|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Бердичів потрапив до Книги рекордів України

Категория:

alt

Наше місто здавна славиться досягненнями своїх спортсменів, які здобували і продовжують здобувати нагороди на різних престижних змаганнях. Розвитку спорту приділяється увага, закладено низку гарних традицій, що спрямовані на примноження здобутків наших спортсменів. Численні змагання та турніри, що відбуваються в нашому місті, мають на меті культивування здорового способу життя перш за все у молоді, яка, маючи перед очима приклад великих тренерів, і собі прагне бути схожими на них.

А днями наше місто поповнило власний список спортивних досягнень ще й рекордом. У суботу 29 вересня на стадіоні «Шкіряник» відбулась міжрайонна Спартакіада «Здорова нація» та всеукраїнський танцювальний конкурс «МАЙDAH’S».
Захід відбувся на підтримку кандидата у народні депутати Миколи Петренка. А завдяки масштабності події Бердичів потрапив до Книги рекордів України. Виявляється, найбільш популярним видом спорту на Житомирщині є футбол. Майже півсотні юнаків, утворивши 81 команду, виявили бажання взяти участь у спартакіаді. Для проведення змагань стадіон довелось поділити на вісім футбольних міні-полів, де одночасно грало 16 команд. Саме завдяки такому масштабу футбольних баталій Бердичів увійшов до Книги рекордів України, потрапивши у номінацію – наймасовіші змагання з міні-футболу на одному футбольному майданчику.
 
Цього разу стадіон «Шкіряник», що вже звик до численних футбольних баталій, що проходять на ньому, зустрічав безліч гостей, які приїхали з чотирьох районів: Попільнянського, Ружинського, Андрушівського та Бердичівського. Вони прибули, аби проявити себе у різних видах спорту та просто весело провести час разом із однолітками.
 
Представники районів, відкриваючи змагання, підняли прапор Спартакіади «Здорова нація», а Микола Петренко, привітавши учасників, запалив вогонь – символ Олімпійських змагань.
 
«Я вірю, що серед вас, дорогі учасники, є чимало майбутніх зірок спорту. Наш край – спортивний. І нещодавно ми це вкотре довели. Про Бердичів дізнався увесь світ. Наша Людмила Коваленко, срібна призерка Чемпіонату Європи з легкої атлетики, стала учасницею Олімпійських ігор у Лондоні. І гідно на них виступила. Сьогодні – не Олімпійські ігри, звісно, але, думаю, бажання перемогти буде не меншим. Тож бажаю вам гарної гри, гідних конкурентів і яскравих емоцій!» – звернувся до учасників пан Петренко.
 
Майже тисяча учасників розсіялась вмить стадіоном, обираючи собі змагання до душі. Близько сотні юних силачів змагались у перетягуванні канату та вмінні підтягуватись і стрибати з місця. Хтось, обравши для себе найтихіші види спорту – шахи і шашки, сидячи в холодочку, брав суперника логікою та інтелектом, виграючи партію за партією. А для тих, хто прагнув проявити свій талант художника, встановили мольберти, на яких вони малювали все, що душа забажає.
 
Найбільше уваги того дня привернув до себе сектор, де понад 250 дівчат із чотирьох районів готувались до свого танцювального дебюту у шоу «МАЙDAH’S». Адже це – перший у світі танцювальний проект, що об’єднує всю країну в єдиному танцювальному пориві. Житомирщина також взяла у ньому участь. Чотири команди цілих чотири години вивчали масовий танок під керівництвом Андріса Капиньша, хореографа, який привів до перемоги команду Києва у другому сезоні вищезгаданого проекту.
 
Вивчивши хореографію, дівчата дебютували на площі біля міського Палацу культури імені Олексія Шабельника, показавши прекрасний номер, наприкінці якого вишикувались у напис «Здорова нація».
 
А завершився захід урочистим нагородженням учасників та запуском повітряних кульок.
 
Микола Петренко, кандидат у народні депутати України, на підтримку якого й відбувалась спартакіада, зазначив: «Спорт – це здоров’я, тому ми маємо продовжувати робити активний спосіб життя модним і популярним. Спартакіада - це найкращий спосіб привчити дітей до фізичних навантажень. Я сьогодні спостерігав за всіма учасниками заходу і переживав неймовірне почуття гордості за своїх маленьких земляків, за свій край та Україну. Ми найкращі! І гідні найкращого життя і добробуту у рідному краї». Микола Петренко запропонував зробити Спартакіаду «Здорова нація» традиційною і проводити її щороку останньої суботи вересня.
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
 


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Лизинг авто
Добавил stomark
Май 15, 2024

Охрана помищения
Добавил simon
Май 15, 2024

Досягти високих результатів
Добавил stomark
Май 15, 2024

Нанести логотип
Добавил simon
Май 15, 2024

Видеонаблюдение
Добавил Liaі
Май 15, 2024