|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Пенсії за січень 2018 виплатять у грудні

Категория: Власть

alt

З метою забезпечення своєчасної виплати пенсій та з урахуванням святкових і вихідних днів у січні 2018 року, фінансування та виплата пенсій проводиться у грудні 2017 року в межах коштів, передбачених бюджетом Пенсійного фонду України на 2017 рік. З урахуванням надходження зазначених коштів у грудні виплата пенсій буде здійснена по датах за І половину січня.

 

Таким чином, пенсії в грудні за січень 2018 року отримають ті, хто вже отримав пенсію на початку цього місяця.

 

Цей крок дозволить уникнути впливу вихідних і святкових днів на процес виплати пенсій, а людям отримати пенсійні виплати до початку новорічних свят.

 

Графік фінансування пенсій на січень 2018 року Пенсійним фондом України буде оприлюднено найближчим часом.

 

Довідково

 

Відповідно до статті 47 Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” пенсія виплачується щомісяця організаціями, що здійснюють виплату і доставку пенсій, у строк не пізніше 25 числа місяця, за який виплачується пенсія.

 

Пенсійним фондом України щорічно розробляється поденний календарний графік виплати, яким кожному пенсіонерові визначено індивідуальну дату щомісячної виплати пенсії.

                                                      

                                                                                                                             Матеріал сайту: http://oda.zt.gov.ua/

 
 
Кабінет Міністрів схвалив виплату Пенсійним фондом пенсій за січень 2018 року в грудні.

 

Про це йдеться в постанові уряду №970 від 13 грудня, (http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=250502022) передають Українські Новини.

Зокрема, Кабмін встановив, що з метою забезпечення своєчасної виплати пенсій з урахуванням святкових і вихідних днів в січні 2018 року фінансування і виплата пенсій проводиться в грудні особам, яким виплачується пенсія за їх поточними рахунками в банках і через національного оператора поштового зв'язку за датами виплати, визначеними фондом за погодженням з Міністерством соціальної політики.    

                                                                                                                           Матеріал сайту: ukranews.com

 

 

 

Написал: kobra (21 декабря 2017 20:52)
Осучаснення пенсій військових відбудеться з 1 січня 2018 року

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив про старт реформи пенсійного забезпечення працівників силових відомств з першого січня 2018 року навіть у тому випадку, якщо Верховна Рада не встигне розглянути відповідний закон до кінця цього року.

“Незалежно від того, коли Верховна Рада ухвалить цей закон, перерахунок пенсій розпочнеться з першого січня 2018 року – в самому законі прописана норма, якою встановлюється перерахунок саме з цієї дати”, - заявив Андрій Рева.

Таким чином, на людей не вплинуть бюрократичні моменти, пов’язані з процесом розгляду та датою ухвалення закону, проте, обов’язковою умовою проведення осучаснення пенсій військовослужбовців та працівників інших силових органів є саме його прийняття Верховною Радою.
“Законом передбачено, що в результаті осучаснення пенсії підвищаться для кожного індивідуально в залежності від стажу та розміру грошового забезпечення. Але якщо говорити про середнє підвищення, то воно становитиме 1,5 тис. гривень. Багато це чи мало? Це суттєво більше, ніж є сьогодні, і,якщо для цивільних пенсія в середньому зросла на 30%, то у військових зростання становитиме в середньому на 62%. Разом з цим достойних пенсій можна досягнути лише поступово, а тому головним результатом цього закону буде проведення одночасного та щорічного осучаснення військових та цивільних пенсій”, - підкреслив Міністр.

http://oda.zt.gov.ua/osuchasnennya-pensij-vijskovix-vidbudetsya-z-1-sichnya-2018-roku.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (26 декабря 2017 23:23)
Станом на сьогодні, 26 грудня, Пенсійний фонд України вже виплатив частині пенсіонерів пенсії за січень.

Зокрема, її вже отримали пенсіонери, які отримують виплати через "Укрпошту" від 4 до 8 числа, а також ті, хто отримує гроші на банківські картки від 4 до 7 числа. Загальна сума фінансування складає 5,2 млрд грн.

"До кінця поточного місяця буде забезпечено виплату пенсій військовослужбовцям та виплату пенсій через банки за наступними виплатними датами в межах надходжень до Пенсійного фонду України", - запевняють у відомстві.

Нагадаємо,
від 1 січня в Україні мають підвищити пенсії військовим та іншим силовикам. Попри відсутність відповідного закону, в уряді запевняють, що підвищення відбудеться від початку 2018 року.

https://tsn.ua/groshi/dvi-pensiyi-v-grudni-komu-vzhe-viplatili-i-koli-chekati-reshti-1072820.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (29 декабря 2017 22:42)
Бердичівське об’єднане управління Пенсійного фонду
України в Житомирській області інформує:



Шановні пенсіонери м. Бердичева та Бердичівського району!


Бердичівське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області доводить до вашого відома що на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання виплати пенсії» від 13.12.2017 р. , Пенсійним фондом України 22-28 грудня 2017 року буде проведено фінансування виплати пенсій січня 2018 року за датами виплати з 4 по 13 січня через рахунки одержувачів в установах банків. Через національного оператора поштового зв'язку - за датами виплати з 4 по 8 січня 2018 року включно.
Фінансування інших періодів буде проведено в січні 2018 року в звичайному режимі, відповідно до виплатних періодів.


Начальник Бердичівського
об'єднаного управління
Н.А. Фомченкова
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Электронки
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Страховка онлайн
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Магазин мебели
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Как найти надежную клинику для
сдачи анализов на пролактин?

Добавил Marta24
Апрель 19, 2024

Светильник
Добавил Салютин Александр
Апрель 19, 2024