|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Июнь 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Секрет успеха от группы «Друга Ріка» - 150 000 долларов и вовремя сломанный нос

Категория:
Останнім часом культурне життя міста Бердичева значно пожвавішало, і дедалі частіше в наше просте провінційне містечко приїжджають різноманітні зірки естради – від маловідомох широкому загалу виконавців до справжніх корифеїв шоу-бізнесу. Нещодавно міський Палац культури приймав на своїй сцені простих житомирських хлопців, які завдяки своєму таланту досягли успіху і стали відомими не тільки по всій Україні, а й за кордоном. Гурт «Друга Ріка» буквально взірвав зал своїм запальним виступом, та перед цим артисти погодилися зустрітися з представниками місцевих ЗМІ на прес-конференції в готельно-розважальному комплексі «У Свата», де вони зупинилися щоб попоїсти перед концертом.

На жаль, не було лідера гурту Валерія Харчишина, який приїхав зі столиці відразу ж на концерт, та інші учасники творчого колективу «Друга Ріка» - Сергій Гера, Олексій Дорошенко та Олександр Барановський залюбки поспілкувалися з журналістами, щоправда відразу ж поцікавилися, як їм відповідати на питання – серйозно чи по-бердичівськи.

- Доброго Вам дня. Продивляючись Ваш сайт, можна побачити дуже багато англійських слів. Яка насправді орієнтованість вашого гурту – Ви західники, чи все ж гурт українського спрямування? Адже якщо взяти для порівняння гурт «Гайдамаки», то у них все більш українізоване, тоді як у Вас помітна деяка американізація.

- Якщо говорити про гурт «Гайдамаки», то вони нам теж дуже подобаються – ми слухали їх наживо, коли разом виступали на одному з фестивалів. Ми рахуємо себе в першу чергу українцями, не потрібно постійно дивитися на Захід, якщо можна створювати своє. Але ми не використовуємо в своїй творчості таке поняття, як «мелес» - так склалося, що ми з самого початку слухали другу музику, а потім грали її. І так вона прийшла до нас із туманного Альбіону. Ми не вибирали, в якому стилі нам грати – нам подобалось саме це, і ми це робили і робимо до цих пір. До речі, на тому ж фестивалі одну з наших пісень переспівав фольклорний дівчачий гурт, і це було класно. Після цього ми навіть виступили з ними дуетом і разом заспівали цю пісню. В якості експерименту можна спробувати, та надівати на себе шаровари ми не збираємося.

- Зараз більшість естрадних співаків вихідці з провінційних містечок. Звідки береться ця зірковість, і чому деякі люди ставши популярними залишаються такими, як були, а інші стають повністю неадекватними з проявами зіркової хвороби?

- Все залежить від людини. Наприклад у мене був такий період, коли виросла така п’ятиконечна - розповідає Сергій Гера – просто люди вчасно все пояснили мені одним ударом в ніс і я зрозумів, ким я є насправді, і що від мене треба людям. Є серед зірок і цілком нормальні люди. Ми, наприклад, лобали якось з одним із учасників гурту «Депеш Мод» - так от у нього немає абсолютно ніякої зірковості на відміну від наших виконавців, які корчать з себе казна-що. Звісно, у кожного свій прикол. Хтось бачить світ у рожевих окулярах, а хтось під впливом наркотичних препаратів - втручається в розмову Олександр – та люди є різні.

- Коли на Вас дивишся в інтернеті чи на екрані телевізора відразу ж згадується слово «стиль» - він у гурту є, ще й доволі потужний. Як з такого стилю не скотитися до якогось незрозумілого гламуру?

- Ми не знаємо, просто наступає такий період, що все що не вдягнеш – уже буде в касу. Але у кожної людини є свій стиль. Ми ніколи не вдягнемо реперські штани, бо не слухаємо цю музику. Зараз у багатьох більше пафосу, ніж стилю. Та загалом неважливо у чому ти прийдеш, важливо те, що ти з собою принесеш. А взагалі, в українському шоу-бізнесі зараз така смішна штука, що відомі виконавці копіюють відомі світові бренди, які коштують декілька тисяч і шиють їх собі тут, в Україні за кілька сотень гривень.

- Як Вам у маленьких містах виступається? Як сприймаються дуже маленькі зали в тихих провінційних містечках після роботи на великих сценах?

- Дуже гарно, тут панує дружня, домашня атмосфера – здається, що граєш вдома на кухні перед друзями.

- Чим відрізняється публіка в них від, скажімо, публіки в місті Києві?

- Якщо брати Київ та інші міста-мільйонники, то люди там переситі різноманітними концертами і виступами знаменитостей, а тому їх потрібно постійно дивувати чимось новим та незвичним. А у маленьких містах люди відкриті. Вони чесні – і ти з ними чесний.

