|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Металошукачі, мільйонні борги за тепло, теплі кредити: 58-ма сесія у Бердичеві (ВІДЕО)

Категория: Власть

alt

Поліцейські з металошукачем у п’ятницю 8-го листопада оглядали тих, хто прийшов на 58-му позачергову міську сесію. Журналісти теж проходять огляд, показують сумки, чехли для штатива, щоб там часом гвинтівки не було. З чим це пов’язано, не розповідають, а на сесії про це ніхто і не питав.

«Нам від міської ради прийшов лист офіційним з метою забезпечення правопорядку і безпеки громадян під час проведення сесії. У міської ради була інформація, що може бути зірвана сесія. Це все робилося в рамках безпеки наших громадян», – говорить Олег Мельничук, начальник Бердичівського відділку поліції.

Народні обранці Бердичева внесли зміни до міського бюджету. А саме збільшили дохідну і видаткову його частину на 2 мільйони гривень. Затим – перерозподілили зекономлені у жовтні на енергоносіях кошти на різні галузі життя міста. Частина з цих коштів – 1 млн. 397 тисяч – передано із загального фонду до бюджету розвитку. Їх витратять на потреби низки садочків, шкіл, лікарню, бібліотеку тощо.

«Придбання ксерокопіювальної техніки для відділу з питань діяльності міської ради – 20 тисяч гривень. А також на капремонт доріг – облаштування стоянки автомобілів біля ЗОШ № 17 – 298 тисяч», – повідомила начальник управління фінансів Бердичева Олена Геденач.

Міський голова повідомив: в лікарню закуплять обладнання для операцій з мінімальним втручанням. Це важливо, адже одна з ОТГ вже обслуговується в лікарні міста, а ще 3 громади виявили таке бажання.

«Якщо сьогодні громада, яка обрана, там є виборні органи, виявляє бажання співпраці з нашим комунальним уже підприємством, уже не лікарнею, то це їхня особиста справа і людей громади, які там живуть. Ми нікого не агітували і не переманювали», – каже міський голова Бердичева Василь Мазур.

При внесенні змін до рішення міськради щодо відшкодування різниці в тарифах, директор «Бердичівтеплоенерго» розповів про борги підприємства. А це 20 мільйонів. 18 мільйонів – стільки нині складають борги населення за послугу. Тому без підтримки влади, каже, ніяк.

«По електроенергії ситуація така, ви ж розумієте, що аномально теплий жовтень і оздоровлення наше фінансове намічалось на середину листопада виставляючи рахунки, то зараз ми передвинулись планово у середину грудня. То от чому ми звернулись за фінансовою допомогою. За вересень зарплата заплачена повністю, це тільки жовтнева зарплата», – розповів Андрій Кучевський, директор КП «Бердичівтеплоенерго».

Враховуючи внесені зміни до Постанови кабміну у сфері енергоефективності та енергозбереження, депутати проголосували за збільшення терміну кредитування з 5-ти до 7-ми років у цих напрямках. Сподіваються, це заохотить ОСББ до утеплення будинків, що знизить тепловтрати та зекономить енергоносії.

ВІДЕО: Віталій Сінєльніков

Автор: Юлія Сінєльнікова

Матеріал zhitomir.today

Переглянути відео:

Написал: kobra (9 ноября 2019 17:05)
58 позачергова сесія: КП «Бердичівтеплоенерго» отримає 2 млн. грн. з міського бюджету


2 млн. грн. отримає КП «Бердичівтеплоенерго» із міського бюджету на погашення різниці між фактичною вартістю послуг з централізованого опалення та існуючими тарифами. (це до тих 3 млн. грн, що із початку 2019 року підприємство вже отримало з бюджету). Зі слів заступника міського голови Сергія Онофрійчука, така підтримка підприємству необхідна, аби, як того вимагається, заплатити авансом за електроенергію

Відео: http://www.trkvik.tv/posts/58-pozacherhova-sesiia-kp-berdychivteploenerho-otrymaie-2-mln-hrn-z-miskoho-biudzhetu
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (9 ноября 2019 17:09)
58 позачергова сесія: за кошт міського бюджету обстежать ліфти, яким 25 і більше років


Ліфти, які відпрацювали 25 років, підлягають обов’язковому призупиненню і обстеженню, оскільки їх експлуатація є небезпечною для мешканців. Цьогоріч фінансувати проведення експертного обстеження пропонують за рахунок коштів міського бюджету. Зважаючи на це та ряд інших завдань, серед яких і капітальний ремонт житлового фонду, забезпечення реконструкції об’єктів, утримання та розвиток інфраструктури доріг тощо, на позачерговій сесії міської ради депутати підтримали проект рішення про внесення змін до переліку завдань і заходів Програми розвитку житлово-комунального господарства.

Окрім усього, систему зовнішнього відеоспостереження планують встановити по вул. Молодогвардійській та Козацькій, неподалік коледжу промисловості, економіки і права.

Відео:
http://www.trkvik.tv/posts/58-pozacherhova-sesiia-za-kosht-miskoho-biudzhetu-obstezhat-lifty-iakym-25-i-bilshe-rokiv
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Спорт и все для спорта
Добавил MillerM
Март 28, 2024

Шампанське яке краще купувати?
Добавил gutak
Март 28, 2024

Посоветуйте как выбрать виски?
Добавил unepubu
Март 28, 2024

Болит живот - что делать
(Днепр)?

Добавил Ninoshka
Март 27, 2024

Бронепластины
Добавил Lisive
Март 27, 2024