|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Каплієнко змушує закони працювати на людей!

Категория:
Народний депутат Володимир Каплієнко продовжує звітувати перед виборцями округу. Щоб кожен громадянин переконався, що закони можуть працювати на людей,якщо їхній народний депутат не лише показує пальцем на винних «попередників» чи «злочинну владу», а просто виконує свої обов’язки використовуючи законні повноваження.
 
Отже, як завжди географія позитивно вирішених справ за сприяння Каплієнка охоплює усю Україну, але ми зосередимося на місцевих, найбільш цікавих читачу.
 
Як відомо Володимир Каплієнко у своїй депутатській та благодійній діяльності опікується медичною проблематикою, ще з ранньої весни усі мешканці округу могли оцінити його турботу повною мірою, підчас медичних акцій «Рука допомоги». Зараз нардеп допомагає людям в цьому напрямку юридичними інструментами, у той час, як акції продовжуються силами «Інституту соціальних проектів».

Медицина


Завдяки депутатським зверненням народного депутата, жителька Бердичева Неля Людвігівна, направлена на безкоштовну томографію мозку,хребта та пазух, успішно пройшла обстеження та направлена на додаткове безкоштовне УЗД, та енцефалограму.
 
Мешканка Гришківцівотримала безкоштовні ліки та рецептуруна подальше безкоштовне отримання дефіцитних препаратів.
 
За ініціативою Каплієнка проведено повторне обстеження обласної медико-соціальною експертною комісією, громадянина Анатолія Олександровича з Андрушівки і складена індивідуальна програма реабілітації.
 
Ще весною під час акцій благодійного фонду «Інститут соціальних проектів» «Рука допомоги», у Ружинському районі, лікарями була помічена аномальна кількість дітей із захворюваннями шкіри, тоді Володимир Каплієнко ініціював перевірку, яка показала незадовільну якість питної води, наслідком чого стало відкриття окремого напрямку громадянської Кампанії «Час діяти» - за чисту воду. Але виявляється проблеми з водою можуть мати і локальний характер. Так, після звернення мешканця Ружину пана Столітнього було проведено обстеження води в колодязі на його подвір’ї, яке показало порушення з боку сусідів.
 
Варто згадати одне зі столичних питань якими опікується Каплієнко, зокрема в медичній сфері. Депутатом ініційована перевірка з приводу неналежного використання службових обов’язків працівниками клініки Спіженка. Де медики підозрюються у неналежному лікуванні хворих та здирництві. В 63-му округу, нажаль теж є подібні тривожні сигнали, які парламентар пильно відслідковує.

Правозахист


Як відомо керівництво об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) не завжди стоїть на сторожі інтересів жителів будинків, тому після скарг народному депутату від учасників одного з таких об’єднань, та після його звернень, відповідними органами було ініційовано аналіз діяльності ОСББ у Бердичеві.
 
Чергове хронічне явище в Україні, це Різного роду зловживання підприємств. Команда нардепа Каплієнкамоніторить такі речі та швидко на них реагує. І от, за ініціативою депутата проведена прокурорська перевірка СВАТ Житомиррибгосп в результаті зафіксоване незаконне використання земельної ділянки водного фонду, виявлено відповідні збитки, які будуть компенсовані місцевій громаді у Попільнянському районі.
 
Надано допомогу Кафтанатію В А. в реалізації його земельних прав.

Протидія рейдерству


Потрібно приділити увагу деталям усім відомого скандалу у Парипсах, де мав місце факт незаконної оренди та по суті захоплення майна громади. Прокуратура оскаржила цю оренду в апеляційному суді, але процес затягувався, доки захоплювачі знущалися над людьми і навіть почали у них стріляти. Райрада закривала очі на це свавілля, посилаючись на неможливість розторгнення договору у зв’язку, вдумайтеся «із можливістю дискредитації райради», і це у той час як мешканців села майже вбивали злочинці. Під тиском громади та Каплієнка було відкрито кримінальну справу за фактом стрілянини в людей, винні затримані та знаходяться в суді.
 
Після не виконання орендарями ультиматуму громади щодо усунення перешкод у доступі до ставку. 30-го серпня місцевими мешканцями разом з нардепом було знесено паркани та встановлено щити що засвідчують права громади. Однак окремі особи з числа орендарів зламали таблички та стали погрожувати життю громадян та самого нардепа в разі наближення до ставу. По цьому факту розпочато кримінальну справу та надано заяви в міліцію від місцевих жителів.

Газопостачання


Нажаль, газопостачання досі є болючою проблемою багатьох жителів Житомирщини, Люди постійно звертаються до чиновників, благаючи допомогти, але так повелось в Україні що ті часто чекають «особливого запрошення», хабара чи вказівки зверху. Але народний депутат, який стоїть на боці громадян може поставити чиновників на місце. Так після численних звернень Володимира Каплієнка та звернень громадян, щодо фінансування підвідних газопроводів по Житомирській області, для Андрушівського району нарешті передбачено фінансування на 35.1 млн.грн.

