|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Увійти в одну річку тричі можливо. Доведено «Другою рікою»

Категория:

Хтось, можливо, вважає, що двічі увійти в одну річку неможливо. Хтось, та лише не учасники відомого українського рок-гурту «Друга ріка». Рівно 15 років тому фронтмен колективу Валерій Харчишин та його команда стояли на сцені міського Палацу культури вперше, вдруге доля закинула їх до Бердичева вже аж у 2010-му : тоді «Друга ріка» виступила хедлайнером Дня міста. І ось столичний гурт із житомирським корінням знову у Бердичеві.

Із місцевою пресою музиканти спілкувалися без свого лідера: термінові справи покликали Валерія Харчишина до Києва. Та той, хто добре знається на сучасній рок-музиці скаже: у «Другій ріці» кожен – особистість, кожному є що розповісти. Наприклад, про те, звідки у людей сцени береться шалена зірковість. Ще кілька років тому, здається, він чи вона мешкали у рідному Крижополі, Жмеринці чи Шепетівці, а вже нині за образом життя та спілкування схожі на інопланетного гостя. Чому так трапляється? Які зміни відбуваються в організмі зірки?

Сергій «Шура» Гера, учасник гурту «Друга ріка»: «У мене був у житті період, коли на лобі вилізла зірка. Одним ударом в ніс люди пояснили мені, ким я є на цій землі і що їй від мене потрібно.»

Олексій Дорошенко, учасник гурту «Друга ріка»: «У каждого свои приколы… Кто-то видит мир через стекла очков, кто-то – под влиянием медицинских препаратов. Есть и нормальные люди, есть и быки.»

Олександр «Корадо» Барановський, учасник гурту «Друга ріка»: «Если ты был до этого нормальным человеком – ты ним и останешься. Иногда мы, правда, чувствуем от людей некий перебор. Они конкретно наседают. Тогда мы закрываемся от них. Появилась уже осторожность.»

Пісні «Другої ріки» пахнуть Заходом, в ній не почуєш рідних калинових мотивів. Музиканти й самі зізнаються: їхні кумири – то не козаки з бандурами. При цьому вважають себе суто українським гуртом. Вони не закликають задивляться та копіювати Захід, вони пропонують створити його у своїй країні і в собі.

Сергій «Шура» Гера, учасник гурту «Друга ріка»: «Кожний українець має зрозуміти, що є на світі така штука як «не можна». Коли людина зрозуміє, що, перш за все, потрібно будувати країну з себе, тоді все у нас буде.»

Олександр «Корадо» Барановський, учасник гурту «Друга ріка»: «Мы изначально слышали другую музыку. Да, она родом из туманного Альбиона. Нам это нравилось, мы это делаем до сих пор… Однажды, кстати, нашу песню перепела одна фолк-группа. Было круто. От экспериментов в этом плане мы не отказывемся, но шароваров не оденем.»

«Друга ріка» – група стильна, це однозначно. Як їм це вдається, хлопці й самі сказати не можуть. Нині у моді пафос, кажуть, з іншого боку, той, хто серед смокінгів та вечірніх суконь, з’явився у футболці й спортивних штанях, може в один день стати законодавцем моди.

Харчишин і компанія люблять виступати у невеличких містечках. Кажуть, що кайфують від цього. Атмосфера у провінції, мовляв, куди душевніша.

Олександр «Корадо» Барановський, учасник гурту «Друга ріка»: «Если брать Киев и города-миллионники, то там люди сытые. Даже ПЕРЕсытые… Их постоянно надо удивлять, чуть ли не на голове стоять. А в маленьких городах люди открытые. Они честные – и ты с ними тоже честен. Маленький город – это все равно что дома: ты у себя и играешь для своих.»

Не так давно учасники «Другої ріки» своїми оголеними тілами прикрасили обкладинку журналу «XXL». Епатаж – то невід’ємна складова сучасного шоубізу, а рокери ж – вони такі: їм аби шокувати. Готові іти на будь-які експерименти і наші гості. Треба буде видати зі сцени мат, кажуть, видадуть. Табу для них не існує. Ну хіба шаровари навряд чи одягнуть. А ще музиканти вважають, що політика – то не для них. Над тим, аби посидіти з Президентом за пивом, як це зробили їхні російські колеги, не думали. Зізнаються, що на трибунах і барикадах, відчували б себе незатишно.

Олександр «Корадо» Барановський, учасник гурту «Друга ріка»: «О политике мы не говорим… Это выбор каждого из нас и он всегда там… В кабинке… Нам комфортно на сцене. И если это кому-то нравится – слава Богу. И не важно, кто при этом у власти.»

Проста і незіркова «Друга ріка» розпочала свій виступ із запізненням рівно на одну годину. Незадоволення глядачів доволі швидко розтануло в акордах, що лунали зі сцени. Грали хлопці «вживу» і віддано. До уваги бердичівлян представили 5 нових композицій з першої частини «двійника», що має вийти незабаром. Звісно, новинками їхній виступ не обмежився. 90 хвилин якісної музики та слів, від яких кайфує нинішня молодь, пролетіли швидко і приємно. Кілька пісень Валерій Харчишин подарував присутнім в якості бонусу. Загалом, свою обіцянку, що дали перед концертом, хлопці виконали.

Олександр «Корадо» Барановський, учасник гурту «Друга ріка»: «Приехали познакомить бердичевлян с новой программой. Ну и старенькое напомнить. Хотим посмотреть на реакцию людей.»

Сергій «Шура» Гера, учасник гурту «Друга ріка»: «… і будемо лабати сьогодні від душі.»

 

Автор: Олександр Єжель

Камера: Віталій Сінєльніков
Телеканал "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024