|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Володимир Гройсман: “З 1 січня жоден громадянин України не отримуватиме менше ніж 3200 гривень”????????

Категория: Власть

alt

Володимир Гройсман: “З 1 січня жоден громадянин України не отримуватиме менше ніж 3200 гривень. І це стосується не лише приватного, а й державного сектору. Це відповідає нашим можливостям, і ми можемо це забезпечити. Ми не просто виконуємо зобов’язання, ми їх перевиконуємо”.

 

Він нагадав, що напередодні уряд оцінив споживчий кошик на 2017 рік у 3200 гривень. А потім резюмував, що перше за 25 років незалежності мінімальна заробітна плата громадян дорівнюватиме реальному, фактичному і юридичному прожитковому мінімуму.

“У країні цього ніколи не було. Люди завжди жили за межею можливого. Вони отримували вдвічі менше коштів від потреби для проживання”, – такими словами Прем’єр поставив крапку на цій темі.

Тепер питанням опікуватимуться Мінекономрозвитку і Мінфін.

З сайту: http://www.zb.zt.ua/

Написал: kobra (18 ноября 2016 08:47)
Кому в Україні мінімальну зарплату не піднімуть?

Джерело: http://www.ednist.info/news/51835

Обіцяне українцям подвійне підвищення мінімальної зарплати — до 3200 грн — автоматично збільшить в 2017 році не тільки витрати підприємств на оплату праці, але і суму єдиного соціального внеску (ЄСВ), а також розмір єдиного податку, прив'язаного до "мінімалки" (для першої та другої груп підприємств). Вже є пропозиції зберегти для платників першої групи колишній розмір податку, пише «Є!». "Щоб пом'якшити удар для самого малого бізнесу, було прийнято рішення не підвищувати "мінімалку" для першої групи платників єдиного податку. Для них виплати залишаться на існуючому рівні", – повідомив заступник міністра фінансів України Євген Капінус. Зокрема, нова версія законопроекту №5132 (від 3 листопада 2016 року) прописує, що стягувати єдиний податок з платників першої групи будуть в прив'язку не до мінімальної зарплати, а до прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Варто відзначити, що в проекті бюджету 2017, підготовленому до другого читання, прожитковий мінімум з 1 січня 2017 року становитиме 1,6 тис. грн, тобто зафіксовано на тому ж рівні, що і мінімальна зарплата з 1 грудня 2016 року. До першої групи відносяться фізособи-підприємці без найманих працівників з оборотом до 300 тис. грн на рік. Але платники другої групи (до 10 найманих працівників і оборотом 1,5 млн грн) будуть платити єдиний податок, розрахований виходячи з мінімальної зарплати у 3,2 тис. грн.

Джерело: http://www.ednist.info/news/51835
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (18 ноября 2016 09:13)
http://gordonua.com/news/money/rozenko-zayavil-chto-s-uchetom-nalogov-minimalnaya-zarplata-ukraincev-sostavlyaet-2500-grn-159665.html

После увеличения минимальной заработной платы украинцев до 3200 грн, около 700 грн пойдет на уплату налогов. Об этом заявил вице-премьер-министр Украины Павел Розенко в эфире "Громадського".

"В легальной экономике нет практически таких людей, которые получают 3200 грн. Потому что минус Единый социальный взнос и налоги – это уже 2500 грн", – отметил он.

По словам Розенко, увеличение минимальной зарплаты должно стимулировать покупательную способность украинцев.

"Надо стимулировать покупательной способности граждан. Когда мы говорим о бюджетников, мы должны понимать, что эти деньги не выводятся в офшор. Это деньги тратят на потребительские товары. Это экономическая модель", – сказал он.

На заседании Кабинета Министров Украины 26 октября текущего года премьер-министр Владимир Гройсман заявил, что правительство инициирует повышение минимальной зарплаты с 1 января 2017 года в два раза, до 3,2 тыс. грн. Премьер добавил, что впервые за годы независимости минимальная зарплата будет равна прожиточному минимуму, и подчеркнул, что "никаких инфляционных процессов" это решение не повлечет. Инициативу Кабмина поддержал президент.

19 мая 2016 года Верховная Рада внесла изменения в государственный бюджет на 2016 год и повысила минимальную зарплату с 1 декабря 2016 года с 1450 до 1600 гривен. В принятом парламентом в первом чтении проекте госбюджета-2017 был запланирован рост минимальной зарплаты в течение следующего года до 1762 грн.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (18 ноября 2016 20:22)
Лілія Гриневич: Зарплата вчителям у 2017 році збільшиться не на 30, а на 50 відсотків

http://oda.zt.gov.ua/liliya-grinevich-zarplata-vchitelyam-u-2017-roczi-zbilshitsya-ne-na-30,-a-na-50-vidsotkiv.html

Обсяг субвенції на зарплату педпрацівників складатиме понад 52 млрд грн, що на 10,2 млрд грн. більше ніж було заплановано в проекті бюджету на 2017 рік, який подавався на розгляд Верховної ради України до першого читання. Про це розповіла Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час доповіді на парламентських слуханнях «Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні» сьогодні, 16 листопада 2016 року.

