|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Навіть в умовах кризи бердичіські швейники «тримають фасон»

Категория:

altІсторія бердичівської швейної фабрики почалася в 20-х роках минулого століття. Нещодавно їй виповнилося 92 роки. Не зважаючи на свій солідний вік, це підприємство і

зараз впевнено «тримає фасон», випускаючи продукцію найвищої якості.

Нині ПАТ «Бердичівська фабрика одягу» спеціалізується на випуску верхнього класичного одягу - пальто, костюмів, піджаків, брюк.

Фабрика працює з іноземними та вітчизняними замовниками на основі сировини від замовників. Підприємство активно співпрацювало, та й тепер співпрацює з найвідомішими європейськими брендами.

 

Серед її замовників були такі фірми, як «Централ парк» - Угорщина, «Канда», «Кваспен» - Німеччина, «Марк енд Спенсер», «Бервін» - Англія, «Мекс», «Лабелс» - Голландія, «Зара» - Іспанія, «Багір» - Ізраїль, «Арманд Тіері», «Оліган» - Франція ...

 

 В даний час спільно з угорською фірмою «Брага» фабрика виробляє чоловічі пальта, костюми, піджаки, іншу продукцію. А для того, щоб речі були дуже красивими і якісними, фірма «Брага» поставляє в Бердичів високоякісну сировину відомих підприємств-виробників з Німеччини, Італії, Португалії. До речі, один з солідних бердичівських бізнесменів нещодавно у справах був в Парижі і в модному бутіку як він висловився, оновив собі гардеробчик. Деякі речі продемонстрував і мені. Мовляв, який європейський шик! Я впізнав їх - бачив в пошивному цеху бердичівської швейної фабрики! Оскільки з європейськими брендами моди вона співпрацює давно, прямо тут на продукцію і нашиваються їх «Лейбли». Але я не став псувати настрій хорошій людині - нехай тішиться своїми обновками.

 

 Тим більше, що в Бердичеві пошиття здійснюється за найсучаснішими моделями. Технологія виготовлення та якість продукції відповідає європейським стандартам.

 

 І це не просто чергова фраза, яку говорять журналісти в своїх матеріалах. Три роки поспіль фабрика нагороджувалась дипломом переможця регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України». У голови правління підприємства Григорія Антоновича  Лінчика в кабінеті ціла книжкова шафа заставлена різними нагородами. Серед них є одна навіть дуже серйозна - «Платинова зірка якості продукції». На цю нагороду претендували швейні фабрики 62-х країн, а отримали бердічевляни! Фабрика також  нагороджена дипломом переможця Міжнародного Академічного рейтингу популярності «Золота фортуна».

 

На підприємстві працюють приблизно 730 чоловік. Тут і зараз потребують хороших швейників. Пам'ятаєте, в застійні часи Аркадій Райкін говорив, що «головне в костюмі – це - ґудзик». Та й усі ми пам'ятаємо-в магазинах тоді було повно одягу, але купувати і носити його чомусь не хотілося. Тому, що був пошитий абияк, без душі.

 

 На бердичівській фабриці халтура не проходить. Прямо в пошивних цехах замовники з Європи прискіпливо оглядають кожний виріб. Неприпустимі навіть маленька недбалість, або «перекіс шва».

 

Таку якість пошиття вітчизняні верстати дати не можуть. Тому на фабриці парк технічного обладнання включає обладнання відомих іноземних виробників: «Дюркопп», «Бриззай» (Німеччина),«Файт» (Австрія),«Джукі», «Ямато», «Брайзер» (Японія) та інших. А для розкрою швейних виробів використовується автоматична розкрійна машина СТ-1 виробництва американської фірми «Гербер».

 

За третій квартал поточного року середня зарплата на фабриці склала 2300грн. Для Бердичева показник не поганий. Вже кілька років підприємство працює в тісному контакті з Угорською фірмою «Брага». Тому воно пропонує українським споживачам модні сучасні чоловічі костюми, піджаки, брюки. Річний оборот продукції становить 36,8 млн.грн, або 526 800 штук швейних виробів. Навіть в умовах кризи виробництво не скоротилося, а навпаки, зросло. ПАТ «Бердичівська фабрика одягу» одне з підприємств, що найбільше наповнює бюджет на Житомирщині.

 

У минулому році до бюджетів усіх рівнів фабрика «вклала» 11354700 грн. До речі, саме тут виготовляється одяг для найвищої людини в світі Леоніда Стадника, який проживає в нашій області

...Речі, виготовлені на фабриці можна придбати в магазині біля прохідної підприємсива та в супермаркеті «Пасаж».

 

 Ось про такі вагомі успіхи фабрики мені розповіли під час нашої зустрічі голова правління підприємства Григорій Антонович Лінчик і його заступник Сергій Григорович Лінчик ...

alt

alt

alt

alt

alt
 


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Агропромышленная компания
Добавил MOSCOWW
Май 3, 2024

Продвижение сайта
Добавил гитарист
Май 3, 2024

Мебель для кухни
Добавил okna-4
Май 3, 2024

Де у Львові продають
піоноподібну троянду

Добавил ProTexnik
Май 3, 2024

Купить фонарик
Добавил ostin92
Май 2, 2024