|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

До уваги жителів громади: про комендантський час та поведінку у воєнну пору

Категория: Город

До уваги жителів громади: про комендантський час та поведінку у воєнну пору

Бердичівлянам слід бути обережними, уважніше придивлятись навколо та допомагати знешкоджувати «мітки» окупантів. Мова йде про знаки на дорогах і будівлях, стрічки з кольорового скотчу на деревах тощо.

Не допомагайте агресору: припиніть, без дозволу й потреби, знімати й фотографувати місто! Мова йде про захисні споруди, підвальні приміщення, об’єкти інфраструктури, загальні плани місцевин, укріплення приміщення штабу оперативного управління та стратегічних підприємств, осіб у військовій формі, військову техніку і блокпости. Подібні дії можуть розцінювати як диверсію.

Прохання до власників автотранспорту: опинившись на дорозі поруч зі спецтехнікою чи комунальним транспортом, надавайте їм перевагу у русі. Цим зменшиться кількість аварійних ситуацій та заторів.

Рекомендуємо користуватись інформацією виключно з офіційних джерел, одним із яких є Офіційний сайт Бердичева, не поширювати непідтверджених версій та не сіяти паніку.

Нагадуємо: у Бердичеві, як і по усій Житомирській обл, із 22.00 до 6.00 діє комендантська година. У цей час забороняється пересування вулицями міста. У людей перевірятимуть документи, аби визначитись, чи є об’єктивними причини перебування на вулиці у заборонений час.

ТРК ВІК

Переглянути відео:

Написал: kobra (28 февраля 2022 21:43)
⚠️Шановні мешканці бердичівської громади, настійливо просимо врахувати наступну інформацію!

❗️Почувши сигнал тривоги та вирушаючи до сховищ, із собою ОБОВ’ЯЗКОВО необхідно мати:

👉ТЕПЛИЙ ОДЯГ ТА ВЗУТТЯ;
👉КОВДРИ ТА ПОДУШКИ;
👉ЗАПАС ВОДИ;
👉ЗАПАС ЇЖІ;
👉ЛІКИ.

Запаси повинні бути розраховані на перебування в укриттях ПРОТЯГОМ 2-х (ДВОХ) ДІБ!
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 марта 2022 05:55)
Із 28 лютого комендантська година діятиме з 22:00 до 06:00!

У цей час категорично забороняється:

1) Пересування вулицями населених пунктів. Це НЕБЕЗПЕЧНО;

2) Виїзд з населених пунктів та в’їзд до них для цивільного населення;

Обов’язковою для всіх без винятку є зупинка транспортних засобів на вимогу поліцейських та надання особистих документів для перевірки.

Будь-яка непокора або невиконання законних вимог правоохоронців, поліцейських та військовослужбовців матиме відповідне АДЕКВАТНЕ ВОЄННОМУ СТАНУ РЕАГУВАННЯ.

https://berdychiv-rada.gov.ua/2022/02/%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%b3%d0%b0-%d1%87%d0%b0%d1%81-%d0%b4%d1%96%d1%97-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%82%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b7-2/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 марта 2022 06:08)
У соцмережах ширяться фото та відео, на яких істинні патріоти України й рідного Бердичева укріплюють місто.

І ось прохожі фотографують та знімають встановлені людьми блокпости, стратегічні об’єкти, об’єкти інфраструктури, тих, хто у випадку необхідності зі зброєю у руках битиметься з ворогом не на життя, а на смерть. На фото і кадрах – техніка (у тому числі, й військова та спеціальна).

Насправді, для перемоги та збереження людських життів часто робиться неможливе.

… і мало не одразу ці неймовірні зусилля опиняються під загрозою звестися нанівець! Чого прагне той, хто виставляє такі фото й відео на огляд мало не всьому світу? Зібрати пару-трійку «вподобайок»? Показати усім, що одвічно мудрий та гуморний Бердичів – місто, в якому рішуче готові не дати ворогу у ньому оселитися? В якому гостинні й добрі лише до таких само гостинних і добрих?

Світ уже дізнався про українців – про подвиги кожного з населених пунктів України, що своєю звитягою й рішучістю шокують озброєних російських зайд, оселяючи в тих неприхований розпач і жах.

Сьогодні головне – не в тому, щоби на своїй сторінці показати, що Бердичів – то Україна. Буде потрібно – покажемо реально. І коли рускоє воєнноє всьо пойдьот за адресою, вказаною Героями Зміїного, тоді й пофотографуємо і зафільмуємо, і виставимо в усі можливі мережі.

Але зараз подібні речі можуть зіграти на руку путіну. Не видаваймо росіянам та їхнім посіпакам все, що ми тут для них припасли! Не інформуймо у мережах про те, що десь, щось, начебто, почули! Не розповсюджуймо відвертих нісенітниць! Не звинувачуймо одне одного у всіх смертних гріхах! Це – не допомога і не єдність! Більш того, це, скоріш за все, схоже на диверсію – несвідому чи цілеспрямовану. А як в Україні ставляться до диверсантів, вже відомо.

Укріплюймо наше місто! Будьмо небайдужими, сильними та мудрими! Не гонімося за порожнім, а б’ємося за високу мету і справедливу перемогу!

Слава Україні!

Ну а «рускій воєнний корабль»…

Джерело: https://berdychiv-rada.gov.ua/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 марта 2022 06:34)
Друзі, пильнуйте дороги, стратегічі об'єкти від різного роду маркування. Ми не знаємо, що ті мальовані знаки означають. Різний колір, різні малюнки. Але значення одне : на нашій землі запроданці НАМ МАЛЮЮТЬ НАШУ СМЕРТЬ.
І це не жарт.
Викликайте поліцію. Фотографуйте мітки.
Змивайте і ще й добре засипайте ці малюнки землею або піском. Бо пишуть,що навіть змита фарба може під певними приладами "світитися" вночі...
Боже, Україну збережи...
Взято з фейсбук
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Де придбати якісний домашній
текстиль?

Добавил Surgars
Апрель 28, 2024

Севисный центр
Добавил bestmasterpc
Апрель 28, 2024

Сонцезахисні окуляри: Чому
вони незамінні в вашому
арсеналі

Добавил IgorForm
Апрель 27, 2024

Спальный мешок
Добавил JanaCos
Апрель 26, 2024

Курс по инвестированию
Добавил ostin92
Апрель 26, 2024