|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Причина перевірки - вибори

Категория:

alt

Неспокійно було з самого ранку 28 вересня у трьох павільйонах нашого міста: м’ясному, молочному та рибному. Усі чекали на прихід дуже важливих та високопоставлених перевіряючих з Державної служби ветеринарної медицини України, які завітали до нашого міста з’ясувати, як ідуть справи на деяких підприємствах, які працюють саме з продукцією тваринного походження та відповідно у закладах торгівлі, що спеціалізуються на продажі таких продуктів, перевірити усю необхідну документацію, яка підтверджує якість продукції та дозволяє займатися підприємницькою діяльністю.
Справжній жах серед продавців та підприємців вдалось посіяти перевіряючим у бердичівських павільйонах. Деякі продавці навіть прибрали з вітрин продукцію, поховали її в холодильники або ж позакривали картоном та покинули свої робочі місця, залишивши натомість табличку із надписом «Технічна перерва». «Ми звикли до того, що уся документація у нас є. Ми це контролюємо, тому нам нічого боятися. Але той тиск, який чинять на нас останнім часом, важко витримати», – пояснює ситуацію голова Бердичівської регіональної асоціації приватних підприємців Оксана Курилів.
 
Розпочали свою перевірку високопоставлені особи з м’ясного павільйону. Як розповідають продавці, вони просили показати їм усі необхідні документи, що дозволяють проводити продаж. Довго вони ходили між рядами, у пошуках порушень, невідповідності санітарним нормам та іншим вимогам українського законодавства. Ще довше пробули в кабінеті лабораторних досліджень, працівники якого відмовились давати будь-які коментарі стосовно особливостей проведення перевірки.
 
Не вдалось дізнатися інформацію про перевірку, її особливості та результати й безпосередньо від тих, хто її проводив. Перевіряючі відмовились показувати журналістам навіть свої документи, не кажучи вже про те, щоб відповісти на питання стосовно того, що їх привело в Бердичів, які порушення їм вдалось тут зафіксувати та, власне кажучи, на підставі чого це все проводиться. На жодне з наших питань не вдалось отримати відповіді. Натомість можна було прослухати цікаву історію про те, що хочуть купити вони тут хороші молочні продукти (мабуть, це перше, що спало їм на думку, бо спілкувались наші журналісти з ними в молочному павільйоні) і мають право знати про якість продукції, представленої тут. А стосовно документів, то варто зазначити, лише один з них показав документ, на обкладинці якого було написано Державна служба ветеринарної медицини, але розкрити та показати, що там написано всередині, відмовився. Натомість запитав: «Навіщо?» та попросив журналістів показати свої посвідчення, щоб все було чесно. Ми теж за справедливість і готові були вже показати свої документи, як перевіряючі зайшли в кабінет, де стоїть касовий апарат, та зачинили за собою двері. Ми – люди виховані, тому ломитися у службове приміщення, куди стороннім вхід заборонений, не стали.
 
На жаль, поспілкуватися з цими високопоставленими особами більш можливості не було. Адже після чергового відвідування лабораторії, вони сіли в машину і поїхали, залишивши після себе неприємні враження, безліч питань та економічні втрати, адже багато хто на час перевірки перестав працювати. Невже особи, які займають високі посади в суспільстві, можуть ось так легко, без особливих пояснень здійснювати свої перевірки та наводити жах на людей. Чому вони відмовились пояснити, яка мета їх приїзду і, власне кажучи, просто показати свої документи, після чого багато питань могли б відпасти самі собою і не сіяти підозру у людей.
 
Але все стало зрозумілим після того, як надійшла інформація, що ці самі перевіряючі навідались до рибопереробного заводу Олександра Ревеги. Там юристи підприємства змусили їх надати і посвідчення, і документи на перевірку.
 
Як виявилось, ця позачергова перевірка проводилась Головним управлінням ветеринарної медицини «на прохання» слідчого бердичівської міліції Стремецької Н.С., яка продовжує «розслідувати» обставини отруєння людей на свято Петра і Павла в селі Журбинці Бердичівського району, яке відбулось ще 12 липня цього року.
 
Напевно, тому кандидату в народні депутати, який зініціював це розслідування дуже вже хочеться назбирати компромат на Олександра Ревегу. Якщо не вийшло це «по гарячим слідам», тоді прийшлось підключити ветеринарів.
 
Фінансовий директор рибопереробного заводу розповіла, що для перевіряючих представили всі документи, які засвідчили абсолютний порядок на виробництві. Адже цехи вже не один раз перевіряла і санстанція, і інші служби, але нічого не знайшли. «Спіймавши облизня», контролери покинули підприємство.
 
Ось так, по-чесному, проходить у нас передвиборча кампанія. Одні кандидати розповідають про свою причетність до кожної копійки, яка приходить з державного бюджету в Бердичів, інші відновлюють поїзди і електрички, будують фільтрувальну станцію, а ближче до виборів, напевно, почнуть будувати аеропорт в Бердичеві. А що ж, говорити, як кажуть, не мішки тягати.
 
А людину, яка створила в Бердичеві сотні робочих місць, готові розтерзати лише за те, що рейтинг його не падає ні після фальшивих газет, ні після гучних перевірок.
 


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Стройка, ремонт дома
Добавил Liaі
Май 22, 2024

Я вирішив оновити свій
гардероб

Добавил Kolommo
Май 22, 2024

Морозильная камера, какую
купить?

Добавил Viola12
Май 22, 2024

Условия займа быстрых денег в
Moneyveo?

Добавил Surgars
Май 22, 2024

Вопросы по здоровью
Добавил Салютин Александр
Май 22, 2024