|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Постраждалі та загиблі пасажири, понівечені автівки – наслідки аварії у Романівці

Категория: Происшествия

Постраждалі та загиблі пасажири, понівечені автівки – наслідки аварії у Романівці

Понівечені автівки, постраждалі та загиблі пасажири – такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась близько опівдня 31-го грудня у селі Романівка (колишнє Радянське). На центральній дорозі села зіткнулись автомобілі «Нива» та «Сітроен». На момент підготовки репортажу на місці аварії ще працювали лікарі екстреної медичної допомоги та правоохоронці, тож інформації про обставини дорожньо-транспортної пригоди і стан потерпілих нині не багато і вона може потребувати уточнення.

За словами очевидців, «Сітроен» рухався у напрямку Бердичева, «Нива» - у бік села. З невідомих наразі причин, остання автівка виїхала на зустрічну смугу, зіштовхнулась із «Сітроеном», після чого її відкинуло до придорожніх будинків. Одна з двох пасажирок «Ниви» загинула на місці аварії. Водієві знадобилась невідкладна допомога, після надання якої його разом з іншою пасажиркою доставили до травмпункту. Туди ж доправили і водія «Сітроена». Відомо, що у цьому авто теж їхало двоє пасажирів.

Місцеві жителі припускають: до аварії із трагічними наслідками могли призвести ями на дорозі та ожеледиця. Ймовірно, кажуть, саме на одній із таких вибоїн «Ниву» підкинуло та викинуло на зустрічну смугу. Усі подробиці події нині з’ясовують працівники поліції.

Станом на першу годину дня, у травмпункті саме надавали допомогу трьом постраждалим у цій аварії, одного оформлювали до реанімації. Детальних даних щодо стану інших потерпілих та їх загальної кількості наразі немає.

Репортаж Інни Плесної

ТРК ВІК

Переглянути відео:

Написал: kobra (3 января 2020 09:59)
ПОЛІЦІЯ ОПРИЛЮДНИЛА ОБСТАВИНИ АВАРІЇ В РОМАНІВЦІ

Обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась у селі Романівці 31-го грудня близько 12-ї дня, вранці 2-го січня оприлюднив відділ комунікації поліції Житомирщини. За попередніми даними, 54-річний водій автомобіля «Citroen C-Crosser» виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення із автомобілем ВАЗ-2121, яким керував 40-річний житель району.

Поліція оприлюднила обставини аварії в Романівці
Від отриманих травм на місці аварії загинула 73-річна пасажирка «Ниви». Її водія із чисельними тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до реанімаційного відділення Бердичівської лікарні. Проте, на жаль, вже за кілька годин чоловік помер.

Крім того, травми різного ступеню тяжкості отримали 38-річна пасажирка ВАЗівки та 60-річна пасажирка й водій «Сітроена». Нині правоохоронці встановлюють усі причини та обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 246 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Також поліція вкотре закликає водіїв до неухильного дотримання правил дорожнього руху. Перед тим, як виконати будь-який маневр, слід переконатися, що це буде безпечно для вас, ваших пасажирів та інших учасників руху, йдеться у повідомленні ГУНП в Житомирській області.

За матеріалами ГУНП в Житомирській області

http://www.trkvik.tv/posts/politsiia-opryliudnyla-obstavyny-avarii-v-romanivtsi
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (16 января 2020 08:54)
ДТП у Гришківцях: зіткнулись три автівки

ДТП за участі трьох автівок сталась вранці 15 січня на перехресті у смт. Гришківці. Близько 8-ої ранку про неї повідомили фахівців Бердичівського відділу поліції. З їх слів, автомобіль «Рено» Renault , рухаючись у напрямку Житомира, скоїв зіткнення з FORD Transit. Через деякий час зіткнувся із потерпілим у ДТП «Рено» ще один автомобіль – Citroën, що тримав теж напрям на Житомир. У результаті ДТП механічних ушкоджень зазнали лише транспортні засоби, серед її учасників, водіїв і пасажирів, на щастя, потерпілих немає.

Відео: https://m.youtube.com/watch?v=KJgLAD9ZSIA&feature=emb_logo
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (16 января 2020 09:14)
Опівночі на Вінницькій горіла машина
Додано: вівторок, 14 січ. 2020

13 січня опівночі на телефон «101» надійшло повідомлення про загорання, на узбіччі дороги по вул. Вінницькій, легкового автомобіля Тoyota Avalon 2006 року випуску. На гасіння пожежі залучалось 5-ро рятувальників 4 ДПРЧ. За 15 хв. пожежу локалізували, а за півгодини й ліквідували. Вогонь устиг пошкодити частину кузова автівки та відсік двигуна. Причину займання встановлюють фахівці.

Відео: https://m.youtube.com/watch?v=Mx19izNd3Q8&feature=emb_logo
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (19 января 2020 09:00)
Бердичівські поліцейські з’ясовують обставини травмування у ДТП пенсіонерки
Дорожньо-трансопртна пригода сталася 17 січня близько 16:10 на вулиці Козацькій районного центру.

Попередньо, водій автомобіля Mercedes Sprinter, 37-річний бердичівлянин, рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на 59-річну місцеву жительку, яка знаходилась поблизу транспортного засобу.

Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до травматологічного відділення Бердичівської міськлікарні.

Нині триває встановлення всіх обставин події.

http://expreszt.com.ua/news/19387-berdichvsk-polceysk-zyasovuyut-obstavini-travmuvannya-u-dtp-pensonerki.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (22 января 2020 10:20)
Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 січня близько 10:30 на автодорозі Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський, у смт Гришківцях Бердичівського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Kia Soul, 23-річний житель Вінниччини, виконуючи маневр розвороту, допустив зіткнення з Opel Combo під керуванням 33-річної бердичівлянки.

У результаті ДТП постраждали водійка та 12-річний пасажир автомобіля Opel. Вони з травмами були доставлені до ортопедичного відділення Бердичівської лікарні.

Нині триває встановлення всіх обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)», – йдеться у повідомленні.

http://zhitomir.today/news/accident/u_dtp_pid_berdichevom_zishtovhnulis_dvi_inomarki_travmi_otrimali_matir_ta_sin-id35623.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Складські стелажі
Добавил ostin92
Апрель 25, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 25, 2024

Каких брендов обувь покупаете?
Добавил alisaalisa
Апрель 24, 2024

Замена видеокарты в ноутбуке.
Хочу заказать

Добавил bestmasterpc
Апрель 24, 2024

Не знаю где записаться на
курсы немецкого языка

Добавил Sergey1826
Апрель 24, 2024