Соціальний захист


За заявою Миколи Дмитровича з Андрушівського району, с Кирилівка. Переглянуто нарахування пенсії і вжито заходів щодо зарахування до стажу роботи періоду праці в радгоспі.
 
Після колективного звернення до Каплієнка працівників ВАТ АТП 1138 в Андрушівці, за результатами депутатського звернення, визначено суми заборгованості перед працівниками і передано до прокуратури Житомирської області, для подальшого вирішення.
 
Безробіття, одна із найтяжчих проблем Житомирщини. Жителі округу часто не знають про наявні вакансії, або ці вакансії спеціально «притримуються» для своїх,але і тут народний обранець може допомогти, як наприклад мешканцюГришківців Віктору Анатолійовичу, після офіційного листа депутата Каплієнка, було надано допомогу по працевлаштуванню.
 
Нідля кого не секрет що держава вже давно не вважає забезпечення потреб громадян своїм основним пріоритетом, навіть коли мова йде про людей, які потребують особливого піклування, хорошою ілюстрацією цієї ситуації є забезпечення хворих на цукровий діабет препаратами першої необхідності. Коли в системі забезпечення трапляються збої чиновники можуть цього просто не помітити, а постраждалі люди безнадійно оббивають пороги шукаючи правди. І знову ж таки проблему можна вирішити заручившись підтримкою народного обранця. Так,після звернення Каплієнка на прохання пані Кондратюк, управлінням охорони здоров’я Житомирської областівзято під контроль надходження шприц-ручок для інсулінозалежних,а Олексій Миколайович із Бердичева отримає безкоштовний ремонт інвалідного візка.
 

Суди в Україні також полюбляють «особливі запрошення», так лише після звернень нардепа, андрушівчанин Валерій Владиславович отримав судове рішення, з приводу спорів щодо призначення пенсії.


Побут


У місті Бердичеві по вулиці Гайдара 136 виникла проблема, яку проігнорували усі хто тільки міг. Але мешканець будинку Анатолій Михайлович знав до кого звернутися, розказав Каплієнку про проблему громади і 9 кубів глини, уламків зруйнованого будинку, щозахаращували прибудинкову територію – були нарешті вивезені.
 

На Будьонного 3., Людмила Вікторівна вчителька пенсіонерка, ветеран праці, подала скаргу на проведення ремонту каналізації багатоквартирного будинку.На запит нардепа було проведено ремонт, але проблеми повністю не були усунені зараз юристи депутата направляють повторні звернення щодо приведення систем у відповідність нормальним умовам проживання.


Зустрічі та допомога


Неоціненно важливими у депутатській діяльності є особисті зустрічі з громадянами, на яких парламентар може розказати людям інформацію, так би мовити, з першоджерела, як каже сам Каплієнко – «допомогти людям звільнитись від примар, нав’язаних партіями та цинічними політиканами». Зустрічі дозволяють почути актуальні проблеми виборців.
 
І от зустрічі з громадянами на бердичівському ринку 8-го числа, до Володимира Володимировича звернуласяОлександра Іванівна - приватний підприємець з проханням надати допомогу у підготовці процесуальних документів для захисту від пенсійного фонду, щодо нарахування фіктивних недоплат в пенсійний фонд. І буквально за день помічниками депутата було підготовлено пакет документів.

Дороги та транспорт


Про якість доріг у Житомирській області годі й говорити і надію на їхній ремонт здається усі вже давно втратили, схоже усі окрім Каплієнка.За результатами його неодноразових звернень в різні органи влади нарешті було розпочато ремонт дороги в селі Агатівка.
 
Будучи колись радником міністра транспорту Каплієнко добре знає важливість якості доріг для розвитку регіону, тому обіцяє приділити поступовому вирішенню цього питання особливу увагу.
 


В цілому по округу №63 юридичні консультації та правова допомога була надана тисячам людей, направлено більше 500 депутатських звернень, результатом яких стало вирішення проблем громадян.



Володимир Каплієнко доводить громаді власним прикладом, що якою б важкою не була ситуація в Україні люди можуть захистити свої права, якщо звернуться до того кому вони доручили їх оберігати – до народного депутата.
 
УВАГА!
ГРОМАДСЬКІ ПРИЙМАЛЬНІ ВОЛОДИМИРА КАПЛІЄНКА
ПРАЦЮЮТЬ ПО ОКРУГУ З 10.00 ДО 14.00.
ЗВЕРТАЙТЕСЯ І ЗАКОН ЗАПРАЦЮЄ НА ВАС!
Телефон для довідок: (097) 64 80 755
БЕРДИЧІВ
вул. Свердлова, 37 (понеділок, середа)
alt
alt
 


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024