|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

ФК «Бердичів» – бронзовий призер Чемпіонату Житомирщини

Категория:

altНа початку 2012 року у ФК «Бердичів» відбулись зміни у структурі та керівництві клубу. Була створена громадська організація ФК «Бердичів», до складу ради правління, якої увійшли бердичівські підприємці та представники міської влади. А замість Ігоря Лисюка тренером команди став Ігор Зеленцов.

У Кубку Житомирщини ФК «Бердичів» завершив боротьбу у чвертьфіналі, програвши за підсумками двох зустрічей ФК «Коростень», а у Чемпіонаті Житомирщини серед команд Вищої ліги ФК «Бердичів» виборов бронзові нагороди поступившись ФК «Коростень» та «Полісся» з селища Городниця, Новоград-Волинського району. 
Щоб підсумувати 2012 рік для ФК «Бердичів» ми вирішили по спілкуватись з членом ради правління клубу Олександром Подгорчуком та директором-тренером ФК «Бердичів» Ігорем Зеленцовим.
- Олександр Іванович, питання до Вас, як до члена правління клубу, як ви оціните 2012 рік для ФК «Бердичів»?
- Перш за все, що найголовніше нам вдалося зробити те про що говорилося протягом останніх кілька років, було створено – громадську організацію ФК «Бердичів». Планували як завжди одне, а не завжди виходило те, що хотілося б.
 
Якщо брати по завданню на Чемпіонат, які ставляться завжди, то в принципі ми виконали його та потрапити в трійку призерів Чемпіонату області. Вигравати ніхто не міг обіцяти на даному етапі, але за потенціалом, звичайно, хотілося б і вище. Є дуже багато суб’єктивних і об’єктивних факторів, які нам не дозволили це зробити.  Практично все друге коло ми грали на 80% зміненим складом порівняно з початком сезону. Причин багато це і травми гравців, які повинні були грати в основному складі, також деякі гравці після першого кола, навіть трохи раніше залишили команду та пішли в ті команди, де дійсно в їх роки можна заробити грошей. Якщо дивитись, який був у нас склад команди у другому колі, адже у складі грали багато футболістів, діючих вихованців ДЮСШ 1995, 1996 та навіть 1997 років народження, то посіли ми дуже достойне – третє місце.
 
- Олександр Іванович, ще одне питання до вас, прокоментуйте  фінансування клубу у 2012 році?
Ситуація з фінансуванням команди вийшла неоднозначна. Міський бюджет постійно передбачав  кошти на футбольний клуб, зараз це порядку 160 тисяч гривень виділено на цей рік, але практично використано 70 тисяч гривень, через те, що стаття, по якій фінансується футбольний клуб не фінансувалась за залишковим принципом, у другій половині року ніяких надходжень, крім обов’язкових виплат на адміністративний персонал, не було. Але скоро має зібратись правління клубу, підвести підсумки, також на правління будуть запрошені представники міської влади. Звичайно, зробимо все, щоб розрахуватись з хлопцями за цей сезон. 
 
Велика подяка футболістам за цей сезон. Ті хто залишились, вони грали за Бердичів, за свою любов до футболу та рідного міста. Хочу висловити подяку за підтримку Ігорю Дробишу, Валентину Пілецькому, Сергію Макаренку, Віліславу Доманському, Геннадію Радзимінському, а також в особливий спосіб дякуємо приватному підприємцю Андрію Савчуку, який у 2012 році надавав безкоштовний транспорт для ФК «Бердичів».
 
Ігор Зеленцов оцінив свій перший сезон як керівника клубу дуже вдалим.
 
«2012 для футбольного клубу, так як перший рік мого керування клубом, я вважаю, пройшов вдало. Стояло завдання виграти Кубок області, ми дали хороший відсіч ФК «Коростень», першу гру на виїзді зіграли 0-0, але у повторної домашній грі трохи провалили перші хвилини  і тому потім не змогли психологічно зібратися.
 
Чемпіонат у цьому році я вважаю як ніколи був сильний, тому що було багато команд, які претендували на призові місця, у них були набагато серйозніші фінансові умови, ніж у нас. У виїзних іграх було грати дуже важко. Я вважаю те очко, яке ми взяли у виїзній грі проти ФК «Бараші», він нам додало в подальших іграх волю до перемоги і ми змогли виграти бронзові нагороди. В основному, я задоволений своїми гравцями, мене ніхто не підвів. Всім гравцям, які захотіли піти з команди під час сезону, в ті команди, де їм запропонували кращі умови, я пішов їм назустріч і завжди буду знову радий бачити їх в нашій команді. Хочу сказати слова подяки всім людям, які допомагали нашому клубу, а також подякувати футболістам, простим вболівальникам і нашим відданим фанатам, котрі нас підтримували не тільки у домашніх іграх, а і у виїзних» - розповів директор-тренер ФК «Бердичів» Ігор Зеленцов.
 
У керівників ФК «Бердичів» багато планів на наступний рік, але їх можна буде втілювати лише після того, як буде прийнятий бюджет міста Бердичева на 2013 рік. Але керівництво клубу в один голос заявяє, що у будь-якому випадку ФК «Бердичів» продовжить своє існування.

 


РиО Бердичів


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Почему вам нужен идеальный
кран на кухню?

Добавил IgorForm
Май 2, 2024

Нужен хороший репетитор в
Украине!

Добавил Щppecof
Май 2, 2024

медицинская одежда
Добавил alisaalisa
Май 1, 2024

Раздвижные ворота
Добавил гитарист
Май 1, 2024

Мужские куртки
Добавил seder
Май 1, 2024