|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Житомиряни під стінами суду "тепло" зустріли екс-директора Бердичівського медколеджу Володимира Клименюка (ВІДЕО)

Категория: Общество

alt

Ці дівчата приїхали з Бердичева до стін Житомирського районного суду, аби подивитися в очі одіозній персоні Володимира Клименюка. Вони переконані: чоловік не може очолювати навчальний заклад, адже саме через нього медколедж у Бердичеві набув недоброї слави. Ряд відкритих кримінальних проваджень, серед яких і напад на операторів двох телеканалів, а також доведення до самогубства студентки давно зробили "обличчя" колишньому директору закладу. Дівчата кажуть: вони проти свавілля і за справедливий суд. Дівчата були особисто знайомі з Катериною Олексіюк, яка наклала на себе руки два роки тому. Тому вони сьогодні тут, щоб побачити, чи Клименюк продовжить працювати директором медколеджу.

"Кожен з нас міг опинитися в такій неприємній і жахливій ситуації, і тому ми приїхали задля того, щоб підтримати Катерину. Ми знали цю дівчину, вона була дуже доброю і не змогла зробити такого сама. На це була поважна причина. Ми вважаємо, що саме директор винний у цій ситуації", – каже Вікторія Жучкова, яка приїхала з Бердичева.

Під стінами суду в Житомирі починають збиратися люди. Здебільшого це молодь із плакатами. Усі чекають на скандально відомого екс-директора Бердичівського медичного коледжу Володимира Клименюка.

"Мені страшно, бо в тому медколеджі навчаються мої подруги, дівчата насправді бояться. Страшно, коли вони нічого не можуть зробити. То як цар гори, у котрого є своє королівство, і ніхто не може знайти управи. Як можна займати високу посаду, коли в тебе такий чорний список справ? Я не розумію. Виходить, треба мовчати і боятися", – каже студентка ЖДУ ім. І. Франка Інна Слободинюк.

"Людина, яка має таку, м’яко кажучи, "підмочену" репутацію, з нашої точки зору не має морального права очолювати такий заклад", говорить житомирянин Михайло Сліпченко.

"Аналізуючи інформацію, яку ми маємо, бачимо, що ця людина, найімовірніше, має знаходитися в тюрмі. Дивлячись, як він маніпулює колективом, у які рамки його заганяє, і знаючи його історію перебування на посаді, думаю, що ця людина має сидіти в тюрмі", додає голово ГО "Самооборона Житомирщини" Сергій Ткачук.

Серед активістів – батьки житомирських студентів. Жінки кажуть: бояться за дітей інших матерів, коли у кріслі директора досі перебуває Володимир Клименюк.

"Щоб сьогодні розповсюджувалися наркотики, щоб діти вішалися, доводити дітей до самогубства… Ви мене вибачте, у мене двоє дітей, у кожного свої діти, ми прийшли висловити свою думку", – говорить мама студента із Житомира Світлана.

Ближче до початку судового засідання збираються і працівники Бердичівського медичного коледжу. Проте, побачивши активістів із плакатами та журналістів, втікають на інший бік вулиці. Коментувати свою поведінку ці люди відмовляються, як і сказати, чому вони сьогодні тут.

Тим часом активісти помічають автівку екс-директора Бердичівського медколеджу. Однак вона швидко зникла з поля зору. Утім Володимир Клименюк не втік, а лише припаркувався подалі. У коментарі перед судом чоловік каже: не вбачає своєї вини в тому, що йому закидають.

"Я не Ванга, на все воля Божа, а не божків обласної ради й адміністрації. Це все, що я можу сказати. Буде рішення суду. Що Боженька дасть, те й будемо сприймати. З якої причини мені йти? Хай обласна рада пояснить, чому я маю піти, а не з надуманих причин. Я не бачу своєї вини, і мені треба годувати 10-річну дитину", – говорить чоловік.

"У нас людина, яка в Ростові, теж себе називає легітимним. Це слово вже перетворюється на лайку", говорить на це Сергій Ткачук.

Активісти зустрічають Володимира Клименюка гамірно. Коли той заходить до приміщення, усі охочі потрапити на суд ідуть за ним. Тут розглядатимуть скаргу Клименюка на рішення сесії обласної ради про звільнення його з посади. Перед судом активісти обурюються, чому до цієї людини накопичилося стільки претензій, а він досі не відповідає за це.

"Звертаюся до всіх матерів Житомирщини, України: не відправляйте своїх дітей навчатися до закладів, де керівниками є люди з такою сумнівною репутацією, як пан Клименюк", – говорить Михайло Сліпченко.

Обласні депутати кажуть: рішення обласної ради про розірвання контракту з екс-директором медколеджу – це вже велика перемога. Утім на цьому зупинятися не можна.

"Це людина, яка має бути прикладом для студентів і майбутнього нашої держави. Тим більше це медичний навчальний заклад, і саме від них залежить медицина України. Є інформація від студентів, що їм ставлять оцінки автоматом за умови, що вони будуть підтримувати колишнього директора пана Клименюка", – розповідає депутат Житомирської обласної ради Ілля Смичок.

Не встигло судове засідання розпочатися, як одразу й закінчилося. Відповідач, обласна рада, оскаржив попередню судову ухвалу, тому справу направили до апеляційного суду Житомирської області.

Володимир Клименюк говорить: він і далі виконуватиме свої посадові обов’язки попри всі рішення. У всіх просить вибачення, а почувши про те, що колись пропонував гроші операторам, щоб забути старі образи, роздратовано йде.

Його проводжають так само "тепло", як і зустріли. Хоча всіх активістів чоловік назвав проплаченими, вони обіцяють слідкувати за наступними судовими засіданнями.

Матеріал zhitomir.today

Переглянути відео:

Написал: kobra (17 мая 2017 15:23)
Скандально відомого директора Бердичівського медколеджу Володимира Клименюка поновлювати на посаді не будуть. Таке рішення прийняв 16 травня апеляційний суд Житомирської області. Про це повідомила прес-служба обласної ради.


Апеляційний суд Житомирської області 16 травня скасував ухвалу Житомирського районного суду, якою було зупинено дію рішення обласної ради про дострокове розірвання контракту з директором «Бердичівського медичного коледжу». Цією ж ухвалою заборонялося вчиняти дії щодо призначення будь-яких осіб на посаду директора освітнього закладу», – йдеться у повідомленні.

Ухвала суду не підлягає оскарженню та не дає можливості Клименюку поновитися на посаді.

https://www.vgolos.zt.ua/skandalno-vidomoho-dyrektora-berdychivskoho-medkoledzhu-znovu-zvilnyly-z-posady/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
нужен домофон
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Шампанське яке краще купувати?
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Электронки
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Страховка онлайн
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Магазин мебели
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024