|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Студенти Бердичівського медколеджу вигнали активістів і депутатів, скандуючи “Банду геть! Наш директор - Клименюк!” (ВІДЕО)

Категория: Город

alt

Це акція протесту проти втручання активістів і обласних депутатів у життя Бердичівського медичного коледжу. Студенти “проводжають” одного з депутатів-борців проти їхнього директора. Такій завзятості й любові до керівника закладу може позаздрити чи не кожен очільник коледжу в Україні.

А почалось усе з того, що деякі обласні депутати взялися боротися з невиконанням директором медколеджу чинного рішення обласної сесії, на якій більшість голосів – за розірвання контракту з одіозною персоною Володимира Клименюка. Тому він більше не є директором медколеджу. На його місце призначили т. в. о. директора із Житомира. Проте жінка не може потрапити на робоче місце вже декілька днів. Каже, їй у закладі, м’яко кажучи, не раді, хоча вона сама багатьох із викладачів не так давно вчила.
Не радий їй і колишній директор Володимир Клименюк. Чоловік не звільняє кабінет і зазначає: він – легітимний директор. Горою за таке його рішення стоять як викладачі та працівники закладу, так і студенти.
Персона Володимира Клименюка стала популярною у 2012 році. Тоді неподалік села Осиково Бердичівського району в грудні сталася ДТП: автівка чоловіка влетіла в “Москвич”. На місце пригоди приїхали телевізійники. Такому візиту Володимир Клименюк, м’яко кажучи, був не радий. Тому зустрів їх “з усією душею”.
Потерпілі відеооператори звернулися із заявою до поліції. Кримінальне провадження там відкрили. Однак от уже шість років директору медколеджу все ніяк не оголосять навіть підозри. Справу постійно закривали, суд повертав її на повторний розгляд. Нині уся проблема – у прокуратурі, яка гальмує хід логічного, здавалося б, розвитку подій, – покарання за перешкоджання журналістській діяльності.
Слави директору Бердичівського медичного коледжу додали й незаконні виключення студентів. Принаймні так вирішила комісія з департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації. Хлопці вимушені були переводитися на навчання в інші міста.
Та все це нічого в порівнянні із звісткою про самогубство студентки Бердичівського медичного коледжу, родом з Вінниччини. Двадцятирічна Катерина Олексіюк вчилася на фельдшера. До завершення навчання дівчині лишалося трохи більше року. Вона вчинила самогубство в домі батьків два роки тому на травневі свята. Рідні вважають винним у її смерті Володимира Клименюка, який, запевняють, домагався її. Старша сестра дівчини незадовго до трагедії помітила: Катя стала замкненою. Подруги казали, що вона не могла скласти іспити з окремих дисциплін. За фактом самогубства відкрите кримінальне провадження. Слідство триває й досі.
Одна зі студенток медколеджу свого часу також потрапила у схожу пастку. Дівчина отримала від директора пропозицію зустрічатися. Коли завагітніла, пригадує її батько, Клименюк з нею розписався. Та не встигла народити, як директор медколеджу подав на розлучення, а згодом відсудив у неї дитину і квартиру. Родина дівчини оббивала пороги різних інстанцій та судів. Проте марно. 
В інтерв’ю для нашого сайту начальник поліції у Бердичеві повідомила: ситуацію тримають на контролі. Однак прикро, що активісти роблять це спонтанно, бо, як наслідок, можуть постраждати діти. Які дії будуть до Володимира Клименюка – жінка поки не береться сказати, але обіцяє діяти у правовому полі.
На думку ж новопризначеного т. в. о. директора медколеджу, дана ситуація має бути донесена до Міністерства освіти. Коли питання ліцензії зачепить усіх працівників закладу, тоді лише з’явиться шанс щось змінити. Поки ж жінка вже попередньо написала заяву на звільнення, адже, каже, не збирається стати ще однією жертвою Володимира Клименюка.

 

Матеріал сайту: http://zhitomir.today/

Переглянути відео:

Написал: kobra (18 апреля 2017 22:53)
Директор Бердичевского медколледжа Владимир Клименюк через суд приостановил решение облсовета о своем увольнении

Как стало известно Бердичев BIZ из своих надежных источников, один из судов Житомира принял к рассмотрению жалобу директора Бердичевского медицинского колледжа Владимира Клименюка на незаконные действия депутатов Житомирского областного совета, которые проголосовали за разрыв контракта с ним.

На сегодняшний день, по версии наших источников, уже существует решение суда о приостановлении решения сессии депутатов Житомирского областного совета о разрыве контракта с директором Бердичевского медицинского колледжа Владимиром Клименюком. А так же, якобы, существует судебный запрет на назначение нового руководителя в бердичевский медицинский колледж до решения суда о законности разрыва контракта с Клименюком.

Из этого следует, что теперь вопрос законности увольнения директора медколледжа вошел в стадию судов, где каждая из сторон должна доказать, что действовала в рамках закона. Как будет развиваться ситуация в судах, мы будем рассказывать нашим читателям по мере поступления информации.

Бердичев BIZ
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (30 апреля 2017 17:16)
Ситуація навколо Бердичівського медичного коледжу - під контролем

28.04 23:04
Житомирська обласна рада повідомляє, що попри спроби блокування роботи адміністрації КВНЗ «Бердичівський медичний коледж», навчальний заклад на сьогоднішній день функціонує у штатному режимі.

Новим керівництвом коледжу в особі в.о. директора Валентини Копетчук, було забезпечено своєчасну виплату заробітної плати педагогічному персоналу та працівникам.

Нагадаємо, що на десятій сесії обласної ради 6 квітня депутати достроково розірвали контракт із директором КВНЗ «Бердичевський медичний коледж» Володимиром Клименюком.

Прес-служба обласної ради
Матеріал сайту: RuporZT
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Складські стелажі
Добавил ostin92
Апрель 25, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 25, 2024

Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024