Таким чином зарплата вчителям у 2017 році в середньому збільшиться на 50 відсотків, а не на 30, як було анонсовано раніше.

«Наше завдання – це справедливе фінансування освіти і науки. Ми будуємо європейське суспільство освіченого загалу. Суспільство, яке заробляє висококваліфікованою працею. Ось чому важливий принцип справедливості», - наголосила Лілія Гриневич.

Вона також повідомила, що розмір підвищених стипендій збільшиться до прожиткового мінімуму, а для залучення талановитої молоді до навчання на гостродефіцитних спеціальностях (вчителі, інженери) пропонується суттєво збільшити базовий розмір стипендії для навчання на цих спеціальностях.

Окрім цього, на наступний рік визначено державну субвенцію місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами – 209 млн грн.

Професійно-технічну освіту також підтримають, адже Уряд сьогодні визначив 19 професій загальнодержавного значення, навчання на яких фінансуватиметься з державного бюджету (посилання на новину). Загалом для цього в проекті бюджету на 2017 рік закладено майже 170 млн грн.

Лілія Гриневич наголосила, що незважаючи на те, що сума видатків на 2017 рік на науку також збільшується, вона покриє лише підвищення зарплат. В свою чергу, наука сьогодні реально потребує фінансових вливань, в першу чергу, для оновлення матеріально-технічної бази наукових установ.

Відкрила слухання заступник Голови Верховної Ради Україні Оксана Cироїд, яка наголосила, що освіта не може фінансуватися за остатковим принципом, адже вона є однією з основ національної безпеки будь-якої держави.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (25 ноября 2016 15:21)
Уряд не має ресурсів для підвищення мінімальних зарплат, - Сергій Соболєв

25.11.2016 | 14:36

В уряду немає жодного ресурсу на підвищення мінімальних заробітних плат, можливе лише створення інфляції та падіння курсу гривні.



Про це заявив перший заступник керівника фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв в інтерв’ю журналістам у парламенті, коментуючи проект державного бюджету на наступний рік.



За його словами, у запропонованому урядом проекті бюджету їх фракція не побачила стимулу для приватного сектору виплачувати працівникам мінімальну заробітну плату 3200 гривень. Натомість, цілком реальні скорочення чи переведення працівників на неповний робочий день.



Також Сергій Соболєв зазначив, що фракція «Батьківщина» подала свої пропозиції щодо наповнення бюджету країни на майже двісті мільярдів гривень за рахунок деофшоризації та виключення корупційної складової бюджету.



Нагадаємо, раніше лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко наголошувала, що проект бюджету на 2017 рік не можна ухвалювати, адже в ньому зберігаються корупційні схеми, ганебна тарифна політика влади та відсутнє реальне збільшення зарплат і пенсій громадянам.



Деталі в сюжеті:

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Wkdajv4EdUw

З САЙТУ: http://val.ua/uk/91268.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (10 декабря 2016 13:44)
Чем украинцы поплатятся за повышение минимальной зарплаты

https://politeka.net/382136-chem-ukraintsy-poplatyatsya-za-povyshenie-minimalnoy-zarplaty/

Эксперты утверждают, что в связи с повышением минималки государство ждет многомиллиардный дефицит госбюджета, денежная эмиссия, увеличение инфляции и девальвация гривны


Об этом сообщает Politeka в своей статье «Зарплата в 3200 — бедность, счастье или манипуляция».

По словам советника президента Украины, в прошлом вице-премьера Польши Лешека Бальцеровича, решение о повышении минимальной зарплаты было «неприятной неожиданностью». Ведь, как отмечает он, никто из международных партнеров не знал о такой идее.

«Сокращение бедности в будущем не может быть гарантированным без сбалансированного бюджета, снижения инфляции и улучшения бизнес-среды. Решение о повышении минимальной зарплаты было принято без необходимых расчетов, анализов по влиянию на расходы бюджета, пенсионную систему и теневую экономику», — сказал он.

Економисты также утверждают, что в связи с решением правительства поднять минималку, есть опасения, что увеличится доля теневой экономики, возрастет безработица, а также уменьшатся размеры субсидий и количество ее получателей.
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024

Где можно провести
вакуум-регуляцию?

Добавил Щppecof
Апрель 26, 2024