|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У Бердичеві відзначили кращих з кращих

Категория: Культура

У Бердичеві відзначили кращих з кращихТак розпочалася четверта щорічна церемонія відзначення перемог та здобутків бердичівлян. Подія, на якій увінчують усіх тих, хто своїми справами творив і творить історію міста. Напередодні організатори запевняли, що захід має бути цікавим, тож із перших його хвилин стали це доводити.

Назвою цьогорічної церемонії стали слова “Історію пише Бердичів!” 12 напрямків, більше трьох сотень номінантів, художні номери, море овацій забезпечили присутнім три години емоційного піднесення, духовного і душевного єднання.

Першими нагородили звеличених працею – людей, котрі віддали роботі на одному підприємстві понад півстоліття.

Згадали про вічність милосердя. Це духовна категорія, що її неможливо торкнутися, лише відчути. Тож половина відзначених у цій номінації – лікарі. Так як церемонія традиційно проходить на старий новий рік, тому зі сцени разом із прізвищами найдостойніших городян лунали і щедрівки.

Рушійна сила економіки, запорука добробуту і процвітання міста – це його виробництва. У минулому році з’явилися близько півсотні нових суб’єктів господарювання. А ті, що вже існують, у 2009-му переоснащувалися, модернізувалися, розширювалися та вдосконалювалися. Не відстала від виробництва і сфера послуг: за рік вона поповнилась двома десятками магазинів, чотирма кафе, двома готелями і ще багато чим.

Робила місто квітучим, допомагала йому відроджуватися і зростати численна когорта працівників житлово-комунального господарства. За минулий рік вони виконали робіт на вісім мільйонів гривень.

Тим часом освітяни та їхні учні підкорювали обласні виставки, брали участь в предметних олімпіадах та конкурсах, отримували почесні відзнаки, А дехто весь рік просто гарно вчився і спромігся заробити майже дві сотні “дванадцяток”.

Микола Антонюк, учень НВК №4: «Я отримав цю номінацію, тому що я старався, отримував насолоду від навчання. Це, мабуть, заслуга моїх вчителів, бо вони дають мені знання”.

Оксана Босак, учениця НВК №4: «Я звичайно задоволена, що мене нагородили, це дуже велика честь для мене”.

Гості свята, які вручали номінантам нагороди, кажуть: такий захід об’єднує покоління, адже на ньому вшановують людей різного віку. А щодо бердичівських освітян, то вони, безперечно, найкращі.

Ольга Липовецька, заст. нач. управління освіти і науки Житомирської ОДА: «Вони — це майбутнє нашого суспільства, це ті, хто творитиме історію нашої держави. Настільки відчувається тепло, сьогодні ми тут зібралися такою великою гарною родиною. Приємно, що є такі гарні традиції і те, що у місті Бердичеві, місті зі славною історією, є такі гарні приклади”.

Пізнавали, творили та перемагали з Бердичевом у серці вихованці центру позашкільної освіти ім. О.Разумкова. Із собою вони забрали близько трьох десятків нагород. А щоб у їхніх здібностях ніхто не сумнівався, ще й заспівали.

Олена Бондаренко, народний депутат України: «Дай Боже цим діточкам зростати щасливими та здоровими, дай Боже їм тішити свої родини своїми успіхами. І дай Боже всім нам жити в прекрасній, щасливій, добрій, обласканій Богом країні”.

Ще на кілька десятків відзнак зменшили призовий фонд заходу найкращі у галузі культурі. Це танцювальні колективи, співаки, диригенти, інструменталісти, майстри циркового мистецтва. Останніми можна стати навіть у вісім років, довели всій Україні бердичівляни Каріна Рудницька та Юрій Кузінський. За кілька днів до церемонії вихованці студії “Диваки” з рук президента отримали найвищу дитячу нагороду “Зірка України”, а також дипломи в номінації “Відкриття року”.

Що не кажи, а Бердичів – то є муза для митця. У цій номінації відзначили досягнення фотохудожників, журналістів, письменників та дослідників.

Традиційно одним з найбагатших на досягнення став напрямок “Найкращі у спорті”. Коли всі номінанти вийшли на сцену, глядацька зала наполовину спорожніла. Адже у місті є стрибуни, бігуни, боксери, важкоатлети, баскетболісти, гирьовики, футболісти, пловці, каратисти та представники інших видів спорту. І допомагають їм у цьому викладачі фізкультури і тренери спортивних шкіл.

Остання сторінка альманаху досягнень, але не остання в історії міста, присвячена людям, котрі його славлять. Сюди належать матері-героїні і ті, хто отримав почесні нагороди. Високе визнання місто отримує, коли на рівні держави відзначається той, кому Бердичів довірив захищати свою честь.

Минулий рік прожили недарма і повноцінно, переконаний міський голова. Своїми досягненнями місто зобов’язане жителям.

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: “Безумно, ми ще раз переконалися в тому, що Бердичеву є чим пишатися. Місто Бердичів вміє працювати, вміє відпочивати, вміє перемагати. І, мабуть, все це відбувається лише тому, що всі ми вміємо радіти досягненням, успіхам своїх близьких та рідних”.

До нових перемог і нових зустрічей, побажали зі сцени, а до міста у його мешканців одне прохання: «Через віки гідно честь пронеси, щастя й достатку хай буде доволі».
Повну версію церемонії відзначення досягнень бердичівлян дивіться незабаром на нашому телеканалі.
Автор: Інна Покотилюк
Камера: Віталій Сінєльніков
Джерело: ТРК "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024