|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Начальник Бердичівської РВА провела розширену оперативну анараду

Категория: Общество

У понеділок, 11 березня, відбулася розширена оперативна нарада за головуванням начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк. Були присутні голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов, керівники державних підприємств, установ та організацій, начальники відділів та управлінь Бердичівської районної військової адміністрації, засоби масової інформації.

Заступник начальника Бердичівського районного відділу поліції Ярослав Онищук доповів про ситуацію у регіоні в період з 1 по 11 березня. Протягом звітного періоду до поліції надійшло 500 заяв та повідомлень, з яких 63 – кримінального характеру. Розкрито 17 злочинів, пов’язаних з крадіжками, наркотиками та підробкою позументів. Зареєстровано одну спробу замаху на вбивство. Подія сталася у селі Никонівка Гришковецької громади, де під час спільного розпиття алкогольних напоїв у місці компактного проживання один з учасників застілля наніс опоненту 12 ножових поранень. Постраждала особа госпіталізована, підозрюваного затримано та взято під варту.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації порушила питання щодо недотримання комендантської години та продажу у цей час алкогольних напоїв на одній з АЗС міста Бердичева, що призводить до порушення громадського порядку. Вана закликала врегулювати усі питання з об’єктами торгівлі, адже громадяни повинні дотримуватися комендантської години. Натомість заступник начальника поліції зауважив, що правоохоронцями систематично проводяться відпрацювання міста і району у нічний час, за останні кілька днів під час комендантської голини затримано 5 водіїв, що перебували у стані алкогольного сп’яніння, з яких двоє військових.

Про роботи Бердичівського РЕМ розповідав його керівник Володимир Крилик. Станом на сьогодні відсутній дефіцит потужностей, підприємство працює у штатному режимі. Розроблені графіки відключення пов’язані з ремонтом та заміною електромереж, вони доведені до відома громадян та приватних підприємств. Позапланові відключення світла, що спостерігалися у місті Бердичеві, пов’язані з пошкодженням кабелів під час виконання ремонтних робіт по вулиці Шевченка.

Протиепізоотична ситуація у районі стабільна – запевнив начальник Бердичівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби Житомирської області Валерій Биков. Людмила Димидюк поставила питання щодо заходів зі зменшення кількості безпритульних тварин на вулицях міста Бердичева. Однак за словами керівника Держпродспоживслужби, навіть якщо і буде здійснюватися вилов агресивних тварин, все одно немає місця для їх утримання. Тим часом за статистикою щотижня за медичною допомогою в результаті нападу безпритульних собак звертається 3-4 особи.

У регіоні проводиться перерахунок пенсій, навантаження на одного працівника Пенсійного фонду складає 17-20 осіб в день. Заборгованості по виплаті пенсій та соцвиплат немає. Під час наради озвучено інформацію про зміни у законодавстві щодо статусу внутрішньо-переміщених осіб. Відтепер усі переселенці, у том числі й ті, хто перебуває у місцях компактного проживання, будуть зобов’язані або працевлаштуватися, або стати на облік до Центру зайнятості для пошуку роботи.
Про поточну діяльність розповіли працівники Бердичівської районної військової адміністрації. Зокрема, у громадах Бердичівського району зіграно вже 75 % ігор у рамках Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-пліч, триває підготовка до районного етапу змагань. Укомплектовано двома штатними одиницями новостворений відділ ветеранської політики, нещодавно у рамках акції «Створимо разом маленьку бібліотеку для Захисників України» було передано україномовну літературу для пацієнтів військового госпіталю, зібрану силами небайдужих жителів району. Проходить відбір кандидатів у члени ветеранської ради, яка має бути створена найближчим часом при Бердичівській районній військовій адміністрації.

В цілому, зазначила начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, усі служби працюють у звичайному режимі, проблемних питань у роботі не виявлено. Вона наголосила на важливості проведення таких нарад для можливості оперативно реагувати на будь-які виклики та загрози, а також швидко і якісно виконувати поставлені державною завдання.
Начальник Бердичівської РВА провела розширену оперативну анараду alt
alt alt

Матеріал berrda.zht.gov.ua


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024

Шовкові твіллі: Секрет Вашого
Неперевершеного Стилю

Добавил IgorForm
Апрель 26, 2024

Купить просмотры на ютуб
Добавил Бенедикт
Апрель 26, 2024