|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Перевізники і депутати намагались домовитись. Результати не дуже втішні

Категория: Город
alt

Віддалені райони міста страждають від поганого транспортного сполучення з центральними районами. Перевізники страждають від поганих доріг і збитковості. Як вирішити ці питання та безболісно задовольнити усіх вирішували на постійній комісії житлової політики, інженерного господарства, будівництва, транспорту, землекористування, комунального майна та власності, благоустрою та екології. Жителі віддалених районів постійно звертають до міської ради з проханнями подовжити ті чи інші маршрути.

Маршрути №-5 та №6-б. Ще перед Новим Роком було звернення щодо подовження руху цих маршрутів до кінця вул. Залізничної. Голова асоціації перевізників повідомив, що вони не проти подовжити маршрут, але уся проблема в тому, що там взагалі відсутнє дорожнє покриття. Звичайне грейдерування там не допоможе. Перевізники не хочуть подовжувати маршрут з обіцянкою від влади про покладання там асфальтного покриття, бо у свій час, коли запускали маршрут №14, така обіцянка була дана, маршрутка їздить вже багато років, а покриття досі немає. Депутат Чепіль, який детально вивчав це питання, взагалі наполягає на облаштуванні там нормального покриття, бо саме ця дорога є найближчою для сполучення міста з р-ном рафінадного. До згоди не дійшли і депутати хочуть підіймати питання про вкладання асфальтового покриття по вул. Залізничній.

Маршрут №8. наразі цей маршрут охоплює пл. Соборну і до центрального міського кладовища. Проблема його в тому, що люди, які проживають у р-ні Новосілок не мають змоги на пряму дістатись до залізничного вокзалу. Для цього їм потрібно дібратись до площі Соборної і тут уже здійснити пересадку до іншої маршрутки. Це не дуже зручно для мешканців та ще й накладно фінансово. Але, як повідомив заступник міського голови пан Онофрійчук, законодавчо ми цього зробити не можемо, бо довжина подовженого маршруту займає більше ніж 25% від загальної протяжності маршруту. Як варіант, це розірвати договір з перевізником і шукати нового, хоча юридичних підстав для цього немає. «Наступний конкурс на отримання права перевезень буде аж у 2018 році, ми можемо зачекати, може хтось запропонує цей маршрут» – відповів пан Онофрійчук. Такі слова дуже обурили депутата Велімовського, адже він там проживає і відстоює потреби мешканців цього району: «Наразі у р-ні Новосілок проживає дуже багато людей і в цьому ж таки районі немає ніякого культурного центру. Усі наші діти їздять у художню чи музичну школу, грати у футбол на стадіон, плавати в басейні. Та через те, що маршрут неподовжений, діти змушені робити незручні пересадки». Цим маршрутом опікується Автопарк-11837, власником якого являється депутат Верховної Ради пан Ревега, а керує його довірена особа Плісак Ігор. Пан Плісак був присутній на комісії та повідомив, що не вбачає доцільним вводити новий маршрут або подовжувати цей, бо це збиткова ідея. Депутати запропонували подовжити маршрут в тестовому режимі, та представник Ревеги і цю ідею відкинув, мотивуючи це тим, що і так працюють у збиток. Ось така любов до народу від «народного» депутата.

Маршрути №-6 та №6-б. Жителі мікрорайону Елінг просять аби на час пік маршрутки під №6 та №6-б подовжили до мікрорайону Елінг, бо зранку їдуть багато дітей до школи, а дорослих жителів – на роботи, така сама ситуація і ввечері. Той самий Плісак знову почав настоювати на тому, що ця пропозиція недоцільна, бо вони попередньо рахували кількість людей у маршруті №7, який ходить до колишньої школи прапорщиків, і їх дуже мало. Зі слів Ігоря Володимировича загалом зранку вони перевозять там по 1-2 людини. Підрахунки вони ці зробили самі, без представників громадськості чи влади і, як на мене, це відверта брехня, бо зранку з цього мікрорайону неможливо дібратись.

Маршрут №10. Перевізник Вікарій, який обслуговує даний маршрут, згоден подовжити його на стільки, скільки треба. Але проблема знову ж таки у якості доріг, які там відсутні.

Маршрути №-4 та №4-а. Неодноразово жителі Корнилівки скаржились на неякісне виконання своїх робіт власників маршруту №4, який виконує АТП-11837. У морози особливо було відчутно це людям, коли автобус не з’являвся по кілька годин. Пан Плісак сказав, що вони були б раді взагалі відмовитись від нього, бо він збитковий. На це йому відповів перевізник Вікарій, що обслуговує маршрут № 4-а, що у нього багато збиткових маршрутів і він давно відмовився від державних дотацій.

Матеріал сайту: http://www.berdychiv.info/



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Почему вам нужен идеальный
кран на кухню?

Добавил IgorForm
Май 2, 2024

Нужен хороший репетитор в
Украине!

Добавил Щppecof
Май 2, 2024

медицинская одежда
Добавил alisaalisa
Май 1, 2024

Раздвижные ворота
Добавил гитарист
Май 1, 2024

Мужские куртки
Добавил seder
Май 1, 2024