|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Щоб зробити томографію бердичівлянам не треба кудись їхати

Категория:

alt

…бо в Бердичеві вже працює томограф. Медина у ХХІ столітті не може існувати без застосування сучасних методів діагностики і лікування. А комп’ютерна томографія, якраз і належить до найбільш поширених  методів діагностики захворювань, якою користуються всі лікарні та медичні центри світу. Тепер і бердичівська медицина може рівнятись і головне, надавати послуги європейського рівня, адже наприкінці робочого тижня, у п’ятницю, 27 квітня, на території міської лікарні, сталась подія, що безумовно ввійде в історію міста і медицини. В приміщенні колишнього пологового відділення, відбулось урочисте відкриття кабінету комп’ютерної томографії.

Нагадуємо, до такої значущої події в Бердичеві готувались протягом кількох місяців. Міські чиновники в жовтні  ухвалили рішення про передачу центральною міською лікарнею в оренду приміщення за адресою вулиця Леніна 44/2 терміном на два роки, в якому за словами влади, буде відділення томографії. Це робиться для того, щоб в разі виникнення ускладнень тяжкохворих не везли в обласний центр лише для того, щоб зробити томографію.

 

Сказано – зроблено і вже в квітні до Бердичева завітали гості на урочисту церемонію відкриття. Така подія безумовно викликала інтерес не лише у міської влади, яка брала активну участь у вирішенні питання розміщення томографа, але й у керівництва області, яке представляв Йосип Запаловський,голова Житомирської обласної ради. Всім відомо, що область завжди рада підтримати гарну ініціативу Бердичева.  

 

«Бердичівська медицина має гарних спеціалістів, але щоб правильно поставити діагноз і лікувати необхідно ще й відповідне технічне оснащення лікарні. Чекати поки все дадуть централізовано – довго, а лікувати людей треба зараз. Тому й було прийняте рішення про розміщення сучасного томографа на території лікарні, щоб оперативно здійснювати лікувальний процес» – переконаний міський голова В. Мазур.  Погляди мера розділяє й голова обласної ради Йосип Запаловський, що пообіцяв місту подарувати від області апаратуру для рентгену.

 

Мешканці міста і району зможуть користуватись послугами центру комп’ютерної діагностики оснащений сучасним томографом п’ятого покоління PHILIPS Модель: Mx8000. Швидкий апарат дозволяє здійснювати повноцінну діагностику всіх органів і систем тіла, що є останнім досягненням медицини, а точніше її галузі томографії, як такої.

 

Апарат складається з рентгенівської трубки, ряду детекторів та рухомої частини, що може витримати людину вагою до 200 кілограм та власне томографа. Зображення, що проходить через сканер відправляється робочу станцію, яка знаходиться в іншому приміщенні. В результаті лікар отримує серію сканів людського організму. За допомогою томографа, що працюватиме в Бердичеві можна обстежити всі органи, м’язи та кістки людини, а випромінювання можна налаштувати, так, що воно буде безпечним й для немовлят. А сама сила випромінювання менша ніж в звичайних апаратах, крім того слід враховувати, що область дослідження у порівнянні з рештою набагато більша. За дві хвилини – стільки триває сама процедура, лікар може детально оглянути пацієнта і виявити загрозу для його здоров’я.

 

Коштуватиме таке обстеження від 380 до 400 гривень. Крім того, за словами Ігоря Горошенка, лікаря-рентгенолога, який розповів запрошеним про дію апарату, буде впроваджено гнучку систему знижок для пацієнтів. Вони поширюватимуться на пацієнтів, що проходитимуть обстеження повторно, дітей і хворих, що обстежують кілька ділянок тіла одночасно.   

 

«Вартість томографа близько 2 мільйонів гривень, в цій лікарні його не було і зрозуміло, що за бюджетні кошти його ніхто не придбає ми це прекрасно розуміли. Тож наша політика спрямована надання такого шансу лікарням. В Житомирі вже є три томографа, тож мешканець вашого міста повинен був витрати час, кошти на дорогу і обстеження, щоб отримати результат . Ми вчимось будувати роботу своїх центрів за європейськими стандартами – людина прийшла і отримала результат одразу  - навіщо їздити тижнями? Домовились з мером і отримавши його підтримку ми вирішили встановити томограф в Бердичеві» - розповів Ігор Таращан, засновник ТОВ «Діагностикум». 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Уроки эстрадного вокала
Добавил Yorm
Май 22, 2024

Стройка, ремонт дома
Добавил Liaі
Май 22, 2024

Я вирішив оновити свій
гардероб

Добавил Kolommo
Май 22, 2024

Морозильная камера, какую
купить?

Добавил Viola12
Май 22, 2024

Условия займа быстрых денег в
Moneyveo?

Добавил Surgars
Май 22, 2024