|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У коледжі промисловості, економіки та права обрали «Містера-2012»

Категория: Город

Сміливі, розумні, мужні та впевнені у собі. В такому світлі намагались подати себе кандидати на звання «Містер коледж». Конкурс із такою назвою щороку проходить у Бердичівському коледжі промисловості, економіки та права. І щоразу серед студентів знаходяться юнаки, котрі не бояться ані вщент заповненої глядацької зали, ані уважних суддівських поглядів та оцінок.

Ігор Москалюк, учасник конкурсу «Містер коледж»: «Я вже брав участь у багатьох різних конкурсах, тому хочу спробувати свої сили ще й у такому конкурсі».

Анатолій Лабунець, учасник конкурсу «Містер коледж»: «Мені завжди було цікаво спробувати щось нове, тому цей конкурс теж буде для мене новим. Також це спосіб отримати адреналін».

Віктор Вахніцький, учасник конкурсу «Містер коледж»: «Я в першу чергу хочу собі показати, що я чогось вартий».

В ході першого конкурсу «Презентація» семеро учасників коротко розповідали про себе, свої захоплення та погляди на життя, а також про плани на майбутнє. Один з кандидатів у «містери», Олександр Мусевич, висловив тверде бажання стати суддею. Задля цього, запевнив юнак, він готовий виховувати в собі необхідні якості характеру. Інший учасник конкурсу, Ігор Москалюк повідомив, що після закінчення коледжу збирається на рік віддати себе армії. Презентацію цього студента, а також Анатолія Лабунця та Віктора Вахніцького журі оцінило на «відмінно». Робити прогнози подальшого перебігу справи учасники не наважувались.

Ігор Москалюк, учасник конкурсу «Містер коледж»: «Я не буду загадувати наперед! Сподіваюся, що я переможу, але всі дуже сильні, тому конкуренція велика».

Конкурс «Ерудит» складався з двох частин. Спочатку юнаки мали обрали правильну відповідь із трьох варіантів на питання, що стосувалося дотримання правил етикету. Наступним кроком перевірки інтелектуальних якостей було розтлумачення прислів’я, викладеного науковою мовою.

Отримати всі «п’ятірки» у другому конкурсі вдалось Олександру Мусевичу, Анатолію Лабунцю та Даміру Белінському. Певною мірою вирішальним стало останнє випробування, якого більшість учасників і боялися, і чекали одночасно, - конкурс талантів.

Анатолій Лабунець, учасник конкурсу «Містер коледж»: «Я буду вражати публіку гуморесками, тому що захоплююсь їх декламуванням».

Олександр Афанасьєв, учасник конкурсу «Містер коледж»: «Буду вражати глядачів своїм єдиним захопленням – спортивними бальними танцями, якими я займаюсь довгий час».

Здібності до писання чуттєвих віршованих рядків мають Дамір Белінський та Ігор Москалюк. Микола Олійник продемонстрував глядачам власноруч зроблені фотографії. Найкращі моменти для відтворення на плівці, за твердженням учасника, трапляються на світанку та в сутінках. Олександр Мусевич намагався вразити публіку за допомогою логічних завдань на кшталт, як розрізати піваркуша паперу так, щоб потім його можна було через голову вдягти на шию. Після невдалої спроби асистента юнак демонстрував правильний шлях розв’язання задачі. Але найбільше потішив аудиторію Віктор Вахніцький, який представив на розсуд глядачів жартівливу сценку. Для участі у ній юнак змінив джентльменський костюм на спортивний.

П’ятьом із семи учасників у цьому конкурсі пощастило на 100-відсоткове «відмінно». Доки журі, до складу якого входили самі жінки, підраховувало кінцеві бали, а публіку своїми виступами розважали студенти, учасники конкурсу тамували подих та обіцяли, що в разі отримання звання «Містер коледж» вони не втратять голову з гордощів.

Віктор Вахніцький, учасник конкурсу «Містер коледж»: «Я буду залишатися таким, як я є. Так само буду ставитись до інших, у моїй поведінці нічого не зміниться».

Олександр Афанасьєв, учасник конкурсу «Містер коледж»: «Якщо я отримаю титул «Містер коледж», це на мене ніяк не вплине, я залишусь таким само студентом».

Перед оголошенням результатів слово взяли члени журі, щоб сказати студентам-учасникам своє «дякую».

Тетяна Наумчик, заступник директора БКПЕП з виховної роботи: «Сьогодні ми були присутніми на конкурсі чоловічої краси та сили. Нам, суддям, було не дуже легко визначити переможця, тому що кількість балів, набрана учасниками, була майже однаковою. Тому що кожен з них – цікава особистість, кмітлива, ерудована, сильна та прекрасна частина наших студентів».

Найартистичнішим «містером» став Віктор Вахніцький, гарні фото забезпечили Миколі Олійнику звання «Містера Креативність». Стрічку за кмітливість отримав Олександр Афанасьєв, за ерудованість - Анатолій Лабунець, а Олександр Мусевич віднині носитиме звання «Містера Винахідливість». «Віце-містером», за підсумками змагання, став Ігор Москаленко, який, до того ж, отримав найбільше глядацьких симпатій. А титул «Містер коледж-2012», відвойований з різницею лише в один бал, носитиме Дамір Белінський. Змагатися за це звання юнака спонукали друзі, які говорили, що він «зможе і переможе». До речі, на конкурсі Дамір виступав під символічним №1.

Дамір Белінський, «Містер коледж-2012»: «Спочатку я оцінював свої шанси «50 на 50», але судді вирішили, що я можу носити почесне звання «Містер коледж». Почесне воно тим, що тепер я представляю чоловічу половину нашого коледжу і скажу так, що я дуже мріяв носити цю перехідну символічну краватку».

Автор: Інна Покотилюк

Камера: Віталій Сінєльніков
Телеканал "ВІК"


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024