|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Павло Жебрівський: Дуже хочеться, щоб в Україні було європейське село"

Категория:
Дмитріївська школа має друге життя завдячуючи Павлу Івановичу Жебрівському.
Та не лише одна ця школа дякую народному депутату та меценату Павлу Жебрівському.
Керівництво школи села Терехове також вдячне за подарунок кулера для води та 15 офісних стільців.
Директор школи села Скаківка та усі вчителі щиро вдячні за подарований школярам новесенький комп’ютер.
Інші школи району також отримали в подарунок спортивний інвентар.
В планах Павла Івановича переобладнання вікон, які потребують заміни у класах шкіл Бердичівського району.
Не можна оминути і свято відкриття Немиренецької загальноосвітньої школи, що на Ружинщині.
Перше вересня для шкіл - традиційно день першого дзвоника. Але для немиринецької школи, цей день став справжнім святом. В цьому році школа повністю оновилася, як ззовні, так і всередині.
 
«Ми й досі не можемо звикнути до цієї краси», - зізналася на урочистій лінійці директор школи Людмила Козачук. Вона з захватом перелічувала ті роботи, які були зроблені в підпорядкованому їй закладі:
 
«Немиринецька ЗОШ І-ІІІ ступенів ще з 2005 року потребувала капітального ремонту. Дах протікав, і косметичні ремонти не допомагали. Спортивна зала теж перебувала в аварійному стані. Допомога надійшла від своїх. Відбудовувати школу взялися наші земляки, меценати, родина Жебрівських: народний депутата України, голова політичної партії Українська платформа «Собор» Павло Іванович Жебрівський та генеральний директор ВАТ «Фармак» Філія Іванівна.
 
Класи, коридори пофарбували в різні кольори. В усіх класах зроблено підвісні стелі, замінено двері, застелено підлогу в класах і коридорах. Оновлено водогін та водяне опалення з сучасними радіаторами та обладнано в класах куточки санітарії з умивальниками. Повністю осучаснено санвузли, шкільну їдальню. Оновилася школа і сучасними меблями: новенькими ортопедичними партами і стільцями з регулятором висоти, вчительськими столами і кріслами, шафами і сегментами. Нові класні дошки вкриті зеленим глянцем. Кабінети географії та історії отримали інтерактивні дошки. Для нас, педагогічного колективу, та для 115 учнів – це справжнє свято!
Десятки людей вклали в проект оновлення школи свій величезний труд, свій час та душу. Чимало фінансів пішло – майже 6 мільйонів гривень».
 
Виступаючи перед присутніми Павло Жебрівський сказав:
«Дуже хочеться, щоб в Україні було європейське село. А для цього потрібно, і я цього бажаю і все для того роблю, щоб в цій школі, насамперед, виростали справжні патріоти свого села. Щоб тут була частинка вашої душі, щоб молоді не хотілося виїжджати після школи з Немиринців, щоб ви ніколи не забували вашу малу Батьківщину. І дуже хочеться, щоб у цій чудовій школі діти отримали справжню освіту. І в подальшому прославляли наше село».
 
Варто додати, що на таке свято, коли відкривається оновлений навчальний заклад, запрошують різних гостей. І звісно ж представників влади. Але, прикро, що ані управління освіти Ружинської райдержадміністрації, ані керівництво райдержадміністрації чи райради не приїхали до села. Хоча на ремонт школи були витрачені не бюджетні, а приватні кошти, і влада мала б вітати та культивувати такі починання!
 
Проте цей факт аж ніяк не зіпсував свята! На відкритті відремонтованої Немиринецької школи була і червона стрічка, прийшли багато жителів села, приїхали почесні гості з Києва. З початком нового навчального року дітей вітали відомі в Україні громадські діячі, люди, які очолюють виборчий список політичної партії Українська платформа «Собор» - брати Віталій та Дмитро Капранови, екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, політолог Олександр Палій, кобзар музикант, знавець старовинної української музики і культури Тарас Компаніченко, заслужена артистка України Леся Тельнюк. Книги від Капранових, музичний твір від кобзаря, подарунки для першокласників і настанови - гарно вчитися, любити своє село і Україну, цінувати працю інших і розуміти, що рідна земля для людини – завжди єдина і найкраща в світі.
 
Від себе додамо, що учням та вчителям немиринецької школи тепер заздрять, і не тільки сусіди. Адже таку начальну базу і такі можливості навряд чи знайдеш деінде в сільський школі на Житомирщині. Та й у міських школах інтерактивні дошки сьогодні – швидше розкіш, аніж правило.
 
Думаю, що і місто Бердичів не залишиться поза увагою народного депутата та мецената Павла Івановича Жебрівського.
alt
alt
alt
alt
alt
 


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
ChatGPT нейросеть онлайн
Добавил trippple
Май 6, 2024

Музыкальный дистрибьютор в
России

Добавил trippple
Май 6, 2024

Тонировка стёкол автомобиля в
Москве

Добавил trippple
Май 6, 2024

Очки cazal
Добавил AndreyMops
Май 6, 2024

Модульні кухні
Добавил ostin92
Май 6, 2024