|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У Бердичівському районі чоловіка, який заготовляв дрова в лісі, вкусила гадюка (оновлено)

Категория: Происшествия

alt

До реанімаційного відділення Бердичівської районної лікарні 7 червня з діагнозом укус гадюки госпіталізовано чоловіка 1974 року народження, мешканця села Гардишівки Бердичівського району. Про це повідомляє прес-служба управління цивільного захисту населення обласної державної адміністрації.

«Інцидент трапився у лісі, під час заготівлі дров. Наразі постраждалий ще перебуває в реанімації, стан його здоров'я стабілізувався. Це перший випадок, який стався цього року», – йдеться у повідомленні.

Довідково: фахівці зазначають, якщо вас укусила гадюка, найкраще не гаяти часу та якомога швидше звернутися до найближчого лікувального закладу. До гадюки не варто наближатися, хоча б якою нікчемно маленькою вона вам не здавалася. А коли вже зашипіло десь зовсім близько, відкидайте її палицею подалі від себе. А ще, вирушаючи до лісу, взувайте чоботи або високі закриті черевики. Пам’ятайте: легше запобігти укусу, ніж лікувати його наслідки.

Матеріал zhitomir.today

Написал: kobra (27 июня 2018 06:39)
На Житомирщині гадюки напали на людей
2018-06-26 18:20. Новости, новости Украины

Цього року в області зареєстровано вже 6 випадків травмування людей плазунами. Днями на лікарняні ліжка потрапили двоє людей.

Як передає ruporzt.com.ua, до травматологічного відділення Олевської районної лікарні з діагнозом: укус гадюки госпіталізовано мешканця села Юрове, 1996 року народження. Гадюка укусила хлопця за ліву руку, коли він збирав ягоди у лісі.

Ще один такий випадок трапився у цей же день. До лікувального закладу потрапила й 16 –річна дівчина, мешканка села Млинок цього ж району, яка також збирала лісові ягоди. Гадюка укусила її за праву ногу. Наразі стан здоров’я потерпілих задовільний.

http://veroyatno.com.ua/news/na-zhitomirshhini-gadyuki-napali-na-lyudej/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (4 июля 2018 07:03)
На Житомирщині грибника вкусила гадюка
14:02, 2 липня


Цього року в області зареєстровано вже 8 випадків травмування людей плазунами.

Черговий прикрий випадок трапився 28 червня у селищі Новоівницьке Андрушівського району. До реанімаційного відділення районної лікарні було госпіталізовано 57-річну місцеву мешканку. Гадюка укусила жінку за ногу, коли вона збирала в лісі гриби.

Наразі стан постраждалої задовільний.

Тому під час перебування у лісі, збираючи ягоди або гриби, насамперед необхідно палицею розсунути зарослі, розгребти листя, щоб ненароком не потурбувати плазуна. Слід також взути високі черевики, одягнути щільні штани, заправлені з напуском у взуття.

З сайту: https://www.0412.ua/news/2085061
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (6 июля 2018 21:45)
У лісі в Овруцькому районі Житомирської області змія вкусила чоловіка, коли той збирав ягоди.

6 липня 2018

Про це повідомляє головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Не пощастило 51-річному жителю села Ігнатпіль Овруцького району. Учора, 5 липня, чоловік потрапив до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Плазун вкусив його за праву руку під час збирання лісових ягід. Наразі стан здоров'я постраждалого середнього ступеня тяжкості», - розповів Мінчук.

Всього з початку року в Житомирській області зареєстровано вже 9 випадків укусу людей зміями

https://www.zhitomir.info/news_175969.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (3 августа 2018 22:57)
У Коростенському районі через укус гадюки чоловік потрапив до реанімації.

Про це 3 серпня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Подія сталася вчора, 2 серпня, в селі Клочеве Коростенського району. До реанімаційного відділення центральної лікарні міста Коростеня з діагнозом укус гадюки потрапив чоловік 1977 року народження. Місцевий мешканець рвав траву неподалік власного обійстя. Під час роботи він випадково й натрапив на плазуна. Гадюка вкусила чоловіка за палець правої руки. Наразі стан його здоров'я задовільний. Спека провокує пожвавлення серед змій, а відтак вони можуть зустрітися кожному із нас. Тому необхідно бути вкрай обережними, особливо вирушаючи до лісу, чи у поле», - розповів Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2018 року до реанімаційного відділення Коростенської районної лікарні з ознаками укусу змії було доставлено мешканку села Немирівка. Інцидент трапився у лісі, під час збирання грибів.

https://www.zhitomir.info/news_176655.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (7 августа 2018 09:50)
У Коростенському районі госпіталізували чоловіка після укусу змії


6 Серпня 2018,
У Коростенському районі 3 серпня молодий чоловік (1992 року народження) із с. Ушомир потрапив до реанімаційного відділення районної лікарні через укус змії. Про це повідомили на сайті Коростенської РДА.

Чоловік побачив гадюку на власному подвір'ї та вирішив з нею «погратися». І, як наслідок, змія вкусила його за палець лівої руки. Стан постраждалого задовільний.

Нагадаємо, до реанімаційного відділення Бердичівської районної лікарні 7 червня з діагнозом укус гадюки госпіталізовано чоловіка 1974 року народження, мешканця села Гардишівки Бердичівського району.

http://zhitomir.today/news/accident/u_korostenskomu_rayoni_gospitalizuvali_cholovika_pislya_ukusu_zmiyi-id27178.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Комплектующие к с/х
производства

Добавил пігул
Апрель 19, 2024

нужен домофон
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Шампанське яке краще купувати?
Добавил defne
Апрель 19, 2024

Электронки
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024

Страховка онлайн
Добавил CheBuratinio
Апрель 19, 2024