|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Вступники Житомирщини можуть пройти тренувальний тест з української мови

Категория: Общество

alt

Із демонстраційним варіантом можна ознайомитися на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. https://bit.ly/3SA2R2J

Виконати блок із 30 завдань демонстраційного варіанту «Українська мова» вступники можуть впродовж години.

У центрі зазначають, що цьогоріч іспит не буде складнішим за традиційне тестування на ЗНО. Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування можна вибирати послідовність виконання завдань, змінювати варіант відповіді тощо.

Перед початком виконання центр просить правдиво відповісти на 4 запитання про себе ー це допоможе зібрати важливу для них статистичну інформацію. Нині багато потенційних учасників одночасно використовує тестувальник, тому можливі певні затримки у його роботі. Не хвилюйтеся: на реальному тестуванні такого не буде, адже кількість одночасних користувачів організатори будуть обмежувати. Якщо ви не змогли відкрити тестувальника, спробуйте скористатися іншим браузером, а також перевірте налаштування систем безпеки на вашому комп’ютері / планшеті / телефоні.

Увага! Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном – завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.

Решту тренувальних матеріалів із усіх навчальних предметів обіцяють оприлюднити не пізніше травня.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.

Нагадаємо, на Житомирщині очікується 7049 одинадцятикласників, які цьогоріч складатимуть НМТ.

Матеріал oda.zht.gov.ua

Написал: kobra (8 марта 2023 19:48)
НМТ-2023: демонстраційний тест із математики

07 Березня 2023 •


Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки предметів НМТ. Сьогодні центр пропонує потенційним учасникам тестування виконати завдання з другого обов’язкового предмета — математики.



Онлайн варіант НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти ТУТ: https://lv.testportal.gov.ua/demotest.math/

Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.



Під час реального тестування у вас буде змога користуватися довідковими матеріалами (формулами), тож і тепер ви можете використовувати їх під час роботи над завданнями.



Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета.



Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером, з планшетом чи телефоном — завантажте файл із демонстраційним варіантом тесту з математики на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.

https://oda.zht.gov.ua/news/nmt-2023-demonstratsijnyj-test-iz-matematyky/

https://lv.testportal.gov.ua/demotest.math/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (14 марта 2023 08:20)
НМТ-2023: оприлюднено демонстраційний тест з історії України

13 Березня 2023 • 14:10


Потенційні учасники мають змогу скласти тест в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням. Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде у реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.



Тест містить 30 завдань, на виконання яких буде надано 60 хвилин. Зміст завдань відповідає програмі ЗНО з історії України (розділи 6–32) й охоплює теми, що стосуються подій другої половини XVI – початку ХХІ ст.



Також для тих учасників, у яких повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером/з планшетом/телефоном. демонстраційний варіант тесту можна завантажити файлом.



Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування буде можливість вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи будуть доступні результати тестування з цього предмета.



На сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти в рубриці «Підготовка до тестів» розміщено тренажер з історії України, який допоможе запам’ятати дати історичних подій, попрацювати онлайн із зображеннями українських історичних пам’яток та тестовими завданнями, що містять зображення історичних персоналій.



Нагадаємо, демонстраційні тести з обов’язкового блоку – українська мова та математика уже доступні майбутнім вступникам.


За інформацією Міністерства освіти і науки України

https://oda.zht.gov.ua/news/nmt-2023-oprylyudneno-demonstratsijnyj-test-z-istoriyi-ukrayiny/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (17 марта 2023 07:48)
НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З ФІЗИКИ

16 Березня 2023 • 11:37



Відсьогодні потенційні учасники НМТ, які планують вибрати третім предметом фізику, можуть виконати 20 завдань з цього предмета у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.



Зауважимо, що інтерфейс запропонованого онлайнового тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.



Також для тих учасників, у яких наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном, демонстраційний варіант тесту доступний за посиланням. Достатньо лише завантажити файл на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.



Під час реального тестування у вас буде змога користуватися довідковими матеріалами (формулами), тож і тепер рекомендуємо працювати над завданням з опертям на них.



Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результати тестування з цього предмета.



Перед початком виконання просимо вас правдиво відповісти на 4 запитання про себе ー це допоможе зібрати важливу для нас статистичну інформацію.



Очікуйте на демонстраційні варіанти завдань із інших предметів третього блоку НМТ: орієнтування в складності та розподілі завдань (зауважимо, що реальний тест не буде складнішим за демонстраційний варіант), визначення тем, які ще видаються вам складними, та тренування виконувати завдання в межах відведеного часу допоможе вам зупинити свій вибір на одному з предметів та, звісно, краще підготуватися до реального тестування.
https://oda.zht.gov.ua/news/nmt-2023-demonstratsijnyj-test-z-fizyky/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (29 марта 2023 15:25)
НМТ-2023: доступний демонстраційний тест із хімії

29 Березня 2023 • 10:42

На сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти вже доступний демонстраційний тест із хімії.

.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їхнього виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

.

Тест із хімії містить 30 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (22 завдання), на встановлення відповідності (логічні пари) (2 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань).

.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні можна вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи одержати результат тестування з цього предмета.

.

Також під час виконання завдань із хімії можна користуватися довідковими матеріалами, а саме Періодичною системою хімічних елементів (короткою і довгою формами), таблицями «Розчинність основ, кислот, амфотерних гідроксидів і солей у воді за 20–25 ℃», «Ряд активності металів».

.

У разі повільного інтернету, або коли немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном, можна завантажити файл із демонстраційним варіантом тесту з хімії на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

.

Невдовзі будуть оприлюднені демонстраційні тести з інших предметів НМТ.

.

Демонстраційні варіанти тестів уже із шести предметів НМТ доступні на сайті УЦОЯО:

українська мова
математика
історія України
фізика
англійська мова
біологія
.

За інформацією Міністерства освіти і науки України


https://oda.zht.gov.ua/news/nmt-2023-dostupnyj-demonstratsijnyj-test-iz-himiyi/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Хочу купить форсунки Hunter MP
Rotator

Добавил Sergey1826
Апрель 23, 2024

Страхування
Добавил ostin92
Апрель 23, 2024

Выбор авто
Добавил Салютин Александр
Апрель 23, 2024

Террасная доска
Добавил ostin92
Апрель 22, 2024

Дайте пораду алкоголізм
Добавил sasha1988
Апрель 22, 2024