|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Конкурс красоты в Бердичеве – как выбирали «Мисс Колледж-2012»

Категория: Культура
Весна – це традиційний час розквіту природи, а тому недарма саме ця чарівна та неповторна пора року асоціюється з жіночою красою. Можливо саме тому міжнародний жіночий день відзначається саме у березні, коли зима скидає з землі свої морозні кайдани, а весна вступає у свої законні права. Незважаючи на те, що цього року тепло трішки запізнюється, у Бердичівському політехнічному коледжі економіки, промисловості та права 15 березня було вирішено провести вже традиційний весняний Конкурс краси під назвою «Міс Коледж-2012».

f


Як завжди, слід відзначити гарну організацію проведення даного свята, яке за чотири роки вже стало найпопулярнішим розважальним заходом серед студентів і навіть викладачів цього навчального закладу. Ось і цього разу у актовій залі не було жодного вільного місця, а велика кількість глядачів спостерігала за красунями на сцені стоячи.


f


Цього разу за право називатися «Міс Коледж-2012» між собою змагалися 11 красунь з різних курсів та факультетів Бердичівського коледжу економіки, промисловості та права. Це Бацян Олена, Грозіцька Оксана, Балій Вікторія, Чумак Ольга, Нетчук Катерина, Мазур Анна, Гортовлюк Ліна, Присяжна Ірина, Сохненко Анна, Городченко Карина, Миниковська Олександра. Всі дівчата вразили журі своєю чарівністю та талановитістю, так що зробити свій вибір та вибрати кращу з кращих суровим суддям було не так просто.


f


Що ж до складу журі, то право оцінювати красу своїх студенток здобули такі викладачі Бердичівського коледжу економіки, промисловості і права: Булгар Микола Пантелійович – викладач фізичного виховання; Солодкий Олександр Сергійович – викладач спецдисциплін; Корж Іван Васильович - викладач «Безпеки життєдіяльності», та деякі інші викладачі. Був присутній у складі суддівської колегії і заступник директору коледжу з навчально-виробничої роботи Пономарчук Володимир В’ячеславович.


f


Крім того спеціально для оцінювання краси юних моделей була запрошена бердичівлянка Ірина Хрущ , яка являється діючою моделлю (в 2011 році ввійшла в 50-ку найкращих жінок України за рейтингом журналу «Самые красивые украинки» а в цьому році пройшла І тур Міжнародного конкурсу «Міс Євро-2012»). Також серед журі був присутній і головний спонсор Конкурсу краси «Міс Коледж-2012», який спільно з дирекцією Бердичівського коледжу економіки, промисловості і права уже четвертий рік поспіль організовує ці змагання. Це відомий у місті Бердичеві меценат Левандовський Володимир Павлович – депутат міської ради 3-х скликань.


f


Слід зазначити, що всі дівчата бездоганно підготувалися до конкурсу, і виглядали блискуче. Спочатку претендентки на звання «Міс» розказували про себе у конкурсі «Візитка» за допомогою підготованих відеозаписів та фотографій, які транслювалися на екрані у вигляді слайду. Перед глядачами немов промайнуло все життя конкурсанток, вони на свої очі могли побачити їх сім’ю, друзів та захоплення.


f


Наступним конкурсом стала «Розминка», під час якої дівчата повинні були відповідати на задані запитання та грати у шаржі – за допомогою жестів показати казку або вірш. Конкурс вийшов надзвичайно веселим, а майбутнім моделям довелося проявити свої творчі здібності, щоб справити враження н сурових суддів.


f


Втім останні не надто прискіпливо ставилися до своїх обов’язків, справедливо вважаючи, що всі конкурсантки підготувалися на найвищому рівні, а тому нижче четвірки оцінки не ставили, а у загальному заліку перемагали в основному поставлені п’ятірки. Надзвичайно суровим, але все ж справедливим суддею був Пономарчук Володимир В’ячеславович, який інколи ставив четвірку навіть тоді, коли його колеги одностайно підіймали «п’ять».


f


У паузах між конкурсами гостей розважали юні зірки коледжу, які виконували зі сцени популярні естрадні пісні, серед запрошених на свято була і справжня місцева естрадна зірка – на запрошення пана Левандовського перед студентами виступив відомий співак та композитор Сергій Ігнатенко, який виконав низку своїх авторських пісень.


f


Надзвичайно вразили глядачів виступи танцювального шоу-балету «Реверанс», які показали кілька своїх танцювальних номерів. Після кожного з них з проводжав артистів бурхливими оплесками.


f


Під час кулінарного конкурсу учасниці демонстрували свої здібності у приготуванні своїх особливих, фірмових страв. Тут були представлені японська, єврейська, і українська кухня, і невдовзі стіл у журі буквально ломився від такої кількості смачних т різноманітних трав. Вареники, суші, запечена курка, чебуреки, салати та навіть торт «Наполеон» немов натякали, що після закінчення конкурсу судді поспішати додому вечеряти не будуть, а залишаться святкувати закінчення конкурсу краси. До речі проблема з чим святкувати у них теж вирішилася – адже одна з учасниць підготувала для них і пляшку.


f


Одним з останніх етапів конкурсу краси став конкурс талантів. Тут дівчата показали свою багатогранність та творчу майстерність. Вони співали, танцювали, показували вишиті власними руками ікони та навіть боксували. І у кожної з них було своє захоплення або хобі, в якому вона досягла майстерності. Тож суддям було доволі важко зробити свій вибір.


f


Та після невеликої наради Левандовський Володимир Павлович оголосив, хто все ж таки отримав титул «міс Коледж-2012» - переможницею стала Гортовлюк Ліна, Присяжна Ірина отримала звання «Віце-Міс Коледж». Вони отримали від організаторів чудові призи, серед яких подарунковий сертифікат на придбання товарів у магазині «Євроспорт» - на 500 і 300 гривень відповідно. Крім того, кожна з учасниць отримала свій титул, так як журі визначило, хто заслуговує називатися «Міс модель», «Міс ніжність», «Міс чарівність» та інші.


f


Всі конкурсантки отримали грошову винагороду за підготовку до конкурсу та цінні призи від організаторів. Корону на нову Міс Коледж надівала Міс Коледж-2011 Камінська Марина Сергіївна. Загалом, свято вдалося на 100% - так що можна лише побажати, щоб організатори конкурсу краси не зупинялися на досягнутому, і проводили його ще багато років поспіль.


f


Денис ЗАРЕМСЬКИЙ


f


f


f


f


f


Джерело: "Бердичів Діловий"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024