|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Діти малюнками та піснями привітали військових з Днем захисника Вітчизни

Категория: Город

Вдруге у фойє 30-го гарнізонного Будинку офіцерів пройшов конкурс малюнку «Армія очима дітей». Захід був присвячений Дню захисника Вітчизни та покликаний виховувати в малечі почуття патріотизму і любові до військової справи.

Олег Цилінський, начальник 30-го гарнізонного Будинку офіцерів: «Я маю надію, що діти, які малювали, у майбутньому захочуть стати військовими, патріотами, захисниками Батьківщини. Тому цей конкурс ми будемо проводити і надалі. Цьогоріч, на відміну від минулого року, ми усі без виключення роботи повісили на стендах, тому що роботи гідні того, щоб їх подивились люди».

Цьогоріч у конкурсі взяло участь 50 дітей, які надали хто один, а хто чотири малюнки на армійську тему. Оцінюючи роботи, журі першочергову увагу приділяло не художній майстерності, а тому, щоб малюнок був виконаний саме дитиною, без допомоги батьків. Переможців визначали у вікових категоріях до шести і після шести років. Серед старших учасників першою стала Інна Орлюк, чий малюнок помітно виділявся з-поміж інших своїм розміром.

Інна Орлюк, переможниця конкурсу «Армія очима дітей» (категорія після 6-ти років): «Я зобразила на малюнку те, як раніше наші солдати воювали з німцями. Малювала я 5 годин. Найлегше було зробити літаки і кущі, а найважче танк. Малюнок має такий великий розмір, бо і війна була Великою».

Друге місце у цій віковій категорії дісталося Дарині Шерстюк, третє – Богдану Козловському. Кращим серед молодших учасників став Андрій Городинський, «срібло» завоювали двійнята Поліна та Нікіта Димови, а «бронзову» нагороду поніс додому В’ячеслав Сліпчук. Участь у конкурсі допомогла юним бердичівлянам поповнити свої знання про військову службу.

В’ячеслав Сліпчук, переможець конкурсу «Армія очима дітей» (категорія до 6-ти років): «На мою думку, армія красива. У мене дідусь військовий, я теж хочу бути воїном».

Андрій Городинський, переможець конкурсу «Армія очима дітей» (категорія до 6-ти років): «В армії служать для того, щоб бути розумними та захищати своїх рідних».

В більшості дітей, які готували малюнки на конкурс, батьки військові. Тож не дивно, що свої роботи малеча присвятила саме рідним.

Поліна та Нікіта Димови, переможці конкурсу «Армія очима дітей» (категорія до 6-ти років): «Ми свої малюнки присвятили мамі і тату. Хочемо побажати, щоб він був здоровим, міцним та сильним».

Після дітей військовим бажали усіляких гараздів дорослі. Свято продовжилося у залі Будинку офіцерів, куди завітали представники міської та районної влади.

Іван Демусь, 1-й заступник Бердичівського міського голови: «Є така професія – Батьківщину захищати. І ви, шановні воїни гарнізону, маєте честь бути представниками цієї професії. Тож приміть від імені міського голови та виконавчого комітету щирі побажання здоров’я, добра, благополуччя вам та вашим родинам».

Перший заступник міського голови вручив найкращим службовцям грамоти за зразкове виконання своїх обов’язків та з нагоди свята. У першу чергу, день 23-го лютого прийнято пов’язувати з колишньою радянською армією, на рахунку якої багато воєнних подвигів. Також на День захисника Вітчизни традиційно вітають ветеранів, але й про їхніх молодих наступників теж не забувають.

Андрій Маліновський, командир 26-ої Бердичівської артилерійської бригади: «У цей день я вітаю тих, хто самовідданою службою та працею робить свій внесок у зміцнення обороноздатності держави. У нашій пам’яті назавжди збережуться героїчні постаті багатьох поколінь захисників Вітчизни. Це свято символізує нероздільність традицій та зв’язок між поколіннями».

Про те, який шлях становлення пройшла нинішня українська армія, присутнім на святі нагади воєнні фотографії та уривки тематичних кінофільмів.

Володимир Збаражський, голова Бердичівської РДА: «Ми подивились фрагменти деяких бойових дій і, думаю, кожен проникся ними. Немає в Україні такої сім’ї, якої б не торкнулося це лихо. Сьогодні перед нами сидите ви, молоді воїни, ви часто берете в руки зброю для того, щоб пам’ятати про те, що у випадку, якщо хтось нападе на нашу країну, ви першими мусите стати на її захист».

Є така професія – Батьківщину захищати. Робити це непросто, але у випадку потреби вони обов’язково впораються, запевнили винуватці свята.

Автор: Інна Покотилюк

Камера: Віталій Сінєльніков
Телеканал "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024