|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

В обласному госпіталі для ветеранів, інвалідів та учасників війни - новий головний лікар

Категория:

  LikarНещодавно з життя пішов Леонід Петрович Сога - головний лікар Бердичівського обласного госпіталю для ветеранів війни. Минуло кілька місяців. І хоча ті, хто працював на посаді т.в.о. головлікаря, виконували свої обов'язки успішно, прийшов час призначити  постійного керівника

 

 Тим більше, що госпіталь - одна з найбільш ефективних і потрібних лікувальних установ Житомирської області. І очолювати його - велика відповідальність. Ветеранів тут завжди лікували дуже якісно навіть в умовах кризи, яка відбилася дуже сильно на житті українських громадян ...

 Тож на черговій сесії Житомирської обласної ради кипіли неабиякі пристрасті. Лише з другої спроби депутатам вдалося призначити Павла Журбенка головним лікарем вищезгаданого лікувального закладу.

 З цього приводу був у сесійній залі цілий бій. Депутат від Бердичівського району Олександр Ревега у своєму виступі повідомив, що до нього звернулися співробітники госпіталю, які хочуть, щоб їх керівником залишався Олександр Поліщук. Адже в якості тимчасового шефа той працював дуже успішно. Депутат також повідомив, що понад 200 людей з персоналу госпіталю виступили проти призначення головним лікарем обласного госпіталю для ветеранів керівника житомирської поліклініки Павла Журбенко.

 «Я не маю нічого проти Журбенка, але їздити кожен день з Житомира до Бердичева ... Ми просимо підтримати нашого бердичівлянина, прізвище його Поліщук », - сказав депутат облради Олександр Ревега і передав лист-звернення працівників госпіталю в підтримку місцевого кандидата.

 На що голова обласної ради Віталій Француз пояснив, що обласний департамент охорони здоров'я подав на посаду керівника тільки одну кандидатуру - Павла Юрійовича Журбенка . Подальше голосування показало, що «за » призначення Журбенка тільки 55 депутатів при необхідних 57 голосах. Того дня в залі перебувало всього 72 депутати з 112…

 Положення врятував Павло Ментів. Він від імені « афганців» закликав депутатів підтримати кандидатуру Павла Журбенка : «Прийміть хоч раз нормальне рішення, нам же там лікуватися» .

 Зваживши на думку «афганців», депутати вирішили переголосувати питання про підписання контракту з Журбенко на три роки і, хоч і зі скрипом, але рішення було прийнято.

 Незабаром новий головлікар приступив до виконання своїх обов'язків. Минуло кілька тижнів, в госпіталі заспокоїлися всі пристрасті і тепер лікувальний заклад працює в нормальному робочому ритмі. В один із днів ми і зустрілися з Павлом Журбенком.

 Мені сподобалося навіть те, що новий керівник не став робити традиційного капітального ремонту у своєму робочому кабінеті. А відразу ж з головою поринув у роботу. Адже цього року навіть госпіталю « урізали » фінансування.

 А лікувати ветеранів, вирішувати поточні завдання все одно треба. І тут дуже вдало скористався своїми можливостями новий головний лікар. Він таки примудрився вибити додаткові кошти і чималі для госпіталю. Це дозволило вирішити кілька нагальних питань

 До речі, у Павла Журбенка до ветеранів ставлення особливе. Знаєте чому ? Та тому, що він в юності два роки прослужив в Афганістані. І був там аж ніяк не писарем у штабі. Отримав за мужність кілька державних нагород та іменний годинник від Міністра оборони СРСР.

Повернувшись з « Афгану», закінчив медінститут у Тернополі, за фахом - лікар-уролог. Тому чотири роки був урологом в Житомирському уронефрологіческом центрі, має вищу лікарську категорію. Потім кілька років був завідувачем поліклінікою № 2 ...

 На сьогоднішній день Павло Юрійович є також членом медичної колегії департаменту охорони здоров'я ОДА. На всіх займаних посадах зарекомендував себе компетентним фахівцем, ефективним керівником і менеджером. Ще Журбенко, за відгуками своїх колег- людина дисциплінована, сумлінна і пунктуальна. Люди цивільні державні нагороди отримують рідко. Проте в його активі - п'ять медалей, кілька цінних подарунків, у тому числі і годинник від голови Верховної Ради України.

Журбенко постійно працює над підвищенням професійних знань, в 2010 році закінчив Національний економічний університет і отримав вчений ступінь магістра. На новому місці, в госпіталі ветеранів, у колектив увійшов легко, працює з інтересом.

 У нього багато цікавих задумок. Всі вони стосуються покращення якості роботи госпіталю. І тут новий шефне збирається гнатися за цифрами та показниками.

Його більше цікавить поліпшення якості лікування ветеранів. Щоб всі пацієнти госпіталю виїжджали з нього з хорошим самопочуттям, щоб залишилися задоволені якістю лікування.

 


РиО Бердичів


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Большая Юридика
Добавил СлаваБеккерман
Май 5, 2024

Шукаю ром для особливої події!
Добавил Nimiren
Май 4, 2024

Продвижение сайта
Добавил гитарист
Май 3, 2024

Мебель для кухни
Добавил okna-4
Май 3, 2024

Де у Львові продають
піоноподібну троянду

Добавил ProTexnik
Май 3, 2024