|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У Бердичівському коледжі промисловості, економіки та права визначили “Студента року”

Категория:

Вдруге актова зала Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права зібрала у себе найкращих представників дев’ятьох спеціальностей, аби визначити серед них “Студента року”. Це — один із наймасштабніших конкурсів, що відбуваються в закладі, говорить заступник директора з виховної роботи Тетяна Наумчик. Тож критерії відбору учасників були дуже серйозні.

Тетяна Наумчик, заступник директора БКПЕП з виховної роботи: «Звичайно, це повинна бути ерудована, кмітлива, талановита дитина. Тобто, це студент, закоханий у свою професію, який може довести й переконати, що його спеціальність — найкраща.»

Традиційно, першим етапом конкурсу “Студент року” була презентація учасників. Щоправда, цього разу хлопці та дівчата повинні були не стільки розказати про себе, скільки про спеціальність, яку вони представляли. Ось тут фантазії студентів не було меж. Кожен з них поділився із членами журі та глядачами секретом успіху майбутньої професії. Причому, змалювали учасники свої спеціальності так вдало, що практично всі повірили у важливість та актуальність тієї чи іншої професії. За результатами презентації, лідерами І етапу стали Ксенія Білоусова та Іван Підвисоцький, майбутні фінансистка та програміст.

Ксенія Білоусова, учасниця конкурсу “Студент року”: «Під час конкурсу було хвилювання, особливо на презентації. Але потім воно зникло, і все пішло нормально.»

Наступний етап конкурсу називався “Ерудит”. У ньому учасники змагалися за звання найрозумнішого. За одну хвилину студенти повинні були дати максимальну кількість правильних відповідей на питання, що їм задавали. Кожне з питань стосувалося до спеціальності, яку представляв учасник. Окрім того, на цьому етапі журі оцінювало конкурсантів і на кмітливість та гумор. “Ерудит” розділили на дві частини. У другій студенти задавали каверзні питання одне одному, відповісти потрібно було швидко, яскраво та з гумором. Із цим завданням вони впоралися добре, оскільки усі вони є кмітливими та дотепними.

Взагалі, кажуть конкурсанти, виступати на сцені — гарна справа, яка додає впевненості.

В’ячеслав Луженецький, учасник конкурсу “Студент року”: «В этом конкурсе самое главное — участие. У меня не было подготовленного плана, я вчера только узнал и вчера готовился. У меня — полная импровизация.»

Наостанок конкурсу розігрівали публіку та журі команди-вболівальники. Саме групи підтримки своїми виступами вирішували, кому дістанеться почесне звання “Студент року”. Вони рекламували представників своєї спеціальності так, аби всі присутні повірили у те, що саме їхній учасник гідний бути найкращим серед кращих. Тож для студентки ІV курсу Оксани Бойченко її одногрупники зробили великий подарунок.

Тетяна Наумчик, заступник директора БКПЕП з виховної роботи: «Кожного разу, коли буваєш членом журі, щось, можливо, подобається, щось — ні. Щось запам’ятовується надовго. Сьогодні мене найбільше вразила група підтримки нашої студентки Оксани Бойченко. Завдяки саме групі підтримки, вона і стала переможницею. За результатами І і ІІ етапів, вона була на 3-му місці. А група підтримки допомогла їй вибороти ось цю перемогу.»

Для одного з учасників конкурсу виступ групи підтримки взагалі виявився сюрпризом. І це — гарне відчуття, коли друзі готові прийти на допомогу.

В’ячеслав Луженецький, учасник конкурсу “Студент року”

“Студентка року” Оксана Бойченко виборола перемогу у Ксенії Білоусової, студентки ІІ курсу, з різницею в 1 бал. Ксенія дещо засумувала, але, визнає, це достойна поразка.

Ксенія Білоусова, учасниця конкурсу “Студент року”: «Вона гідна цього. Вона теж довго готувалася, працювала. І взагалі, поки ми готувалися до конкурсу, трохи спілкувалися. Як людина, вона дуже хороша. Звичайно, мені хотілося б І місце, але 1 бал також перемога, я вважаю.»

Оксана Бойченко, переможниця конкурсу “Студент року”: «Брати участь в художній самодіяльності це одне, а брати участь в “Студенті року” — зовсім інше. Тебе оцінюють за іншими критеріями. Коли ти група підтримки когось, ти просто показуєш свій талант. А коли тебе балотують на такий конкурс, це означає, що ти повинен виправдати надії не лише викладачів, а й своєї групи, свого факультету.»

Автор: Ніна Сільченко

Камера: Андрій Пеньківський
Телеканал "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024