|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Окупанти залишили Житомирщину

Категория: Область

Окупанти залишили Житомирщину

Російських окупаційних військ у Житомирській області більше немає, проте залишені ними території заміновані, повідомив голова Житомирської військової обладміністрації Віталій Бунечко.

"На Житомирщині ворога було відкинуто, і на сьогодні російських окупаційних військ на території нашої області немає. Вони пішли з північних громад, залишаючи за собою не лише техніку, а й власний слід, мінуючи мирні будинки", - написав Бунечко в телеграмі в понеділок увечері.

Водночас він зазначив, що війна ще не завершилася, але висловив упевненість у перемозі.

Як повідомлялося, на Житомирщині посилюється контроль за використанням вогнепальної зброї: пересування зі зброєю в населених пунктах дозволено лише тим, хто виконує службові обов'язки. "В інших випадках зброя особового складу має залишатися у спеціально обладнаних для її зберігання місцях", - заявив Бунечко.

Матеріал interfax.com.ua

Написал: kobra (5 апреля 2022 05:15)
З початку війни, за 40 днів, російські окупанти нанесли по Житомирщині майже 90 ракетно-бомбових ударів. Під час цих ворожих та підлих обстрілів загинуло 54 людини, з них – 4 дітей. Про це повідомляють в поліції Житомирської області

«Майже 90 ракетно-бомбових ударів по Житомирщині, у результаті яких загинуло 54 людини, з них 4 дітей…
Повний текст: http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/175052-vd-rosyskih-raket-ta-bomb-na-zhitomirschin-zaginulo-54-lyudini-z-nih-4-dtey.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (5 апреля 2022 05:19)
Розграбовані будинки та магазини, розтяжки та міни залишили після себе російські окупанти в Народицькій громаді. Із будинків орки виносили все, що могли.

Місцеві підтвердили випадки розстрілів людей російськими військовими серед вулиці.

Про мародерство орків та загибель мирних людей у коментарі Першому житомирському розповів секретар Народицької громади Олег Ярмолюк:

«Про два села ще нічого не відомо, тому що там працюють мінери. Не у всіх селах ми можемо знати, яка ситуація, бо в деяких населених пунктах проходить розмінування.

Мародерство там було точно багато, вони заходили в будинки, з яких виїхали люди і виносили все, що бачили. Всі магазині розграбували. У деяких будинках були снайпери.

Є інформація, що люди порозривалися на розтяжках, що окупанти везли людей у Білорусію. По Радчі – там було більше мародерства і, можливо, були розстріляні люди”.

Перший житомирський поспілкувався із місцевими, які розповіли, що трьох людей розстріляли. Двох за те, що ввечері вийшли на вулицю. Є загиблі в будинках, які розстрілювали градами.

У деяких селах досі немає ні світла, ні газу.


https://1.zt.ua/news/vijna/rosijski-vijskovi-grabuvaly-ta-rozstrilyuvaly-misczevyh-zhyteliv-u-narodyczkij-gromadi.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (5 апреля 2022 05:22)
На території Житомирської області підсилюється контроль за поводженням з вогнепальною зброєю
04.04 17:53
Рішенням Ради оборони Житомирщини на території області підсилюється контроль за поводженням з вогнепальною зброєю. Про це повідомляє голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко

«Російсько-українська війна продовжується. Ми б’ємо ворога, боронимо нашу країну та налагоджуємо мирне життя. Головна відмінність нас від загарбників полягає в тому, що озброєний українець – це ЗАХИСНИК, який добре розуміє задля чого він взяв до рук зброю і яку відповідальність перед суспільством він несе.

Рішенням Ради оборони Житомирщини на території області підсилюється контроль за поводженням з вогнепальною зброєю.

Пересування у населених пунктах зі зброєю дозволяється лише тим, хто знаходиться при виконанні службових обов'язків (несе чергування, здійснює патрулювання відповідно до наказів командування). В інших випадках – зброя особового складу має залишатися у спеціально обладнаних для її зберігання місцях.

Учасники добровольчих формувань, як і члени ТрО прирівнюються до військовослужбовців, тож повинні неухильно дотримуватися статуту Збройних Сил України, а також статті 23 Закону України «Про основи Національного супротиву», статті 263 Кримінального кодексу України та статті 91 КУпАП, в частині використання, носіння, поводження та зберігання вогнепальної зброї.

Командирам підрозділів Сил територіальної оборони ЗСУ та керівникам добровольчих формувань територіальних громад необхідно посилити контроль за використанням вогнепальної зброї», - наголошує Віталій Бунечко.
RuporZT

http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/175046-na-teritoryi-zhitomirskoyi-oblast-pdsilyuyetsya-kontrol-za-povodzhennyam-z-vognepalnoyu-zbroyeyu.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (5 апреля 2022 05:54)
Цивільним заборонили перебувати на території 8 сіл Житомирщини – російські окупанти розкидали міни
03.04 19:08
За інформацією Народицької селищної ради, на даний час на території Заліського старостинського округу, а саме с.Радча, с.Нова Радча, с.Грезля, с.Стара Радча, с.Давидки, с.Тичків, с.Вільхова, с.Ровба перебування цивільним особам КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО! Причина - небезпека мін, які розкидали російські загарбники!

http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/175015-civlnim-zaboronili-perebuvati-na-teritoryi-8-sl-zhitomirschini-rosysk-okupanti-rozkidali-mni.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Магазин мебели
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ремонт Айфонів
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Форекс
Добавил JebSin
Апрель 18, 2024

Ищу ноутбук
Добавил Nikityk
Апрель 18, 2024

Чистка дымохода
Добавил Nikityk
Апрель 18, 2024