|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Сценарій захоплення ЗАТ «Житомирські ласощі». Хто наступний?

Категория: Происшествия

Захоплення підприємства стало можливим за нижче викладеним сценарієм, який як нам стало відомо, застосовується до цікавих інвестиційних об’єктів, привабливих для рейдерів на території України, в якості їх безоплатного отримання у свою власність активів та майна підприємств. Основною підставою для таких незаконних дій рейдерів стала Постанова Окружного адміністративного суду від 27.07.2010 року за позовом зареєстрованих та постійно проживаючих у м. Житомирі працівників підприємства Г.Мельничук та Л.Лущик, який був поданий та розглянутий з порушенням територіальної та предметної підсудності у м. Києві, оскільки адресою, яку вказала у позовній заяві Л.Лущик, була адреса квартири в м. Києві, де зареєстрований О.Темненко, що підтверджує тезис про злочинний намір і задіяння протиправних схем у даному рейдерському захопленні.

В результаті протиправного захоплення нерухомого майна та інших активів підприємства, рейдерами були передані до так званого правонаступника ТДВ «ЖЛ», до складу ТДВ «ЖЛ» увійшли лише із близько 734 акціонерів лише 56 осіб — І.Бойко (70%), О.І. Темненко, Є.Гамов, Г.Мельничук, Л. Лущик, Л.Вдовиченко, та три підконтрольні І.Бойку офшорні кіпрські компанії. Акції решти акціонерів в кількості біля 400 осіб та іноземного інвестора не були викуплені до проведення процедури припинення ЗАТ «Житомирські ласощі» і згодом анульовані поза волею акціонерів. Рейдери діяли в тісній взаємодії не тільки з судовою гілкою влади (Господарській суд Житомирської області – суддя О.Тимошенко, Богунський районний суд м. Житомира – суддя А.Шелепа, Окружний адміністративний суд м. Києва – суддя А.Федорчук), а й у тісній «співпраці» з державними реєстраторами Житомирської міської ради – начальником відділу реєстрації Т.Демянчук, та державними реєстраторами І.Яковенко та А.Корчевною, які з неофіційних джерел отримали «добро» на це від мера м. Житомира В.Дебоя. Також у даному протиправному поглинанні приймала активну участь реєстроутримувач ПАТ «Акція Реєстр – та її виконуюча обов’язки Ю.Могілат, відчутну незаконну роль відігравали державні службовці територіального відділення ДКЦПФР Житомирської області – В.о. начальника – Осадчук О.А., за підтримкою спеціаліста цього державного органу Тичини С.І., яка на сьогодні від територіального управління ходить до судових засідань і повністю підтримує вимоги рейдерів, ігноруючи при цьому державні інтереси.
Заступником податкової адміністрації м. Житомира М.В. Дубицьким незаконно була видана Довідка ф. 22-ОПП про відсутність заборгованості по податках та зборах від 22.04.2011 року, оскільки на сьогодні існує заборгованість ЗАТ «Житомирські ласощі» перед іноземною компанією «Тріліні ЛТД» в розмірі близько 2 млн. доларів США за поставлену сировину, які не увійшли «чомусь» до передавального акту, а саме припинення ЗАТ «Житомирські ласощі» відбулося лише 05.05.2011 року, тобто фактично місяць роботи цієї структури залишено поза увагою податкових органів м. Житомира та / або державні реєстратори прийняли Довідку форми 22-ОПП зі старими даними. Цікаво, що правонаступник ЗАТ «Житомирські ласощі» утворився ще 15.03.2011р., тобто з 15.03.2011 року фактично існувало дві юридичні особи з печатками, одна з яких була правонаступником іншої. Але на цей факт не звертають належної уваги податкові та реєстраційні органи м. Житомиру. Неофіційно всі високопосадові особи і правоХОРОННИХ органів і органів виконавчої влади Житомирської області вказують на те, що дану проблему рейдерського захоплення слід розв’язувати в м. Києві і називають прізвище, хто здійснює і забезпечує негласне керівництво цим рейдерським процесом – Радник Президента України з питань судоустрою А.Портнов. А офіційно А.Мартинюк і Т.Макогін це два працівники юридичної компанії “Корпоративні технології” просто “забезпечували інтереси” рейдерів-позивачів, які ЧЕРЕЗ 11 РОКІВ згадали, що їх права були порушені і подаючи позов до ЗАТ “Житомирські ласощі” (м. Житомир) і до Житомирського Територіального управління ДКЦПФР щомусь сам позов подали до Київського окружного адміністративного суду і суддя Федорчук напевно сам того не усвідомлюючи виніс таке грандіозне рішення,що я впевнений після зміни “куратора” з Адміністрації Президента полетить шкеребеть з посади судді. Федорчук читай уважно новини — суддя і голова районного суду у м. Житомирі ШЕЛЕПА А.А., який всім розповідав, що він є креатура А.Портнова, вже 14 лютого затриманий за хабар і як справжній кавалер, хабара він отримував…у лазні:) А про А.Портнова я готовий розповідати годинами…у розрізі його кримінальних злочинів, які він ОСОБИСТО вчиняв, разом з своїм адвокатом і партнером І.Гранцевим, який до речі особисто приймав участь у перемовинах з власниками підприємства на стороні рейдера і хулюгана Ласощів І.Бойко:) Вже, до речі в понеділок, Президент всія України зняли надійного помічника рейдерів першого заступника Антимонопольного кмітету України пана Кравченка:) Хто наступний??????

Украинское антирейдерское движение



Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Де придбати якісний домашній
текстиль?

Добавил Surgars
Апрель 28, 2024

Севисный центр
Добавил bestmasterpc
Апрель 28, 2024

Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024