|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Июнь 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Севастополь-Житомир-Тернопіль: переможний олімпійський маршрут студентів БКПЕП

Категория:
Як офіцери проколюють у погонах дірки для чергової зірки, так і в Бердичівському коледжі промисловості, економіки та права час від часу шукають видне місце, аби прикрасити його грамотами, дипломами чи подяками. Ось і днями, викладачі закладу відчули неабияку гордість та радість за своїх студентів через одразу кілька приємних звісток: з різних кутків України везли перемоги їхні вихованці.
До Тернополя група програмістів коледжу поїхала на День відкритих дверей тамтешнього національного економічного університету. Приїхали до вишу – потрапили на регіональну олімпіаду з інформатики. Вирішили спробувати свої сили. «Допробувалися» до перших двох місць.
Михайло Панасюк, переможець регіональної олімпіади з інформатики: «Самі завдання були різнопрофільними, тому дякую за підготовку усім викладачам з інформатики і проектування мереж за підготовку, яку вони нам надали. Із завданнями ми впоралися з легкістю… Про наш коледж були досить достойні відгуки, нас хвалили. Запросили навіть на навчання до Тернопільського національного економічного університету. Без будь-яких іспитів.»
Поки Михайло Панасюк із друзями розбирався з суперниками у Тернополі, у Севастополі ще один студент коледжу промисловості, економіки та права Максим Сога не залишив жодного шансу на перемогу своїм колегам-майбутнім правознавцям – учасникам Всеукраїнської олімпіади серед вишів І-ІІ р.а.
Максим Сога, переможець всеукраїнської олімпіади з серед ВНЗ І-ІІ р.а.(правознавство): «Коледж надає дуже добрі знання, тому його рівня було досить на те, аби впоратися з усіма завданнями. Хочеться висловити подяку і викладачам коледжу, і адміністрації за допомогу та організацію поїздки. Викладачі допомагали нам готуватися: видавали літературу і вказували теми, на які слід було звернути увагу.»
Тим часом у Житомирі честь Бердичева та коледжу промисловості, економіки та права відстоювала Юлія Банцер – теж майбутній правознавець. Свою підготовку та перевагу над іншими дівчина доводила виключно англійською. Результатом стало звання срібної призерки обласної олімпіади.
Юлія Банцер, призерка обласної олімпіади з англійської мови: «У майбутньому я планую вступати до університету на факультет міжнародного права. Тому знання іноземних мов для мене важливо: стараюсь вчити англійську і вважаю, що володію нею на достатньо високому рівні. На олімпіаді мені довелося розповідати про правду і брехню: що у житті краще – говорити правду чи брехати. Потрібні були знання мови, правильна побудова речень, вміння доносити свою думку і навіть трішки філософії.»

Обласний центр став місцем успішного виступу й Анни Мазур – студентки факультету бухобліку й аудиту. І якщо Юлія вважає обов’язковим для юриста знання іноземної мови, то Анна стверджує: без знання рідної, української, ти – не бухгалтер.
Анна Мазур, призерка Міжнародного конкурсу з української мови та літератури ім. Шевченка: «Вважаю, що будь-який бухгалтер та й взагалі будь-яка людина має бути різносторонньо розвинутою. Саме тому треба брати участь у всіх можливих конкурсах, проявляти себе з усіх боків. Вважаю, що бухгалтер має знати багато мов, серед яких на першому місці, звісно, українська, адже живемо ми на Україні. Необхідно мову знати, любити, шанувати і приділяти її вивченню багато часу.»
Звання кращих в області, Україні та на міжнародному рівні – то чергове підтвердження статусу Бердичівського коледжу промисловості економіки та права, як закладу, де дають справжні знання, вважає керівництво коледжу. І такими перемогами дирекція, в першу чергу, завдячує колективові – професіоналам своєї справи і досвідченим фахівцям.
Володимир Ольшевський, директор Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права: «Я впевнений у тому, що імідж коледжу і підготовку наших фахівців ми будемо вести на вищому рівні. Через те, що сьогодні і на підприємствах, і на фірмах існує потреба у знаючих спеціалістах. Сьогодні «не знаю» не проходить. У нас є прекрасні бази, є кадри. Ми маємо 17 майстрів, близько 20-ти старших викладачів, методистів. Є свої кандидати, доценти, і, думаю, свій потенціал ми нарощуватимемо. У планах – з декількох спеціальностей відкрити бакалаврат.»
 
Автор: Олександр Єжель
Камера: Юрій Гавриш
Телеканал "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Мережа якісного ремонту
техніки

Добавил Florida
Июнь 3, 2024

Оригинальные автозапчасти
Добавил Agelina17
Июнь 3, 2024

Порадьте книги на тему Другої
світової війни

Добавил CocoJambo
Июнь 2, 2024

Символический подарок
Добавил CocoJambo
Июнь 2, 2024

тракторні блискавки оптом
Добавил Щppecof
Июнь 1, 2024