|Городские новости|Форум|Бердичевский Чат|Предприятия города|Фотогалерея|Связь с администрацией|Видео Бердичева |Курси Валют|Гороскоп|Онлайн Радио|
События по категориям
Все новости
   • Город
   • Область
   • Культура
   • Общество, экономика
   • Бизнес
   • Спорт
   • Политика
   • Происшествия
   • Криминал
   • Другое


Поиск   
Архив новостей
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31



Новости Бердичева и области
Информация
Eсли Вы хотите оставить комментарий к данной статье, то Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

До уваги жителів громади: про комендантський час та поведінку у воєнну пору

Категория: Город

До уваги жителів громади: про комендантський час та поведінку у воєнну пору

Бердичівлянам слід бути обережними, уважніше придивлятись навколо та допомагати знешкоджувати «мітки» окупантів. Мова йде про знаки на дорогах і будівлях, стрічки з кольорового скотчу на деревах тощо.

Не допомагайте агресору: припиніть, без дозволу й потреби, знімати й фотографувати місто! Мова йде про захисні споруди, підвальні приміщення, об’єкти інфраструктури, загальні плани місцевин, укріплення приміщення штабу оперативного управління та стратегічних підприємств, осіб у військовій формі, військову техніку і блокпости. Подібні дії можуть розцінювати як диверсію.

Прохання до власників автотранспорту: опинившись на дорозі поруч зі спецтехнікою чи комунальним транспортом, надавайте їм перевагу у русі. Цим зменшиться кількість аварійних ситуацій та заторів.

Рекомендуємо користуватись інформацією виключно з офіційних джерел, одним із яких є Офіційний сайт Бердичева, не поширювати непідтверджених версій та не сіяти паніку.

Нагадуємо: у Бердичеві, як і по усій Житомирській обл, із 22.00 до 6.00 діє комендантська година. У цей час забороняється пересування вулицями міста. У людей перевірятимуть документи, аби визначитись, чи є об’єктивними причини перебування на вулиці у заборонений час.

ТРК ВІК

Переглянути відео:

Написал: kobra (28 февраля 2022 21:43)
⚠️Шановні мешканці бердичівської громади, настійливо просимо врахувати наступну інформацію!

❗️Почувши сигнал тривоги та вирушаючи до сховищ, із собою ОБОВ’ЯЗКОВО необхідно мати:

👉ТЕПЛИЙ ОДЯГ ТА ВЗУТТЯ;
👉КОВДРИ ТА ПОДУШКИ;
👉ЗАПАС ВОДИ;
👉ЗАПАС ЇЖІ;
👉ЛІКИ.

Запаси повинні бути розраховані на перебування в укриттях ПРОТЯГОМ 2-х (ДВОХ) ДІБ!
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 марта 2022 05:55)
Із 28 лютого комендантська година діятиме з 22:00 до 06:00!

У цей час категорично забороняється:

1) Пересування вулицями населених пунктів. Це НЕБЕЗПЕЧНО;

2) Виїзд з населених пунктів та в’їзд до них для цивільного населення;

Обов’язковою для всіх без винятку є зупинка транспортних засобів на вимогу поліцейських та надання особистих документів для перевірки.

Будь-яка непокора або невиконання законних вимог правоохоронців, поліцейських та військовослужбовців матиме відповідне АДЕКВАТНЕ ВОЄННОМУ СТАНУ РЕАГУВАННЯ.

https://berdychiv-rada.gov.ua/2022/02/%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%b3%d0%b0-%d1%87%d0%b0%d1%81-%d0%b4%d1%96%d1%97-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%82%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b7-2/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 марта 2022 06:08)
У соцмережах ширяться фото та відео, на яких істинні патріоти України й рідного Бердичева укріплюють місто.

І ось прохожі фотографують та знімають встановлені людьми блокпости, стратегічні об’єкти, об’єкти інфраструктури, тих, хто у випадку необхідності зі зброєю у руках битиметься з ворогом не на життя, а на смерть. На фото і кадрах – техніка (у тому числі, й військова та спеціальна).

Насправді, для перемоги та збереження людських життів часто робиться неможливе.

… і мало не одразу ці неймовірні зусилля опиняються під загрозою звестися нанівець! Чого прагне той, хто виставляє такі фото й відео на огляд мало не всьому світу? Зібрати пару-трійку «вподобайок»? Показати усім, що одвічно мудрий та гуморний Бердичів – місто, в якому рішуче готові не дати ворогу у ньому оселитися? В якому гостинні й добрі лише до таких само гостинних і добрих?

Світ уже дізнався про українців – про подвиги кожного з населених пунктів України, що своєю звитягою й рішучістю шокують озброєних російських зайд, оселяючи в тих неприхований розпач і жах.

Сьогодні головне – не в тому, щоби на своїй сторінці показати, що Бердичів – то Україна. Буде потрібно – покажемо реально. І коли рускоє воєнноє всьо пойдьот за адресою, вказаною Героями Зміїного, тоді й пофотографуємо і зафільмуємо, і виставимо в усі можливі мережі.

Але зараз подібні речі можуть зіграти на руку путіну. Не видаваймо росіянам та їхнім посіпакам все, що ми тут для них припасли! Не інформуймо у мережах про те, що десь, щось, начебто, почули! Не розповсюджуймо відвертих нісенітниць! Не звинувачуймо одне одного у всіх смертних гріхах! Це – не допомога і не єдність! Більш того, це, скоріш за все, схоже на диверсію – несвідому чи цілеспрямовану. А як в Україні ставляться до диверсантів, вже відомо.

Укріплюймо наше місто! Будьмо небайдужими, сильними та мудрими! Не гонімося за порожнім, а б’ємося за високу мету і справедливу перемогу!

Слава Україні!

Ну а «рускій воєнний корабль»…

Джерело: https://berdychiv-rada.gov.ua/
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --
Написал: kobra (1 марта 2022 06:34)
Друзі, пильнуйте дороги, стратегічі об'єкти від різного роду маркування. Ми не знаємо, що ті мальовані знаки означають. Різний колір, різні малюнки. Але значення одне : на нашій землі запроданці НАМ МАЛЮЮТЬ НАШУ СМЕРТЬ.
І це не жарт.
Викликайте поліцію. Фотографуйте мітки.
Змивайте і ще й добре засипайте ці малюнки землею або піском. Бо пишуть,що навіть змита фарба може під певними приладами "світитися" вночі...
Боже, Україну збережи...
Взято з фейсбук
Зарегистрирован: 12 сентября 2007 ICQ: --


Вход на портал
Ник:
Пароль:
Запомнить меня?

Ещё не зарегистрированны?
Зарегистрироваться!

Забыли свой пароль?
Последнее на форуме
Жіночі кросівки на платформі
Добавил KingRing
Март 28, 2024

Кабельна продукція Lapp-kabel
Добавил Tiseki
Март 28, 2024

Грузчики в Днепре
Добавил utpax
Март 28, 2024

КРИПТОКАРТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ
Добавил Мarta_Мarta
Март 28, 2024

Авто на прокат
Добавил okna-4
Март 28, 2024