|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У Бердичеві на Covid-19 захворіла медпрацівник ЦМЛ

Категория: Происшествия

У Бердичеві на Covid-19 захворіла медпрацівник ЦМЛ

У понеділок увечері на сторінці у ФБ голова ОДА Віталій Бунечко повідомив про іще один випадок Covid-19 у Бердичеві. Цього разу захворіла жінка-медпрацівник одного з відділень ЦМЛ, чоловік якої повернувся з-за кордону.

«Наразі медик перебуває на самоізоляції. Невідкладно розпочато визначення кількості осіб, які контактували з працівницею».

На щоденному прес-брифінгу в області обіцяють повідомити про стан хворої та «подальші дії щодо роботи міської лікарні в Бердичеві».

Отже, станом на 7 квітня у Бердичеві – 4-ий випадок захворювання на Covid-19 та перший випадок серед медпрацівників.

ТРК ВІК

Переглянути відео:

Написал: kobra (9 апреля 2020 08:58)
В Бердичів терміново прибули лікарі-інфекціоністи з області
для вирішення питання якими заходами не допустити (а вірніше приборкати) зараження коронавірусом у міській лікарні.

З неофіційної інформації – в лікарні провели масове тестування експрес-тестами хворих на пневмонію та людей, які з ними контактували і виявили дуже багато позитивних результатів. Більшість, це ті хворі, які раніше лежали з пневмонією в інфекційному відділенні, і контактували з першим хворим два дні, поки він там знаходився в загальній палаті, користувався загальним туалетом, ходив на рентген і т.д. Потім, коли в нього підтвердили вірус та перевели його в бокс, всіх інших розселили по всім відділенням лікарні з метою вивільнити інфекційне відділення для нових хворих. Але ці, кого розселили і виявились цими новими хворими та передали вірус іншим. Кажуть, що медсестра з очного відділення заразилась не від свого чоловіка, а саме від такого переселеного з інфекційного відділення хворого. Тепер в інфекційному відділенні терміново переобладнують всі палати під знаходження там лише по одній людині, і тих хворих на пневмонію, знову збираються повертати назад.


Експрес-тести не завжди дають точний результат, тому поки що говорити про те, що всі ті, в кого вони показали позитивний результат,є хворими на коронавірус зарано. А можливо й приїжджі інфекціоністи нададуть компетентну допомогу в тому, щоб знизити ризики передачі вірусу. Головним правилом для бердичівлян залишається дотримання умов карантину та якомога менше особистих контактів.

Матеріал сайту: https://www.rio-berdychiv.info/novini/meditsina/item/15090-v-berdychiv-terminovo-prybuly-likariinfektsionisty-z-oblasti.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (10 апреля 2020 07:43)
Як повідомило інтернет видання Бердичів BIZ, стало відомо, у якому відділенні Бердичівської лікарні працювала інфікована коронавірусом медсестра.

Вдалося дізнатися з власних джерел, що хвора медсестра працювала в офтальмологічному відділенні Бердичівської Центральної міської лікарні – саме в тому відділенні, куди перевели всю «інфекцію» після першого виявлення коронавірусу у чоловіка 1972 року народження, який помер на минулих вихідних.

Нагадаємо, спочатку пацієнта з коронавірусом лікували від звичайної пневмонії і він знаходився у загальній палаті з ще одним хворим. Після лабораторно підтвердженого діагнозу коронавірусу усіх пацієнтів з інфекційного відділення перевели саме до офтальмологічного відділення. Тобто цілком ймовірно, що серед них вже є хворий на коронавірус, який міг заразити медсестру, і її чоловік тут ні до чого. Цікаво, чи їх вже перевіряли? Питання, яке ми задамо трохи згодом лікарям щоб їх не відволікати – зараз і так у них проблем вистачає.

Якщо проаналізувати ситуацію, то волосся стає дибки, адже саме міська лікарня в Бердичеві може стати вогнищем розповсюдження інфекції. І найжахливіше, що жертвами та розповсюджувачами коронавірусу стануть якраз лікарі і медичні працівники.

З неофіційних джерел нам відомо про велике коло встановлених контактних осіб – близько сотні. Переважно це люди, які працюють або отримували лікування у лікарні. Адже поруч оториноларингологічне відділення. Крім того жінка могла користуватися ліфтом, контактувати з хворими та колегами, відвідувати інші відділення.

Також не варто забувати, що проживала жінка не у центрі міста, а в Гришківцях. Значить скоріше за все, користувалася спецтранспортом, який перевозить лікарів. А це ще один можливий осередок зараження. Тобто станом на сьогодні нам точно невідомо, скільки саме лікарів та медпрацівників будуть вимушені піти на самоізоляцію, і як нестача працівників відобразиться на подальшій роботі лікарні. На сьогоднішній день відомо, що кілька підозр на коронавірус знаходиться в роботі і ще перевіряються.

Про ситуацію навколо Центральної міської лікарні яка склалася через зараження медичного працівника, будемо інформувати читачів по мірі надходження інформації.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Обложка
Добавил CheBuratinio
Апрель 18, 2024

Магазин мебели
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ремонт Айфонів
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Форекс
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ищу ноутбук
Добавил Nikityk
Апрель 18, 2024