- Нещодавно Ви знялися без одягу, а чи є щось таке, на що ви ніколи не підете заради успіху у своїй творчості? Чого ми ніколи від вас не побачимо?

- Навіть не знаємо – всяке може в житті бути. Ми таких обмежень перед собою не ставимо, все залежить від ситуації.

- У Вас є кохані жінки, кохані дружини, у деяких з вас навіть діти є. Що змушує ввечері збиратися і йти в клуб, на якусь тусовку, щоб привернути до себе увагу. Це важко взагалі?

- Ми всі в своєму житті вже натусовалися, можна сказати, з головою, і зараз в бльшості випадків кайфуємо, коли знаходимося вдома з сім’єю. Є певний період в житті, та ми вже наїлися цього – клубів, тусовок і інших публічних заходів. Але це специфіка нашої роботи, що ми мусимо показуватися на людях. Та зараз якщо є можливість проігнорувати такий захід, то намагаємося краще залишитися вдома з рідними.

- Розкажіть, будь ласка, про секрет вашого успіху – як все ж таки створюються хіти?

- Тут немає ніякою формули – це ж не математика. Можна написати щось за п’ять хвилин, а можна витратити на це п’ять днів. Не можна пояснити, чому серце радіє, коли ти на сцені, чому людина отримує заряд адреналіна, коли закохується. Так само і музика – вона або є, або її немає. Хтось для того, щоб написати пісню, заганяє себе в рамки, б’ється головою, а іншому для цього вистачає і ікри в холодильнику. Не будемо брехати – ми пройшли через всі етапи, і так само заганяли себе в рамки, поки не зрозуміли, що краще натхнення – це кохання. Секрет успіху? Ніякого секрету немає – в українському шоу-бізнесі все вже давно розписано: сто п’ятдесят тисяч доларів легко зроблять тебе успішним і популярним на один день (сміються). А якщо серйозно - мабуть для цього просто потрібно народитися в потрібному місці та робити те, що тобі подобається. Нам легко, бо ми йшли поступово до цього, а набагато важче одноденним гуртам та виконавцям, які вистрілюють, а потім в них наступає штопор. Це важко і страшно.

- Наскільки насичений у Вас зараз концертний графік, і виступ де вам запам’ятався найбільше?

- Сьогодні виступаємо в Бердичеві, вчора непогано зіграли в Житомирі. Просто ми тривалий час сиділи на репетиційній базі, так що зараз все так навалилося, що вільного часу майже немає. Графік дуже насичений, багато роз’їздів, а незабаром ще й Чемпіонат Європи-2012. Будемо старатися все встигнути – а то ми щось сиділи, булки розкинули, а тут все – поїхали.

- Що є найбільш важким у вашій професії?

- Витримати час від виступу до виступу і переїзди між сніданком і вечерею – вони насправді виснажують. Ще важко витримати очікування концерту – коли вранці приїжджаєш у місто, а виступ у тебе ввечері. Перельоти літаком теж не дуже приємні, а процедура митного контролю взагалі вбиває – адже 15-20% від заробленого ми залишаємо там.

- Чи часто Вас запрошують виступати на корпоративах чи святах перед відомими людьми, можете кількох назвати?

- Імен називати не будемо – то є наша комерційна таємниця. А зпрошують нас доволі часто. Буває на таких заходах іноді навіть дуже класно – відомі і поважні люди часом відриваються так, що в житті про цю людину ніколи такого б не подумав. Та якщо нас запрошують, значить знають нашу творчість і вона людям подобається.

- З чим ви приїхали сьогодні до Бердичева, що побачать глядачі сьогодні на вашому концерті?

- У нас в концертній програмі нарешті буде п’ять нових пісень з нашого нового альбому, а приїхали ми для того, щоб познайомити бердичівлян з нашою новою концертною програмою, і трішки забутих пісень нагадати. Тому будемо лобати сьогодні від душі.

Вже ввечері в п’ятницю, 27 квітня бердичівська публіка могла насолодитися феєричним виступом гурту «Друга Ріка», який протягом 1,5 години радував своїх шанувальників відмінним живим звуком, гарними піснями та надзвичайно драйвовим виступом. Ніхто з тих, хто відвідав концерт не пожалкував про витрачений час – адже всі глядачі без виключення отримали лише позитивні емоції та шалений заряд адреналіну.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

f

f

f

Смотреть весь фоторепортаж

БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
acheter nolvadex en ligne
acheter nolvadex

Добавил DolorisMuro
Июнь 19, 2024

acheter premarin premarin prix
maroc

Добавил DolorisMuro
Июнь 19, 2024

acheter lasix en belgique
lasix prix

Добавил LavonneFierros
Июнь 19, 2024

differine acheter prix
differine en pharmacie tunisie

Добавил JulesColwell
Июнь 19, 2024

achat levitra en france
acheter levitra au maroc

Добавил JulesColwell
Июнь 19, 2024