|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Губернатор Житомирщини офіційно представив нового голову Бердичівського району

Категория:
f f

Нарешті Бердичівський район отримав свого керівника - 23 квітня виконуючий обов’язки президента України Олександр Турчинов за поданням губернатора Житомирської області призначив головою Бердичівської районної державної адміністрації Синельникова Вадима Федоровича. Урочисте представлення нового очільника району відбулося 28 квітня у актовій залі Бердичівської РДА, і зібрало велику кількість людей, адже дана подія являється надзвичайно важливою для подальшої долі Бердичівщини. Привітати Вадима Синельникова зі вступом на нову посаду приїхав особисто губернатор Житомирської області Сидор Кізін.

Минулого разу будівля райдержадміністрації зустрічала губернатора барикадою із шин, а тепер по старовинній традиції щедрої бердичівської землі голову Житомирської обласної державної адміністрації Сидора Кізіна вітали запашним короваєм дівчата у національному українському вбранні, а для того, щоб губернатор міг краще ознайомитися з Бердичівським районом, йому подарували книгу Михайла Пасічника «У вільх цих кров моєї групи». На початку зустрічі губернатор Житомирщини перш за все довів до відома громади, які цілі та завдання на сьогоднішній день стоять перед ним, як очільником області і перед новим головою Бердичівської райдержадміністрації, та що вони повинні зробити для того, щоб наші діти і онуки жили краще, ніж ми зараз, і в першу чергу побажав Вадиму Синельникову рішучості.

Сидор Кізін не зміг оминути увагою ті події, що відбуваються зараз у нашій державі. Він наголосив, що зараз частина України окупована, а на сході діють бойовики та диверсійні групи, що мають на меті дестабілізувати ситуацію у регіоні, що стане приводом для введення військ та відкритої військової агресії з боку Російської Федерації для захоплення частини території України. Губернатор провів паралелі між Гітлером та Путіним, наголосивши на тому, що у них дуже схожа тактика, коли свідомо спотворюючи факти, ведеться планомірна загарбницька війна. Але також він відмітив, що зараз не середина двадцятого століття, коли світ розділений на два табори. Зараз більшість країн підтримують Україну, засуджуючи дії Росії. Також Сидор Кізін констатував, що на його думку, у випадку збройного протистояння Україна може залишитися сам на сам з ворогом.

«Перед нами – ворог. Цинічний і жорстокий, без будь-яких моральних принципів. Тому нам з Вами необхідно об’єднатися, забувши старі чвари, образи та суперечки» - заявив губернатор, додавши при цьому, що зараз у людей є реальний шанс змінити ситуацію в країні. І першим кроком, який потрібно зробити – це відновити довіру громади до влади. Сидор Кізін відмітив, що люди зараз вже не ті, що були раніше, і вони не потерплять чиновників-корупціонерів, а можуть запросто винести їх з теплого крісла. Про це потрібно пам’ятати усім. Особливо – у Бердичеві. Саме Бердичів показав усій Житомирській області приклад того, як потрібно боротися за свої права. Відновити довіру до влади на думку губернатора можна лише провівши певні кадрові зміни, які вже повним ходом відбуваються на Житомирщині. Змінено керівний склад обласного УМВС України, нових керівників отримали служба Держкомзему, обласна прокуратура, податкова та інші. Невдовзі цей процес відбудеться не лише на рівні області, але й на місцях.

Проте губернатор Житомирської області заспокоїв держслужбовців: тотальних кадрових чисток не буде, і якщо людина чиста перед людьми і чесно виконувала свої обов’язки у неї навпаки, з’явиться шанс для подальшого кар’єрного зростання. Також Сидор Кізін привітав активістів міста Бердичева та Бердичівського району зі скасуванням закону про утилізаційний збір і запевнив, що кожному підприємцю, який виготовляє національний продукт чи займається будь-яким іншим видом підприємницької діяльності будуть створені усі максимально комфортні умови для ведення бізнесу. Але натомість він попрохав підприємців бути соціально-відповідальними: реєструвати свої підприємства у Бердичеві чи Бердичівському районі сумлінно сплачувати податки та забезпечити людям офіційне працевлаштування.

Що стосується новопризначеного голови Бердичівської районної державної адміністрації Вадима Синельникова, то він одразу після поздоровлення зі вступом на нову посаду виступив з короткою промовою, під час якої подякував за довіру та відмітив, що особисто він іде у владу з тією метою, щоб змінити її обличчя. І попрохав, щоб цього у цьому прагненні підтримала громада Бердичівського району, депутати райради та голови сільських і селищних рад. Також він відмітив, що починає працювати у якості керівника Бердичівського району у дуже непростий час. Час, коли влада має величезну відповідальність перед народом, і повинна виправдати його довіру.

Наостанок зустрічі губернатор Житомирської області Сидор Кізін подарував головному лікарю Бердичівського району ключі від новенької карети «Швидкої допомоги», яка оснащена усім необхідним медичним обладнанням. Це дозволить лікарям надавати хворим необхідну допомогу безпосередньо за місцем проживання, без необхідності транспортування у Бердичівську районну лікарню. Хочеться відмітити ще один цікавий момент… Поздоровити Вадима Синельникова разом з іншими поважними людьми прийшов і міський голова Василь Мазур, проте під час представлення нового голови РДА йому не знайшлося місця у перших рядах, і він був вимушений присісти на вільне місце десь збоку. Також не вийшло у бердичівського мера прилюдно поздоровити свого колегу зі вступом на посаду – цього разу пану Мазуру ніхто часу на виступ не надав, тож йому довелося чекати завершення офіційної частини, щоб наодинці презентувати приготований Вадиму Федоровичу подарунок.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

f

f

f

f

f

f f

f

f

f

Смотреть весь фоторепортаж

БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Лизинг авто
Добавил stomark
Май 15, 2024

Охрана помищения
Добавил simon
Май 15, 2024

Досягти високих результатів
Добавил stomark
Май 15, 2024

Нанести логотип
Добавил simon
Май 15, 2024

Видеонаблюдение
Добавил Liaі
Май 15, 2024