|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

У Бердичеві на Covid-19 захворіла медпрацівник ЦМЛ

Категория: Происшествия

У Бердичеві на Covid-19 захворіла медпрацівник ЦМЛ

У понеділок увечері на сторінці у ФБ голова ОДА Віталій Бунечко повідомив про іще один випадок Covid-19 у Бердичеві. Цього разу захворіла жінка-медпрацівник одного з відділень ЦМЛ, чоловік якої повернувся з-за кордону.

«Наразі медик перебуває на самоізоляції. Невідкладно розпочато визначення кількості осіб, які контактували з працівницею».

На щоденному прес-брифінгу в області обіцяють повідомити про стан хворої та «подальші дії щодо роботи міської лікарні в Бердичеві».

Отже, станом на 7 квітня у Бердичеві – 4-ий випадок захворювання на Covid-19 та перший випадок серед медпрацівників.

ТРК ВІК

Переглянути відео:

Написал: kobra (9 апреля 2020 08:58)
В Бердичів терміново прибули лікарі-інфекціоністи з області
для вирішення питання якими заходами не допустити (а вірніше приборкати) зараження коронавірусом у міській лікарні.

З неофіційної інформації – в лікарні провели масове тестування експрес-тестами хворих на пневмонію та людей, які з ними контактували і виявили дуже багато позитивних результатів. Більшість, це ті хворі, які раніше лежали з пневмонією в інфекційному відділенні, і контактували з першим хворим два дні, поки він там знаходився в загальній палаті, користувався загальним туалетом, ходив на рентген і т.д. Потім, коли в нього підтвердили вірус та перевели його в бокс, всіх інших розселили по всім відділенням лікарні з метою вивільнити інфекційне відділення для нових хворих. Але ці, кого розселили і виявились цими новими хворими та передали вірус іншим. Кажуть, що медсестра з очного відділення заразилась не від свого чоловіка, а саме від такого переселеного з інфекційного відділення хворого. Тепер в інфекційному відділенні терміново переобладнують всі палати під знаходження там лише по одній людині, і тих хворих на пневмонію, знову збираються повертати назад.


Експрес-тести не завжди дають точний результат, тому поки що говорити про те, що всі ті, в кого вони показали позитивний результат,є хворими на коронавірус зарано. А можливо й приїжджі інфекціоністи нададуть компетентну допомогу в тому, щоб знизити ризики передачі вірусу. Головним правилом для бердичівлян залишається дотримання умов карантину та якомога менше особистих контактів.

Матеріал сайту: https://www.rio-berdychiv.info/novini/meditsina/item/15090-v-berdychiv-terminovo-prybuly-likariinfektsionisty-z-oblasti.html
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (10 апреля 2020 07:43)
Як повідомило інтернет видання Бердичів BIZ, стало відомо, у якому відділенні Бердичівської лікарні працювала інфікована коронавірусом медсестра.

Вдалося дізнатися з власних джерел, що хвора медсестра працювала в офтальмологічному відділенні Бердичівської Центральної міської лікарні – саме в тому відділенні, куди перевели всю «інфекцію» після першого виявлення коронавірусу у чоловіка 1972 року народження, який помер на минулих вихідних.

Нагадаємо, спочатку пацієнта з коронавірусом лікували від звичайної пневмонії і він знаходився у загальній палаті з ще одним хворим. Після лабораторно підтвердженого діагнозу коронавірусу усіх пацієнтів з інфекційного відділення перевели саме до офтальмологічного відділення. Тобто цілком ймовірно, що серед них вже є хворий на коронавірус, який міг заразити медсестру, і її чоловік тут ні до чого. Цікаво, чи їх вже перевіряли? Питання, яке ми задамо трохи згодом лікарям щоб їх не відволікати – зараз і так у них проблем вистачає.

Якщо проаналізувати ситуацію, то волосся стає дибки, адже саме міська лікарня в Бердичеві може стати вогнищем розповсюдження інфекції. І найжахливіше, що жертвами та розповсюджувачами коронавірусу стануть якраз лікарі і медичні працівники.

З неофіційних джерел нам відомо про велике коло встановлених контактних осіб – близько сотні. Переважно це люди, які працюють або отримували лікування у лікарні. Адже поруч оториноларингологічне відділення. Крім того жінка могла користуватися ліфтом, контактувати з хворими та колегами, відвідувати інші відділення.

Також не варто забувати, що проживала жінка не у центрі міста, а в Гришківцях. Значить скоріше за все, користувалася спецтранспортом, який перевозить лікарів. А це ще один можливий осередок зараження. Тобто станом на сьогодні нам точно невідомо, скільки саме лікарів та медпрацівників будуть вимушені піти на самоізоляцію, і як нестача працівників відобразиться на подальшій роботі лікарні. На сьогоднішній день відомо, що кілька підозр на коронавірус знаходиться в роботі і ще перевіряються.

Про ситуацію навколо Центральної міської лікарні яка склалася через зараження медичного працівника, будемо інформувати читачів по мірі надходження інформації.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024

Где можно провести
вакуум-регуляцию?

Добавил Щppecof
Апрель 26, 2024