|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Золото і бронзу вибороли бердичівляни на 12-му Міжнародному турнірі з боксу на призи В.Кличка

Категория: Спорт

Золото і бронзу вибороли бердичівляни на 12-му Міжнародному турнірі з боксу на призи В.Кличка22 найсильніші боксери, половина з яких – українці – вийшли у фінал 12-го Міжнародного турніру з боксу серед молоді на призи олімпійського чемпіона В.Кличка. Цього року виборювати золото, срібло та бронзу до Бердичева приїхали 74 учасники із 12 країн. Такий масштаб змагань неабияк тішить людей, котрі свого часу доклали зусиль для їхнього започаткування.

Ігор Гайдамак, I віце-президент федерації боксу України: “Приятно отметить, что много стран приезжают к вам в Бердичев и сегодня их немало. 19 боксеров, которые уже имеют лицензии на Олимпийские игры прибыли сюда на эти соревнования. Это говорит о популярности этого мероприятия, о большой душевной теплоте жителей вашего города и ответственности людей за организацию и проведение турнира».

Три визначальні раунди, під час яких слід зібратися з останніми силами і витримкою, аби нанести супернику переможний удар. Тоді скупатися в заслужених аплодисментах і зайняти завойовану сходинку п’єдесталу пошани. Переможців нагороджували почесні гості, члени оргкомітету і спонсори турніру. Також усім призерам вручали подарунки від братів Кличків.

Віктор Колесник, представник фонду братів Кличків: “У минулому році я теж був, бачив турнір, але нині спостерігаю, що він настільки виріс, став цікавим, організація на “п’ять з плюсом”, я бажаю турніру успіху, вважаю, що завдяки таким людям, як мер вашого міста та іншим ентузіастам, котрі йому допомагають, розвиток боксу не зупиняється. Ми бачимо його зірок вже зараз. Україна багата на Кличків, і хлопці дуже потужні, класні, думаю, що вони ще заявлять про себе, Україну і Бердичів!”

Що важчою ставала вагова категорія спортсменів, то цікавішим був їхній поєдинок. Олег Неклюдов у синьому та Євген Барабанов у червоному — обидва українці, однак на рингу поводились як затяті противники. За шість років занять спортом Неклюдов провів 120 боїв, у 110 отримав перемогу, є майстром спорту та чемпіоном міжнародних турнірів. Так само шість років боксує Євген Барабанов, обліку своїх поєдинків не веде, має звання чемпіона світу 2008-2009-го рр.. та ліцензію на молодіжні олімпійські ігри в Сингапурі, котрі відбудуться цієї осені. Здобути золото у Бердичеві Євгену не пощастило. Так само, як не пощастило боксеру з Казахстану Алімханули Жанібеку перемогти українця Олексія Атаманчука. Їхній поєдинок скінчився вже на першому раунді через неспроможність іноземця терпіти безжалісні аматанчукові удари.

Олексій Атаманчук, чемпіон турніру у ваговій категорії до 69-ти кг: “Трудно было, потому что ребята все сильные, съехались лучшие боксеры мира, Европы. Я считаю, что выступил нормально, уверенно победил во всех трех поединках».

Разом з Олексієм, тільки за третє місце у ваговій категорії до 69-ти кг нагородили бердичівлянина Дмитра Процака. Юнак розділив бронзу із представником Туркменістану. Вже за кілька хвилин увага глядачів була прикута до рингу, де зійшлися спортсмени вагою до 81 кг. Учасник чемпіонату світу, майстер спорту, українець Михайло Селіванов у синьому кутку, який провів 180 переможних боїв із понад 2 сотень, - проти турецького боксера Бурака Аксина. Останній не рахує своїх поєдинків, п’ять років займається боксом та має ліцензію на олімпійські ігри у Сингапурі. Лаври переможця дісталися спортсмену з Туреччини, принісши задоволення йому і тренеру.

Ібрагим Унвер, тренер боксера Бурака Аксина (Туреччина): “Бурак Аксин — триразовий чемпіон світу, має ліцензію на ігри в Сингапурі. Враження від України чудові”.

Шквал емоцій та неабияке хвилювання у вболівальників викликала зустріч казаха Олександра Гулевського та українця Армена Симоняна. Останній, у синьому кутку, вісім років займається спортом і є чемпіоном світу в Баку. Боксерські досягнення Гулевського нічим не гірші, тільки Симонян діяв дуже рішуче, позбавляючи супротивника будь-яких шансів, через що бій цих боксерів у ваговій категорії до 91 кг запам’ятався глядачам як найжорсткіший. Щойно зійшовши з рингу, Армен готовий подітися секретом свого успіху.

Армен Симонян, чемпіон турніру у ваговій категорії до 91-го кг: “Терпение, труд помогли, подсказки тренера, я их выполнял».

Останній поєдинок турніру був у прямому сенсі вирішальним для Бердичева: за першість у ньому боровся наш земляк Деренік Григорян, кандидат у майстри спорту, боксує 4 роки. Тренується під керівництвом Олега та Ігоря Сікорських і Віктора Ананьєва.

Противником Григоряна у синьому кутку був українець із 7-річним боксерським стажем Тарас Неудачин. Обидва спортсмени, здавалося, не хотіли поступатися першістю. Але під натиском Деренікових ударів на початку третього раунду Неудачин відмовився продовжувати бій.

Деренік Григорян, чемпіон турніру у ваговій категорії +91 кг: “Тяжело было. Я благодарен меру, спонсорам, которые сделали турнир. Спасибо моим тренерм, привет родителям — они самое дорогое, что у меня есть».

Олег Сікорський, тренер, директор СК “Крос”: “Ребята старались, сделали все, что можно было. Все-таки, если в течение года они ездят на соревнования, то к концу года приходит ожидаемый результат. Да, тяжело, ничего легко не дается, но мы довольны. Спасибо городу и жителям, что приходили болеть, спасибо городской федерации бокса, генеральным спонсорам».

Для багатьох боксерів турнір став підготовчим етапом до молодіжних олімпійських ігор у Сингапурі, для багатьох глядачів та організаторів — великим святом боксу.

Василь Мазур, Бердичівський міський голова, : “Мої враження найкращі, я вдячний всім, хто брав участь у підготовці та проведенні цього турніру. Самі ми провести його не змогли, якби нас не підтримувала федерація боксу України та брати Клички. Це результат нашої спільної праці. Сьогодні ми бачили красиве свято боксу. Виступали найсильніші боксери, які уже найближчим часом будуть брати участь у найвищих змаганнях і надзвичайно приємно те, що бої були безкомпромісні, суддівство було справедливе. Приємно також і те, що наш бердичівлянин став переможцем”.

Автор: Інна Покотилюк
Камера: Віталій Сінєльніков
Джерело: ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024