|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Город Бердичев в ближайшем будущем – как будем жить следующих три года?

Категория: Город
Останній день робочого тижня – п’ятницю 24 лютого члени виконкому міста Бердичева використали для того, щоб зібравшись на чергове засідання вирішити низку питань, одним з яких було затвердження проектів програмам соціального та економічного розвитку міста на поточний рік та на період з 2012 по 2015 роки. Данні питання були раніше розглянуті відповідними робочими комісіями, а при розробці цих програм були враховані соціально-економічні показники минулих періодів. Детальніше про те, чим буде жити і як буде розвиватися наше місто в майбутньому, розповіла присутнім заступник міського голови Павлішина Таміла Василівна.

У своїй доповіді, яка тривала близько двадцяти п’яти хвилин, Таміла Василівна розповіла про досягнення та основні тенденції соціального та економічного розвитку міста в минулому 2011 році та детально зупинилася на тому, що планується зробити цього року та в період з 2012 по 2015 рік – при сприятливих умовах та своєчасному та повному виконанні міського бюджету. Основним досягненням 2011року можна вважати ріст обсягу реалізованої промислової продукції, який збільшився на 270,2 млн. гривень (43,4%), також було помітне суттєве збільшення експорту товарів (на суму в 36,1 млн. доларів США). Вперше за останні три роки фінансовим результатом роботи підприємств став прибуток, який склав 30,6 млн. гривень.

Однак у місті Бердичеві все ж не так гарно йдуть справи, як хотілося б – разом з здобутками є й значні проблеми. Це наявність збиткових підприємств у місті, незадовільний стан розрахунків за спожиті житлово-комунальних послуг, заборгованість виплат заробітної плати та відрахувань до Пенсійного фонду. Саме на вирішення цих проблем і направлені основні заходи, які передбачаються Програмою соціального та економічного розвитку на 2012 рік, основними пріоритетами якої є стабілізація виробництва, підтримка малого та середнього бізнесу, впровадження нових енергозберігаючих технологій, розвиток галузі соціального спрямування, та підтримка державних реформ та програм.

Як розповіла Павлішина Таміла Василівна, у промисловості планується запровадження нових енергозберігаючих технологій, реконструкція або заміна технологічного обладнання а також запуск нових ліній виробництва. Про такі наміри в планах на майбутнє оголосили ТОВ «Три ведмеді», ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», ПАТ «Бердичівська фабрика одягу», ВАТ «Бердичівський машинобудівний завод», ТОВ «А-Вікт» та інші. В деревообробній промисловості підприємство Бердичівської колонії №70 передбачає введення в експлуатацію нового технологічного виробництва та розширення асортимент продукції.

Буде продовжуватися робота по залученню інвестицій в економіку міста Бердичева, що буде передбачати створення сприятливого інвестиційного клімату та допомога діючим інвесторам у вирішенні їх питань, підготовку і виготовлення презентаційно-інформаційних матеріалів та інвестиційних пропозицій для зацікавлення інвесторів, а також організація та сприяння участі суб’єктів господарювання міста Бердичева у міжнародних та всеукраїнських семінарах, виставках формах та конференціях.

Також не стоїть наше місто осторонь і від реалізації державних програм у сфері житлового будівництва – зарезервовано кілька земельних ділянок під будівництво багатоквартирних будинків, реалізація земельних ділянок під котеджне будівництво та індивідуальну забудову. Планується ввести в експлуатацію житловий будинок на 60 квартир в мікрорайоні Червона Гора та виконані будівельних робіт нульового циклу 70-ти квартирного житлового будинку в тому ж районі. Планується будівництво багатоквартирного будинку по вулиці Карла Лібкнехта, 84.

За словами Таміли Василівни, в Бердичеві буде проводитися з боку міської влади підтримка малого бізнесу та закладів ресторанного типу, в яких акцентується увага на культурному обслуговуванні клієнтів та розвитку національних кухонь в напрямку «Бердичів – місто чотирьох культур».

Значна робота та зміни чекатимуть і на роботу комунальних підприємств міста Бердичева, в 2012 році буде приділятися велика увага благоустрою міста Бердичева. В період з 2012 по 2015 роки буде проведено реконструкцію деяких комунальних підприємств. Реформувань зазнає і галузь ЖКХ нашого міста. Програмою розвитку також передбачена підтримка державної молодіжної та соціальної політики, галузі освіти та охорони здоров’я, де наразі практикується абсолютно новий підхід до надання медичних послуг населенню. Зміцнюватиметься матеріально-технічна база даних галузей.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024