|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Відтепер лікарі Гришковецької ОТГ – зі своїм авто, а в самому селищі вже повним ходом будують амбулаторію

Категория: Медицина

Відтепер лікарі Гришковецької ОТГ – зі своїм авто, а в самому селищі вже повним ходом будують амбулаторію

Черга радіти власному «амбулаторному» автомобілю дійшла і до сімейних лікарів Гришковецької ОТГ. Новенький Renault Duster з червоним хрестом на боці підігнав до селищної ради особисто Олександр Ревега: автівку, запевняє, протестував, медикам має сподобатися – потужна, комфортна, до виїздів на допомогу хворим готова. Свого часу народний депутат України Ревега виступив у числі тих у Верховній Раді, хто віддали свої голоси за впровадження державної програми «Сільська медицина», що, зокрема, передбачає наявність автомобіля при сімейній амбулаторії об’єднаної громади. Гришковецька ОТГ складається із 17-ти сіл – ближніх й віддалених. Як медики до цього діставалися до пацієнтів? Та хто як: хто – попуткою, хто – на велосипеді, кого власні родичі підвозили, кого – родичі пацієнтів. Де вже було говорити про оперативність…

А на цьому місці у Гришківцях, поруч зі стадіоном місцевої гімназії, розташується ще одна складова програми – нова амбулаторія. Роботи з її будівництва ведуться повним ходом: у перші дні червня, здавалося б, тут символічний камінь лишень закладали. Буде нарешті просторо, комфортно і по-сучасному сподіваються у селищі, а як інакше, коли їхня ОТГ – це близько 10 тис. населення, і половина з нього мешкає у Гришківцях?.. Втім, як «інакше» тут добре знають: діюче приміщення амбулаторії, кажуть, не витримує жодної критики, і це будівництво у громаді вважають подією непересічною.

Помітно випереджають Гришківці за темпами будівництва у Семенівський ОТГ та у Райгородоцькій. Воно й зрозуміло: у Райгородку, для прикладу, камінь заклали наприкінці січня. За цей час вже й коробку встигли вигнати, тішаться у громаді. Тут теж мають діючу амбулаторію, і теж не у захваті від існуючих умов роботи та прийомів пацієнтів. А їхня ОТГ – це, без малого, 11 сіл.

Будівництво амбулаторій – це те, що на постійному контролі в Олександра Ревеги. Поруч із високою якістю обслуговування програма «Сільська медицина» на ділі має обернутися змінами, що оголошені на бортах нових автівок – «Доступна медицина. Допомога поруч»

Автор: Олександр Єжель

Камера: Дмитро Піньківський

ТРК ВІК

Переглянути відео:

Написал: kobra (21 июня 2019 10:01)
2016-2018-й роки – близько 4,0 млн. грн. на медицину Бердичева спрямував Олександр Ревега.
Додано: неділя, 16 черв. 2019

2016-2018-й роки, близько 4,0 млн. грн., 10 позицій, на які ця сума була витрачена. Мова йде про кошти з державного фонду соціально-економічного розвитку, що «завів» до медичної галузі Бердичева Олександр Ревега. Професіоналізм лікарів та сучасне, а не старе, як світ, обладнання – запорука якісного медичного обслуговування, що його потребують люди – від новонароджених і до вже шанованого віку. Розуміючи це, народний депутат України намагався відповісти на потреби не якогось одного закладу, не якоїсь однієї категорії населення. І це з урахуванням того, що Бердичів, і зокрема, його медицина, в України далеко не єдині, хто потребує коштів на оновлення. Двічі Олександрові Ревезі вдалося направити державні кошті на реконструкцію будівлі на розі Житомирської й Короленка під центр ПМСД (загальна сума склала 1,4 млн. грн.). Дещо згодом таким само чином депутат посприяв тому, аби приміщення центру, в якому нині працюють сімейні лікарі та діє дитяча поліклініка, наповнилося новими меблями, комп’ютерною технікою та електрокардіографами (на ці ціли було витрачено 885,0 тис. грн.).

Продовження далі:
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (21 июня 2019 10:02)
З одного боку, ось це обладнання має цілком конкретну вартість – понад 900,0 тис. грн. А з іншого… Хто визначить, скільки то коштує, коли завдяки сучасному апарату для штучної вентиляції легень передчасно народжене немовля отримує невідкладну допомогу і повноцінно живе далі?.. Самі лікарі бердичівського Центру Жінки оцінюють: апарат, що з’явився у закладі завдяки Ревезі, начинений усім необхідним, аби чітко «відчувати» дитину та уникати «агресивних» методів допомоги. І жодного дискомфорту.

Катерина Бегар, лікар-педіатр-неонатолог акушерського відділення Бердичівської міської лікарні

Коли доля розпорядилася зустрічати старість не у колі близьких, а серед таких само, як ти, самотніх у стінах геріатричного пансіонату… Коли вимушений відновлювати здоров’я на лікарняному ліжку обласного військового шпиталю… Коли, щоразу роблячи ін’єкцію, наражаєшся на небезпеку підчепити якийсь вірус… Вони прагнули вибудувати зв’язок між собою і зробили це – місто, його медики і депутат. Так у лікарні з’явилися деструктори голок, у шпиталі та медичному коледжі – комп’ютери, в обласному перинатальному центрі – фетальні монітори, у пансіонаті – апарат УЗТ. Сотні тисяч гривень державних коштів знайшли своє «здорове» призначення.

Фіброгастродуеноскоп, вартість – більш ніж півмільйона… В обстеженні стравоходу, шлунку, ділянок 12-палої кишки йому немає рівних, констатують лікарі-ендоскопісти, цей апарат часто виявляє серйозну загрозу, надійно сховану у нетрях організму і тому непомітну. Через Фонд соцекономрозвитку Олександр Ревега зміг добитися того, що лікарня придбала цей апарат.

Чиста лікарня – безпечна для пацієнта. Аби у відділеннях закладу було чисто, туди придбали нові професійні системи прибирання та дезінфекції на загальну суму 140,0 тис. грн. У результаті відчутно зекономили електроенергію та зменшили навантаження на персонал.

Зручно, затишно, сучасно – це значить, що на них звертають увагу: так оцінюють зміни в інфекційному відділенні міської лікарні його пацієнти. Дізнавшись про те, що там не завадило б замінити старі тумбочки й ліжка, Ревега пообіцяв за можливості вирішити проблему. Що й зробив. І запевняє, що й робитиме все для того, аби люди відчули: про них дбають.

Автор: Олександр Єжель

Камера: Дмитро Піньківський

Відео: http://www.trkvik.tv/posts/2016-2018-i-roky-blyzko-40-mln-hrn-na-medytsynu-berdycheva-spriamuvav-oleksandr-reveha
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024

iPhone 15
Добавил Abida
Апрель 24, 2024

Выбор авто
Добавил Liaі
Апрель 24, 2024

Хочу купить форсунки Hunter MP
Rotator

Добавил Sergey1826
Апрель 23, 2024

Страхування
Добавил ostin92
Апрель 23, 2024