|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Июнь 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

В Бердичеве народ хочет защитить... роддом от врача

Категория:
Шановні мешканці міста Бердичева, хочу з Вами поділитися тим горем, що спіткало мене та мою сім’ю 14.11.2011 року. Я, Хазова Тетяна Миколаївна народжувала в пологовому відділенні Бердичівської ЦМЛ на 41 тижні вагітності. У мене була попередня домовленість з лікарем акушер-гінекологом Святецькою Інною Леонтієвною, про те, що вона у мене особисто буде приймати пологи. Під час приймання пологів 14.11.2011 року лікарем акушер-гінекологом Святецькою І.Л. була вибрана не правильна тактика ведення пологів, внаслідок чого дитина отримала травми, а саме: діагноз: асфексія важкого ступеню при народженні. Кома ІІІ ступеня. Синдром поліорганної недостатності: набряк головного мозку ДНІІІ центрального ґенезу СНІІБ. Умови травматизму в пологах.

21.11.2011 року нашу дитину перевели з акушерського відділення Бердичівської ЦМЛ для подальшого лікування в Житомирську обласну лікарню в відділення реанімації новонароджених в вкрай важкому стані (наш син пролежав 1 місяць і 13 днів дихаючи через апарат штучного дихання, ні на що не реагував, його годували через харчовий зонт, всі ручки і ніжки були сколоті крапельницям, а лікар акушер – гінеколог Святецька І.Л., цей стан коментувала тим, що дитина все ж таки жива, і які від нас до неї можуть бути претензії, але хіба це життя?).

27.12.2011 року внаслідок халатного відношення до своїх обов’язків під час прийняття пологів, що спричинили травматизм в пологах лікарем-акушером Бердичівської ЦМЛ Святецькою І.Л., наша дитина Цимбалюк Дмитро Романович помер. Провівши паталагоанатомічне дослідження, було встановлено причину смерті нашого сина Дмитра – «лейкомаляція головного мозку», говорячи простими словами – в зв’язку з тим, що невчасно потрапив кисень до організму, головний мозок був повністю уражений та загинув.

В грудні місяці 2011 року Я та мій чоловік звернулися з письмовою заявою, до Міністерства охорони здоров’я України, про проведення розслідування з приводу халатного відношення лікарем, пологового відділення Бердичівської ЦМЛ, Святецькою І.Л. до своїх обов’язків. В цьому ж місяці 2011 року отримано відповідь на нашу заяву, де було вказано, що Управлінням охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації здійснено перевірку по даному факту і встановлено багато недоліків в надані допомоги при народжені дитини лікарем, пологового відділення Бердичівської ЦМЛ, Святецькою І.Л. На підставі висновків перевірки Управління охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації, згідно засідання профспілкового комітету Бердичівської ЦМЛ та завдяки співпраці та взаєморозумінню новопризначеного головного лікаря Бабікової Л.М., лікаря акушера – гінеколога Святецьку І.Л. було звільнено із займаної посади.

Також ми зверталися із заявою до Прокуратури м. Бердичева та Бердичівського МВ УМВС України, за фактом халатного відношення лікарем, пологового відділення Бердичівської ЦМЛ, Святецькою І.Л., до своїх посадових обов’язків в Бердичівському МВ УМВС України в Житомирській області проводиться дослідча перевірка для притягнення вище вказаного лікаря до кримінальної відповідальності.

Дізнавшись про наше горе та велику втрату (хочу зазначити, що це наша перша дитина на яку Ми чекала майже 10 років) з нами зв’язалася сім’я Сичуків, яка також постраждала від дій лікаря акушер – гінеколога Святенької І.Л. В травні місяці 2011 року дружина Катерина народжувала в пологовому відділенні Бердичівської ЦМЛ, пологи приймала лікар акушер – гінеколог Святенька І.Л., народилася дівчинка з таким діагнозом як і в нашого сина, після чого дитина у вкрай важкому стані прожила більше 1- го місяця і померла ( у них також це була перша дитина на яку вони так довго чекали).

Згідно статистики акушерського відділення Бердичівської ЦМЛ, даний випадок за час роботи, а саме приймання пологів, лікарем Святецькою І.Л. не поодинокий ( за 2011 рік було народжено 14 дітей з діагнозом асфіксія, з них 6-ть із них приймала лікар Святенька І.Л.). Нанесення родових травм під час пологів призводило або до смерті дитини, або до важких ступенів хвороб у дітей, таких як ДЦБ.

На сьогоднішній день лікар акушер-гінеколог Святецька І.Л., подала позовну заяву до Бердичівського міськрайонного суду, з вимогою поновити її на займаній посаді, а саме в пологовому відділені Бердичівської ЦМЛ. Але Я не можу зрозуміти амбіцій даного лікаря, як можна повертатися працювати на те місце де ти постійно причиняєш горе сім’ям, які так мріють про народження таких прекрасних дітей.

Тому Шановні мешканці міста Бердичева, просимо Вас про допомогу, адже ми знаємо, що ми не поодинокі сім’ї, які постраждали від халатного відношення до своїх професійних обов’язків лікарем Святенькою І.Л., хто не байдужий до нашої ситуації просимо Вас об’єднатися у «велике та єдине ціле» і вести подальшу боротьбу за довге і щасливе життя дітей які в подальшому будуть народжуватися, але вже без професійного втручання лікаря акушера-гінеколога Святенької І.Л.

Хто має бажання вести з нами боротьбу просимо звертатися за номером телефону 0679210719 та 0631104199 Тетяна.

З великою надією на справедливість, сім’ї Хазови-Цимбалюк та Сичук

Бердичев Деловой


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Форекс
Добавил helenka06
Июнь 3, 2024

Мережа якісного ремонту
техніки

Добавил Florida
Июнь 3, 2024

Оригинальные автозапчасти
Добавил Agelina17
Июнь 3, 2024

Порадьте книги на тему Другої
світової війни

Добавил CocoJambo
Июнь 2, 2024

Символический подарок
Добавил CocoJambo
Июнь 2, 2024