|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Скільки бердичівлян може претендувати на премію «Оскар»?

Категория:

DSC07513golЗдається, між відомою американською кінопремією «Оскар» та подіями в Бердичеві не може бути геть нічого спільного. Але то лише на перший погляд, адже чимало містян можуть спокійнісінько отримати не одну статуетку за акторську майстерність та режисуру. Найвідоміший в нашому місті режисер-актор і сценарист в одній особі, здається вже відкрив курси на яких навчає своїх палких послідовників. Бажання вручити вищезгадану премію виникло після розмови з керівництвом лікарні та натовпом батьків, які прийшли захищати відому в місті лікарку-невропатолога.


Питання про професійні якості, якої було піднято на засіданні виконкому журналістами обурених тим, що чиновники і головний лікар закривають очі на загальновідомі факти. Адже більшість батьків, які приходили на прийом до лікарки, чули невтішні діагнози, які в більшості випадків при поїздці до інших фахівців не підтверджувалися. Непоодинокі випадки неправильно, чи неточно призначеного лікування, ледь не призводили до каліцтва малюків – зазначають бердичівляни.


Тож в кабінеті головного лікаря Бердичівської ЦМЛ, Лариси Бабікової, наприкінці минулого тижня, відбулась зустріч в ході якої журналістам розповіли про проведену роботу, щодо з’ясування правдивості наведеної у ЗМІ інформації про роботу Мазур Ірини Степанівни лікаря-невропатолога.


За словами очільниці лікарні, пані Мазур працює на посаді з 1991 року, займається діагностикою та лікуванням захворювань хребта, головного мозку, периферичних нервів та працює з дітьми у яких виявлені вищезазначені патології. Щодня на прийом до невропатолога приходить понад тридцять дітей, а за словами присутніх – це величезне навантаження, не зважаючи на яке Ірина Степанівна працює на високому рівні. Наразі на обліку перебуває 1258 діток з вкрай важкими діагнозами, лікуванням яких вона займається спільно з іншими фахівцями. Про її професіоналізм свідчать численні атестації та звання «Лікар вищої категорії», яке призначається в обласному управлінні охорони здоров’я і численні подяки кинуті у «Скриньку довіри» ЦМЛ.


За весь час роботи Ірини Мазур, підкреслюють присутні, жодної скарги від батьків на її роботу не було, вона завжди надавала кваліфіковану допомогу. Крім того, медики доволі оперативно відреагували на публікації в пресі і швиденько провели анкетування батьків, які приходили на прийом у дитячу поліклініку. Серед питань були й про якість роботи дитячого невропатолога і тут теж слова лікарів підтвердились - жодних претензій, скарг чи пропозицій не надійшло.


Письмове опитування знайшло підтвердження і усно – під кабінетом головного лікаря сиділо зо два десятки матусь та бабусь, які розповідаючи свої історії, переконували, що «…кращого фахівця не знайти на всю Україну. Ірину Степанівну можна потурбувати навіть вночі, якщо дитині стало зле, а ви не знаєте, як правильно давати ліки, варто лише зателефонувати і вона не відмовить».


За словами запрошених, більшість бердичівлян, просто не сприймають правду, яка лунає з вуст лікарки, хоча Ірина Степанівна можливо недарма лякає батьків страшними діагнозами чи симптомами, оскільки краще попередити, вчасно діагностувати і вилікувати дитину в грудному віці, ніж братись за неї у дошкільному чи підлітковому.


Слухаючи вкрай переконливі і натхнені виступи, на мить вірилось, що все дійсно так чудово, але… Більше все що відбувалось було схоже на добре зрежисований спектакль учасниками якого стали й журналісти. Підсилювалось це враження й тим, що чимало бердичівлян, які мали б теж відвідати цю зустріч і розповісти свої історії не знали про час і місце зустрічі, а захисники невропатолога «про неї дізнались з чуток», як відзначила одна з матусь. Хто і як розповсюджував їх залишилось для ЗМІ загадкою. Не могло залишитись поза увагою й те, що більшість присутніх працюють у бюджетній сфері, що наштовхує на добровільно-примусовий характер дійства. Одне можна сказати точно, що в цій історії зарано ставити крапку, адже керівництво лікарні на зустрічі повідомило, що згодне вислухати і розібратись в кожному випадку, де виникають сумніви у професіоналізмі медика.


Від редактора: Колись і мені довелось побувати біля кабінету вищезгаданої лікарки. Я сидів на стільчику і тримав на руках тоді ще маленьку доньку. Поруч сиділа молоденька мама з дитиною, і вона розповіла мені і діагноз, і способи лікування не гірше, ніж іменитий лікар. Вона сказала, що лікарка зараз подивиться дитинку, стукне її по колінці, потім скаже, що реакція в неї якась неправильна і призначить масаж, який вона ж сама і може робити. До кабінету заходила дружина, а по виході підтвердила, що сталось на 100% так, як мені розповіли в черзі…

DSC07513

DSC07515

DSC07516

DSC07517


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Шукаю нове спортивне взуття та
одяг

Добавил bpyhehu
Май 23, 2024

мини-трактор запчасти
Добавил Салютин Александр
Май 23, 2024

Уроки эстрадного вокала
Добавил Yorm
Май 22, 2024

Стройка, ремонт дома
Добавил Liaі
Май 22, 2024

Я вирішив оновити свій
гардероб

Добавил Kolommo
Май 22, 2024