|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Бердичівські футболісти грають навіть у Швеції

Категория:

DmutroБердичівські футболісти не досить часто їдуть грати за межі України. Найчастіше за межами України грав Антон Лисюк – у Молдові, Росії, Узбекистані та Словаччині. Нещодавно дізнався про те, що ще один бердичівлянин грає у футбол за межами України. У Швеції до недавнього часу виступав талановитий бердичівський воротар Дмитро Ульченко, який захищав воротар клубу ІФК «Тімро», що виступає у третьому дивізіоні Чемпіонату Швеції.

 

До речі, Дмитро Ульченко не є першим футболістом з Бердичева, що грав у Швеції.Раніше у другому дивізіоні Чемпіонату Швеції за команду «ФріскаВілья» виступав ще один бердичівський футболіст і також воротар  - Роман Бальчос.

Нам  вдалось зустрітись з Дмитром Ульченком та познайомити його ближче з бердичівськими читачами.

Розкажи нашим читачам трохи про себе: де народився, де вчився, коли виникло бажання почати займатись футболом?

Я народився у місті Бердичеві та навчався в ЗОШ №12, що на Червоній Горі. Бажання займатись футболом виникло ще в дитинстві. Приблизно в 6 років батько привів мене до футбольної секції. Моїм першим тренером була видатна людина нашого міста - Копитко Леонід Степанович.

Дмитре, твій батько Олександр Ульченко у минулому футболіст і також воротар, відразу вирішив що також станеш воротарем?

Так, мій батько дійсно у минулому футболіст та воротар, але я не відразу вирішив грати у воротах. Спершу , як і будь-якій дитині, мені подобалося грати та забивати голи. Тому перший рік своїх занять - був польовим гравцем. Але згодом , дивлячись як грає батько у воротах я вирішив теж спробувати. І мене зацікавило вже не забивати голи, а ловити м ячі. І тому , після цього , я вирішив бути воротарем та бути схожим на свого батька.

Як проходили перші кроки у футболі?

Я не можу сказати , що мені було важко на тренуваннях. Розумів , що кожне тренування , кожне заняття є дуже важливим. Я намагався швидко вчитися і у цьому мені допомагали хлопці по команді та тренер. І дійсно, мій перший тренер приділяв мені велику увагу , за що я йому і безмежно вдячний. У той період мені особливо подобалося ї здити на змагання , це давало мені незабутні враження.

Розкажи про свою футбольну кар єру, за які команди виступав?

                                             

Як я вже зазначав свої перші кроки у футболі я робив разом з групою Копитка Леоніда Степановича. Під його керівництвом я займався 2 роки. Але то була група старша за віком і у віці 8 років я перейшов до групи 1992 року народження. Команда тоді називалася "Бердичів-Євроспорт". Разом з цією командою я був 4 роки. Потім у віці 12 років я перейшов до клубу СК "Олімпієць" з Житомира та займався в цьому клубі до 18 років. Також виступав за такі команди як: "Інфолайн-Поділля"  Козятин в чемпіонаті ДЮФЛУ в 1й лізі; ФК "Полісся" Житомир в чемпіонаті ДЮФЛУ уВищій лізі (Юніори). У більш дорослому віці виступав за команди : ФК"Горизонт" з Козятина ( Чемпіонат Вінницької області), ФК "Ретро " (Ватутіне, Черкаська область), грав за них в Чемпіонаті України серед аматорських команд, ФК"Енергія" з  Романова  та ІФК " Тімро" (Швеція, 3-їй дивізіон).

Останнім часом ти грав у Швеції. Як туди потрапив і як там грав?

До Швеції я потрапив завдяки клубу СК" Олімпієць" з Житомира та його президенту Клименку Денису Юрійовичу. Кожного року цей дитячо-юнацький спортивний клуб їздить на багато різних футбольних турнірів до різних країн Європи. Швеція стала однією із таких країн. До Швеції цей клуб їздить кожного року з різними віковими групами. Одного року  група 1992 року народження СК" Олімпієць" за яку я виступав виграла ті змагання і мені було вручено звання Кращого голкіпера турніру. З того моменту і почалися перші перемовини про мій приїзд до Швеції. У минулому році  у вересні я спочатку поїхав туди на 1 місяць на стажування до команди (перегляд), а вже цього року у січні отримав запрошення звідти та підписав контракт. У клубі ІФК"Тімро" зіграв декілька товариських зустрічей у період підготовчого збору команди до Чемпіонату,  також зіграв 5 офіційних матчів у складі першої команди у Чемпіонаті Швеції в 3-му дивізіоніта 4 матчі провів у складі дублю ІФК"Тімро".

Чим займаєшся зараз? Чи є плани щодо продовження футбольноїкар’єри?

На даний момент я готуюся до весілля зі своєю коханою дівчиною Юлією. І зараз вся моя увага приділяється саме цьому. Звичайно є плани щодо продовження футбольної кар єри. Хотілося б продовжити грати на теренах рідної України, але всетаки є думки про повернення до Швеції. У майбутньому буде видно, як воно буде насправді. Головне на даний момент, щоб над нашою країною було мирне небо.

 


РиО Бердичів


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Де придбати якісний домашній
текстиль?

Добавил Surgars
Апрель 28, 2024

Севисный центр
Добавил bestmasterpc
Апрель 28, 2024

Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024