|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Июнь 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Керування напідпитку, опір поліцейським та спроба підкупу – на Житомирщині правоохоронці затримали правопорушника

Категория: Город

Подія трапилася вночі 1 травня у Бердичеві. Патрульні райвідділу поліції зупинили автомобіль «Mitsubishi Outlander», який рухався під час комендантської години. Поліцейські нагадали водієві, 25-річному жителю Вінниччини, про встановлені обмеження, та помітили у нього характерні ознаки алкогольного сп’яніння.

Інспектори запропонували чоловікові пройти відповідне обстеження, але він відмовився. Керманич почав нецензурно висловлюватися в сторону поліцейських та зірвав з правоохоронця портативний відеореєстратор.

Патрульні склали відносно правопорушника адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння…), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського…) КУпАП.

Наступного дня, аби уникнути адміністративної відповідальності за вчинені правопорушення, чоловік прийшов до Бердичівського райвідділу поліції та запропонував інспектору хабар у розмірі 20 тисяч гривень. На місце події прибули слідчі слідчого управління та оперативники внутрішньої безпеки поліції Житомирської області, які задокументували правопорушення та затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Нині встановлюються всі обставини у межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Чоловікові може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 4 років.

Бердичівський районний відділ поліції
керування напідпитку, опір поліцейським та спроба підкупу – на житомирщині правоохоронці затримали правопорушника керування напідпитку, опір поліцейським та спроба підкупу – на житомирщині правоохоронці затримали правопорушника
керування напідпитку, опір поліцейським та спроба підкупу – на житомирщині правоохоронці затримали правопорушника керування напідпитку, опір поліцейським та спроба підкупу – на житомирщині правоохоронці затримали правопорушника

Написал: kobra (8 мая 2024 06:58)
Нетверезі за кермом: поліцейські Бердичева зупинили кількох правопорушників
Опубліковано 01 травня 2024 року о 14:04

Усіх їх патрульні відсторонили від управління транспортними засобами. Складені адміністративні матеріали направлені до суду для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.

Днями, патрулюючи населені пункти Бердичівського району, патрульні помітили водія мопеда, який рухався пізно ввечері без мотошолома, а транспортний засіб не мав номерного знаку. Як було встановлено, 40-річний чоловік не мав відповідних реєстраційних документів на право керування та мопед. Помітивши у нього ознаки сп’яніння, поліцейські запропонували пройти тому відповідне освідування, його результат – 0,40 проміле.

За порушення Правил дорожнього руху патрульні зупинили водіїв зупинили і двох водіїв «ВАЗ-2101» та «Nissan»: керманичі не включили покажчики повороту. Під час спілкування з водіями поліцейські помітили у них ознаки сп’яніння, що підтвердилося відповідними освідуваннями. У водія ВАЗівки патрульні зафіксували 3,47 проміле алкоголю, а у керманича іномарки – 0,63.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (8 мая 2024 06:59)
А у с. Половецькому патрульні помітили автомобіль марки «Alfa Romeo», у якого не освітлювався номерний знак. За таких обставин вони зупинили транспортний засіб. За кермом перебував місцевий житель, 1968 року народження. Під час перевірки документів поліцейські помітили у водія зовнішні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідне медичне освідування. Його результат – 0,58 проміле алкоголю.

Відносно нетверезих водіїв поліцейські Бердичівського райвідділу склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нагадаємо, що за такі протиправні дії передбачено покарання у вигляді штрафу на водіїв у розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Шановні водії! У жодному разі не дозволяйте собі та іншим сісти за кермо у нетверезому стані. Пам’ятайте, що навіть незначне порушення може стати причиною непоправної трагедії.

Джерело: https://zt.npu.gov.ua/news/netverezi-za-kermom-politseiski-berdycheva-zupynyly-kilkokh-pravoporushnykiv
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Форекс
Добавил helenka06
Июнь 3, 2024

Мережа якісного ремонту
техніки

Добавил Florida
Июнь 3, 2024

Оригинальные автозапчасти
Добавил Agelina17
Июнь 3, 2024

Порадьте книги на тему Другої
світової війни

Добавил CocoJambo
Июнь 2, 2024

Символический подарок
Добавил CocoJambo
Июнь 2, 2024