|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Міліція та влада Бердичева покривають «золоту молодь» міста???

Категория:

У Бердичеві повний безпорядок, і ніхто на це не звертає уваги. Ходити вулицями міста стало не просто страшно, а – небезпечно. Раніше всіх турбували водії-шумахери, які дорогами міста не їздять, а літають. Тепер же достойну конкуренцію їм склали «круті чуваки» на мотоциклах.

Звук від реву мотоцикла вселяє в серце жителів паніку та страх. І не доведи Боже, щоб ти переходив дорогу ЧЕРЕЗ ПІШОХОДНИЙ ПЕРЕХІД, коли пафосний «байкар» мчить на своєму «залізному коні».

Ось вчора біля магазину «АТБ», що на вулиці Європейській, відбулася така ситуація: жінка виїжджала зі стоянки на дорогому авто. «Камікадзе» мчав прямо на неї, і ледь-ледь встиг затормозити, щоб не врізатися в автомобіль. Зухвальство чоловіка на мотоциклі меж не мало: мало того, що сам майже спровокував дорожню трагедію, то ще й накричав на жінку, покривши її зливою «гарних словечок» і вирвав у неї з рук ключі…!!!

І це- лише один з не багатьох випадків, пов’язаних із свавіллям «бердичівських гонщиків».

Образ красивого, мужнього хлопця на мотоциклі, звичайно, ніколи не стирався з уявлень дівчат про справжніх чоловіків. Але цей випадок – абсолютно не з цієї категорії.

Мотоциклісти їздять з шаленою швидкістю центром міста, а працівники правоохоронних органів навіть вухом не ведуть. «Береженого Бог береже, а мене моя міліція» – виявляється у цій фразі є серйозне недопрацювання, яке може коштувати дуже дорого.

Що ще потрібно зробити, щоб міська влада нарешті звернула увагу на це неподобство?

Невже вікна мерії приглушують звуки, що надходять з вулиць, коли ними не їдуть, а летять мотоцикли? Чи, може, просто бояться розбиратися з дітьми місцевих мажорів? Є ще один варіант: треба дочекатися, поки на вулиці Бердичева станеться горе, і хтось загине. Адже, як відомо, у більшості випадків робити оперативно розбиратись починають саме тоді.

Хочеться, щоб влада міста нарешті зрозуміла: люди не можуть терпіти вічно! Терпіння вривається. Може, варто винести це питання на порядок денний сесії? Чи все ж будемо чекати і мовчати?

Олена СОНЯЧНА
Написал: Ukrainec111 (11 марта 2015 19:07)
Прочитав цю статтю і був в шоці... Не від того, що мовляв байкери від рук відбилися, так, хлопці іноді люблять дещо перевищити швидкість... В шоці я був від неприхованої, наглої брехні і маніпулюванні фактами "журналістом", який писав цю статтю. І це після того як вже рік ми бачимо та засуджуємо наглу брехню російських журналістів. Річ у тому, що я був свідком даного інциденту і все було зовсім не так я це описав горе "журналіст". Жінка з якої зробили невинну вівцю, виїжджала з парковки біля магазину АТБ. Робила вона це не дивлячись по сторонах, а просто перетнувши дві сполошні... По європейській в цей час рухався мотоцикліст, в напрямку вокзалу. Щастя що він зміг загальмувати і не зіткнутися з цим авто. Жінка, яка створила аварійну ситуацію є викладачкою фізкультури в Бердичівському коледжі економіки, промисловості, та права, звуть її Антонова Людмила Людвігівна. Біля АТБ був не один десяток свідків які бачили, що вона була в стані алкогольного сп’яніння і лаялась скоріше як якийсь кримінальний авторитет, а не як викладач, котрий повинен бути взірцем для молоді. Як стало пізніше відомо, вона добре знайома з людьми з горисполкому, та має зв’язки в міліції. Тож не дивно, що вже на наступний день весь інтернет та газети заполонила нахабна брехня запроданця журналіста з ніби то проблемними байкерами в нашому місті. ГАНЬБА БРЕХЛИВИМ ЖУРНАЛІСТАМ ТА АЛКОГОЛІКАМ ВІКЛАДАЧАМ ЯКІ СІДАЮТЬ ЗА КЕРМО. ОСТАННІ НАБАГАТО НЕБЕЗПЕЧНІШІ НА ДРОГАХ, НІЖ 10 БАЙКЕРІВ, КОТРІ НІКОЛИ НЕ ПЬЮТЬ СІДАЮЧИ НА МОТОЦИКЛ.
Зарегистрирован: 11 марта 2015 ICQ: --
Написал: Petrowych_Wasia (12 марта 2015 00:27)
Прочитавши статтю , я вкотре переконався що наші журналісти нічим не відрізняються від бабок на базарі , які навидумували щось, перекрутили і в люди. Ситуація, яка склалась 10 березня біля АТБ перекрутили так , що як завжди байкери крайні, ну звичайно ж ми ж такі “обезбашені” літаємо по місту, людям жити не даємо, дітей лякаємо … От тільки чомусь як тільки якесь свято чи навіть вихідний , люди підходять до нас , просять сфотографуватись, прокататись і т.д. , особливо частенько саме діти про таке просять. Чого про таке не написати? Пишете тільки що ми їх мало не “чавим” , ви ще опустіться до рівня москальських журналістів і напишіть що ми людей їмо. Повернемось до ситуації, про яку йдеться у статті , Олена Сонячна ти була там , бачила все як було , що таке пишеш, чи може ти почула про це на базарі, так включила свою МЕГА РОЗВИНУТУ не в ту сторону фантазію і написала цю статтю? Ні щоб написати про п’яну вчительку за кермом , яка мало не спричинила ДТП у центрі міста, порушивши не одне правило дорожнього руху. Я cвідок, був особисто присутній при цьому “кіпіші”, і як ти ще Оленка написала “накричав на жінку, покривши її зливою «гарних словечок»” , та ти б чула які слова і вирази вживала та горе-вчителька, і це ще вона дітей навчає, з неї приклад потрібно брати. По секрету скажи скільки “на лапу” дали щоб ти написала таку БРИДКУ БРЕХНЮ? Чи може тебе не прокатали , та й ти обіжена в сльозах і в соплях вирішила нам так підгадити? І ще одне , Діти мажорів? Довго думала? Щоб ти собі знала , кожен заробив собі на залізного коня сам, так що Олена «Рафінована», менше язиком чеши , а більше працюй, тай може також почнеш нормально заробляти!
Зарегистрирован: 12 марта 2015 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Вопрос про ставки на спорт
Добавил Drozd
Май 21, 2024

Очень сильно болит зуб
Добавил Stixin
Май 20, 2024

Нанести логотип
Добавил King
Май 20, 2024

Вопросы по здоровью
Добавил Liaі
Май 20, 2024

Тканина онлайн
Добавил Mofa
Май 20, 2024