|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Июнь 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

«Та кандидатура, яка зайде в одну хвіртку, не протягне довго. Це абсолютно не шантаж», - Максим Самчик про призначення нового голови РДА (Відео)

Категория: Общество

alt

За попередньою інформацією, у середу, 27 липня, відбудеться сесія районної ради, на якій депутати знову планують винести недовіру голові райдержадміністрації Едуарду Томашевському. Нагадаємо, що за таке рішення вони проголосували ще у травні. Але звільняти голів місцевих адміністрацій - компетенція Президента України. З таким станом речей не погоджуються опоненти Едуарда Томашевського, які шукають різні шляхи для того, щоб у районі з'явився новий очільник.

На останній сесії активісти та певна частина депутатів змусили голову РДА покинути засідання, відкрито заявляючи, що він повинен написати заяву про звільнення. Не так давно відбулась і зустріч у кабінеті голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського. На ній були присутні голова райради, депутати обласної, районної та міської (!) рад, сільські голови, деякі громадські активісти, підприємці, які офіційно відношення до району не мають. Тема розмови була наступною: чому Едуард Томашевський й досі займає посаду, якщо депутати не бажають його там бачити.

Сергій Машковський пояснив, що тримає це питання на контролі і буде підіймати його в Адміністрації Президента України. Поки справа знаходиться в суді (судовий позов подав голова РДА щодо визнання рішення про висловлення йому недовіри незаконними), звільняти Едуарда Томашевського ніхто не буде. Ситуація, коли не має комунікації між головою райдержадміністрації та депутатським корпусом, тривожить керівника області. Він вважає це серйозним мінусом для району.

«Порозуміння не було, немає і не буде», - зазначив на зустрічі Максим Самчик. Голова районної ради також наголосив на тому, що коли дійде справа до звільнення Едуарда Томашевського і призначення нового голови РДА, то кандидатура останнього обов'язково має бути погоджена депутатами та обговорена в громадах. «Та кандидатура, яка зайде в одну хвіртку, не протягне довго. І це абсолютно не шантаж», - зауважив Максим Самчик. Крім того він додав, що рішення про висловлення недовіри Едуарду Томашевському не приймалося спонтанно, а було логічним та виваженим.

Нашим журналістам вдалося дістати відеозапис цієї зустрічі в кабінеті голови ОДА від особи, яка воліє не називати свого імені. Ми показали це відео Едуарду Томашевському, який прокоментував його наступним чином: «Це відео демонструє, що мої опоненти не зупиняться ні перед чим. Це виключно політичне рішення ради. Сьогодні в судах мої опоненти заявляють зовсім інше. Вони зазначають, що це рішення про висловлення мені недовіри було спонтанним. Але на відео ми почули, що воно було підготовлене. Він також заявив, що на цій посаді не буде працювати ніхто, якщо вона не буде погоджена з ними. Я вважаю, що в демократичній державі це – нонсенс», - зазначив голова РДА.

Нижче ми подаємо відеозапис зустрічі «активу» району у кабінеті Сергія Машковського.

Матеріал сайту: http://berdpo.info/

Переглянути відео:

Написал: kobra (28 июля 2016 21:31)
Поки «не по зубам»: у Бердичівському районі міжОсобні війни? (ВІДЕО)

http://zhitomir.today/news/society/poki_ne_po_zubam_u_berdichivskomu_rayoni_mizhosobni_viyni_video-id15504.html

Майже чотири місяці дві третини депутатів Бердичівської районної ради не воліють працювати із головою райдержадміністрації. Підтримують їх у цьому активісти та деякі депутати обласної ради. Своє прагнення усунути очільника РДА від посади почали втілювати у конкретних діях ще з весни.

26-го травня у кабінеті голови Житомирської обласної адміністрації відбулась зустріч представників Бердичівської районної ради та так званих активістів району і обласних депутатів з приводу висловленої очільнику Бердичівської РДА Едуарду Томашевському недовіри від депутатського корпусу району. Мета візиту гостей з Бердичівщини – донесення так би мовити у вуха Сергію Машковському, що працювати із головою РДА уже сил немає. А все тому, що конфронтація загострилась недитяча і порозуміння вже, мовляв, годі й шукати. Знайти його наразі намагається суд, остаточного рішення якого ще немає...
читайте далі...
http://zhitomir.today/news/society/poki_ne_po_zubam_u_berdichivskomu_rayoni_mizhosobni_viyni_video-id15504.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
acheter gabapentine acheter
neurontin

Добавил LavonneFierros
Июнь 19, 2024

acheter diflucan 150 mg en
ligne acheter diflucan

Добавил DolorisMuro
Июнь 19, 2024

ondansetron prix tunisie
ondansetron prix

Добавил LavonneFierros
Июнь 19, 2024

levonorgestrel prix
levonorgestrel prix

Добавил LavonneFierros
Июнь 19, 2024

prix seroquel seroquel sevrage
Добавил LavonneFierros
Июнь 19, 2024